Şimdi Ara

astramastra 'nın Sinema ve Stereo Sistemi (132. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
2.777
Cevap
45
Favori
159.109
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 130131132133134
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: joven

serdar hayırlı olsun güle güle kullan yalnız projeksiyon için düşündüğün duvara monte stand o iki kanca ile taşımaz bence standın altını duvara doğru desteklemen gerek

Saol Sedat,arka kısımda sıkıntı yok ,askısız 3 yıldır kullanıyordum zaten şu anda ağırlık merkezi öne doğru geldiği için
    bu kancaları kullandım her biri 22 kg taşıma kapasiteli
  • quote:

Orijinalden alıntı: enerji78

Operasyon iyi olmuş, o raf 15 kg taşımazmış gibi duruyor.

evet ilk hali ile taşımazdı zaten :)
  • KMLSNY kullanıcısına yanıt
    Lensin etrafında ki sarı bilezik de şık duruyor aslına bakarsan Kemal hocam.
  • quote:

Orijinalden alıntı: astramastra

Lensin etrafında ki sarı bilezik de şık duruyor aslına bakarsan Kemal hocam.

Zaten bilezikle bütün olarak kastettim👍

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Hayırlı olsun Serdar bey. Iyi gunlerde keyifle kullanmanız dilegiyle.

• quote:

Orijinalden alıntı: PRODJ

Hayırlı olsun Serdar bey. Iyi gunlerde keyifle kullanmanız dilegiyle.

teşekkür ederim
  • ...ve RS49 raftaki yerini aldı

astramastra 'nın Sinema ve Stereo Sistemi
  • astramastra kullanıcısına yanıt
    JVC askıları ile sağlama alınmış

• Serdar güle güle kullan
    Rafı değiştirmek lazım
    JVC nin asaletine yakışmamış öyle askılar falan
    Yapalım bir proje sana :)

< Bu mesaj 18.9.15 tarihinde kaybolan verilerden kurtarılmıştır >
  • teşekkürler Sedat

öyle oldu valla Atilla

Refikcim, JVC yi bir an önce kullanma sabırsızlığı adına eldeki ile hızlıca çözüm üretmek istedim :)
    yardımına her zaman hazırım ,sen vakit ayır gereken neyse yaparız ,malzeme ve işcilik desteği
    için sınır yok,projelerinle bekliyorum

• Allah güle güle kulanmayı nasip etsin, maşallah... Uzun zamandır bu cihazı takip ediyordunuz, hayırlı uğurlu olsun... 1300 lümen düşük gelmez mi, neden bir ara 2500 lere çıkan değerler sxrd lerle beraber tekrar 1300lere düştü acaba?

• teşekkürler... her ne kadar lcos lar lcd lerin biraz gelişmiş hali olsa da o kağıt üzerinde yazan lümenler de filmleri izlemiyoruz zaten.
    Net rakamlar önümde değil ama mesela 2400 lümenlik bir cihazın sinema modu 700-900 lumen falan olmalı. Tabii en belirgin farklar
    native kontrast değerlerinde incelemelerde ki bilinen cihazların değerlerini görseniz şaşırırsınız.

• Serdar abi, cihazın ağırlığını kaldıracak uygun malzemeden bir taşıyıcı yaptırılarak kartonpiyer uygulaması ile dekoratif bir alan oluşturulabilir alçı levhalar var mesela vidalı olarak yapılabilir. Kabin gibi önüne amortisörlü cam kapak da ilave olarak yapılabilir derli toplu durması adına.

Bende askı aparatını sökmeyi düşünüyorum yer yer sinir ediyor.. Aklımda böyle bir şey var şu an hatta örnekleri var blu-ray.com'da mesela çok düzgün duruyor. Ben Refik abinin yaptığını da beğendim pratik oda.
  • foruma iki gündür bir şeyler oluyor yazılan ve yazdığım mesajlar silinmiş muhtemelen bir sorun oluştu ve yedekten döndüler,

Yüce, JVC yi hızlıca kullanabilmek adına eldeki çözümü kullandım çok dekoratif değil gerçi resimde durduğu gibi çok da kötü değil aslında
    bayramdan sonra Refik uygun olduğunda onun çözümünü uygulayabilirim o da konu ile ilgili yazmıştı ama o mesajda silinmiş,
    Kartonpiyer dar alanda eşyalı evde hiçde temiz çalışmayan ustalarla çalışmak gözümü korkutuyor, aslında evin boya badanası da geldi
    bazı kablolarıda gizlemem gerek ama çok da kır dök yapmak istemiyorum o zaman iş büyüyecek hayırlısı bakalım.
  • Hayırlı olsun Serdar'cığım tekrar..
    Da.. Şu görüntü resimlerini ve sonuçlar hakkında bi paylaşımlar yapsan diyorum..Sana zahmet olacak ama..

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi babiş62 -- 19 Eylül 2015; 12:54:39 >
  • babiş62 kullanıcısına yanıt
    Sağolasın İbrahim hocam ,bayram tatili için yarın şehir dışına çıkıyorum dönüşte kullanıcı gözüyle resimli bir inceleme paylaşacağım.
  • Bayramdan sonra birgün Samsara blurayi alıp geleyim Serdar

• aticus3 kullanıcısına yanıt
    beklerim Atilla.
  • ilgili ilanlardan kaldırmıştım ama p.m. den çok soru geliyor AT6000 satılmıştır arkadaşlar.
  • merhaba arkadaşlar, yurt dışından Türkiye'ye gönderim yapmayan satıcılar için yada yurt dışı alışveriş de tecrübesