Şimdi Ara

astramastra 'nın Sinema ve Stereo Sistemi (11. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
2.777
Cevap
45
Favori
159.020
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 910111213
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Pioneer avrupaya sabah mail attım,bizim mkv alt yazı desteği ne oldu diye...

capon mühendisler ilgileniyormuş ,biraz zaman alabilir,çözüm bulunursa firmware güncellemesine dahil edilecekmiş.

takip eden arkadaşların bilgisine.

gelen mail:

Thank you for your email, your enquiry has been registered in our system under reference number:
    Pioneer ticket ref nr: 2327

We have raised a quality investigation to the technical engineers in Japan.
    This might take some time to investigate if this is within specification or not.
    If they find a proper solution it will be included in a new firmware update as this is software related.

Edit:imla

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi astramastra -- 26 Aralık 2011; 15:57:58 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: astramastra

Pioneer avrupaya sabah mail attım,bizim mkv alt yazı desteği ne oldu diye...

capon mühendisler ilgileniyormuş ,biraz zaman alabilir,çözüm bulunursa firmware güncellemesine dahil edilecekmiş.

gelen mail:

Thank you for your email, your enquiry has been registered in our system under reference number:

This might take some time to investigate if this is within specification or not.
    If they find a proper solution it will be included in a new firmware update as this is software related.

dostum 3d blueray olarak sorunsuz mkv oynatan bluray bilgin var mıdır? ben şimdi denon, pioneer ayrımındayım.

Denon DBP-1611 düşünüyordum. Ya da alternatif bir pioneer. AVR olarak da Pioneer VSX-2020 veya Denon 2310 arasında gidip geliyorum.

• denondan vazgeç bulabilirsen bdp lx 55 al

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Ottoman! -- 19 Ocak 2012; 14:33:36 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: himpton

quote:

gelen mail:

dostum 3d blueray olarak sorunsuz mkv oynatan bluray bilgin var mıdır? ben şimdi denon, pioneer ayrımındayım.

Denon DBP-1611 düşünüyordum. Ya da alternatif bir pioneer. AVR olarak da Pioneer VSX-2020 veya Denon 2310 arasında gidip geliyorum.

sayın @himpton, dbp 1611 in specklerinde mkv desteğini göremedim,video ve audio dac olarakta pio lx 55 den düşük zaten yaklaşık yarı fiyatına nerdeyse (yurt dışına göre)
    bdp lx 55 in 3D performansını 3D tv îm olmadığı için test edemedim ama şubat ayında gelecek 3D bir projeksiyon siparişim var, o zaman 3D özelliğini test eder paylaşırım.

AVR içinde denonu kullanma imkanım olmadı o nedenle yorum yapamam ama vsx 2020 ile 2021 arasında yine yurtdışı fiyatına göre 40-50 euro luk bir fark var
    tercihinizi 2021 den yana kullanabilirsiniz.

yada bekleyin bir kaç ay sonra avr yi değiştirme düşüncem var,o zaman görüşebiliriz.

• @astramastra
    Güle güle kullanın sisteminiz çok güzel olmuş. Benim için de model bir sistem olmuş. Almanya'dan amfiyi getirtme konusunda bir sorum olacak. Bir Almanya tatili söz konusu olabilir. Gitmişken bir amfi satın alırsam, havalanında gümrük konusunda sıkıntı çıkabilir mi? Vergisini ödeyip içeri sokabilir miyim? Taxfree'den aldığım %15'e biraz ekleme yapsam gümrük vergisi çıkar. 1000-1500 lira da kârım olur diye düşünüyorum. Kaçırdığım bir nokta var mı bu konuda?
  • quote:

Orijinalden alıntı: onnumara

@astramastra
    Güle güle kullanın sisteminiz çok güzel olmuş. Benim için de model bir sistem olmuş. Almanya'dan amfiyi getirtme konusunda bir sorum olacak. Bir Almanya tatili söz konusu olabilir. Gitmişken bir amfi satın alırsam, havalanında gümrük konusunda sıkıntı çıkabilir mi? Vergisini ödeyip içeri sokabilir miyim? Taxfree'den aldığım %15'e biraz ekleme yapsam gümrük vergisi çıkar. 1000-1500 lira da kârım olur diye düşünüyorum. Kaçırdığım bir nokta var mı bu konuda?

saol Alper,

avr ve bdp yi yurt dışından arkadaşlara getirttim ve ikisinde de gümrük vergisi ödenmedi.
    birisi bavulda birisi elde geldi.Bildiğim kadarı ile yolcu beraberinde gelen tek cihazlarda sorun olmuyor.

• Sn @astramastra,

Monster 1200EX hdmi kablosunu nerden aldınız? Monster sitesinde böyle kodlu bir ürün yok.

Bu aralar hdmi kablolara taktım Audioquest ve Chord Hdmi aldım bunuda denemek isterim piyasada orjinal olmayan taklit M serisi çin yapımı Monsterlar dolaşıyorda o yüzden merak ettim.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Asefik

Sn @astramastra,

Monster 1200EX hdmi kablosunu nerden aldınız? Monster sitesinde böyle kodlu bir ürün yok.

Bu aralar hdmi kablolara taktım Audioquest ve Chord Hdmi aldım bunuda denemek isterim piyasada orjinal olmayan taklit M serisi çin yapımı Monsterlar dolaşıyorda o yüzden merak ettim.

Teknosadan almıştım hatta ben aldıktan sonra ,bir ara fiyatının düştüğünü görmüştüm.

ilgili link aşağıda ...

http://www.monstercable.com/productdisplay.asp?pin=5788

http://www.ebay.co.uk/itm/Monster-1200-HDMI-Cable-1m-15-8-Gbps-/130636150334?pt=UK_Computing_CablesConnectors_RL&hash=item1e6a85763e#ht_500wt_1156

http://www.futureshop.co.uk/monster-hdmi-1200ex-ultimatehigh-speed-hdmi-cable-1m-p-3935.html

Edit : ilave link

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi astramastra -- 30 Ocak 2012; 12:28:48 >

• Sizdeki kablo 1200Ex Mosnter sitesinde 1200HDex gözüküyor ve resimde farklı bir kablo var ama diğer ikinci resimi tıklayınca sizin resmini paylaştığınız kutu gözüküyor,ok şimdi oldu.

futureshopta 1 metresi 225 tl teknosayada bakayım...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Asefik -- 30 Ocak 2012; 12:59:24 >
  • Ben Kullandım 1200EX Çok Güzel Bir Kablo ve Tüm İhtiyaçlara Cevap Verebilecek Yapıda MM'de Fiyatı 1M Olan 169TL İdi Teknosa'da 69TL Şu An Şimdi M 2000 Kullanıyorum
  • quote:

Orijinalden alıntı: Delerıum

Ben Kullandım 1200EX Çok Güzel Bir Kablo ve Tüm İhtiyaçlara Cevap Verebilecek Yapıda MM'de Fiyatı 1M Olan 169TL İdi Teknosa'da 69TL Şu An Şimdi M 2000 Kullanıyorum

monster m2000 konusunda uyarmak isterim 2 çeşit kutu var toprak rengi kutu olan ürün ne yazıkki fake ve sahibinde olsun gittigidiyorda olsun var bu ürün...

Bu sebepten üsteki 1200ex modelinide almaktan vazgeçtim futureshoptan chord hdmi aldım 2 tane çok memnunum kafamda rahat...
  • Ben ebay den Almıştım Burdakilere Güven Olmuyor Helede Fiyatları Görünce.. Birbirini Hiç Tutmuyor
  • quote:

Sn astramastra,

LX55 in usb girişi NTFS dosya sistemini destekliyormu, deneme şansınız oldumu?

geçmiş yazılara göz attım göremedim varsa bu konu hakkında düştüğünüz not gözümden kaçmış olabilir...
  • quote:

Sn astramastra,

geçmiş yazılara göz attım göremedim varsa bu konu hakkında düştüğünüz not gözümden kaçmış olabilir...

Evet var, usb den 1 TB WD My Passport smartdiski kullanabiliyorum, WD HD Live media player' dan daha hızlı görüyor diyebilirim.
  • quote:

quote:

Sn astramastra,

Evet var, usb den 1 TB WD My Passport smartdiski kullanabiliyorum, WD HD Live media player' dan daha hızlı görüyor diyebilirim.

Çok iyi...

Dün topiğinizi baştan sona okudum hoparlör olarak jamo-klipsch-dali seçenekleri arasında dali ikonları seçmişsiniz bende olsam üçü arasında beğeni olarak dali seçerdim.

Ardındanda sub almışsınız Dalilerin bass eksikliğide giderilmiş olundu.Merak ettiğim bu seçim aşamasında hiç monitor aduio Rx serisi dinleti yapma şansınız oldumu?

Yada hoparlörleri aldıktan sonra dinleme imkanınız oldumu? Sorma sebebim sadece karşılaştırma yapma imkanınız oldu ise düşüncenizi almak.

• quote:

quote:

quote:

Sn astramastra,

Çok iyi...

Dün topiğinizi baştan sona okudum hoparlör olarak jamo-klipsch-dali seçenekleri arasında dali ikonları seçmişsiniz bende olsam üçü arasında beğeni olarak dali seçerdim.

Ardındanda sub almışsınız Dalilerin bass eksikliğide giderilmiş olundu.Merak ettiğim bu seçim aşamasında hiç monitor aduio Rx serisi dinleti yapma şansınız oldumu?

Yada hoparlörleri aldıktan sonra dinleme imkanınız oldumu? Sorma sebebim sadece karşılaştırma yapma imkanınız oldu ise düşüncenizi almak.

ilk sistem kurma ,araştırma ve bunları yaparken de tek başıma olma ve vakit darlığı vardı..

Yukarıda saydıklarınıza ilaveten Yamaha,Pioneer ve Wharfedale da dinledim.
    (ilk bu işe kalkıştığımda Dali bütçesine çıkacağımı düşünmüyordum açıkcası)

Bugün olsa MA , Paradigm, Focal leride dinler öyle karar verirdim.

Sorunuza gelince Hayır öncesinde ve sonrasında dinleme imkanım olmadı.

Bu saatten sonra da biraz tehlikeli buluyorum

• Aslında evet eldeki ile mutlu olmasını bilmek gerekiyor yoka bu işlerin sonu yok...

Birde eğer Oppo BDP alırsanız LX55 e talibim pioneer avr ile uyumunu görüp test etmek istiyorum bende Sony BDP-S780 var.

Tabi son durak Oppo BDP öyle gözüküyor...
  • opposu olup projeksiyon sistemlerini kuran arkadaşların bir organizasyon yapmasını bekliyorum,giderken koltuğumun altına lx 55 i alıp öyle gideceğim.

O zaman karar veririm elden çıkarıp çıkarmamaya, tw9000 de çift HDMI giriş var ve ekranı ikiye böldürebiliyorsunuz,birine oppo birine lx 55 i takar

aynı bluray filmide koyup aynı anda başlattık mı farkı görürüz diye düşünüyorum.

Şahsi fikrim,Pioneer AVR ile Sonyden daha uyumlu olacaktır PQLS teknolojisinin bir farkı olsa gerek.
  • Perde yarın geliyor bir aksilik olmazsa.
  • hadi hayırlısı...

Ali,3D gümüş perdelerde perdenin izleme açısını her noktasında eşit hale getirmek için curved denen bir sistem uygulanıyormuş,bir araştır istersen.
  • 
Sayfa: önceki 910111213
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.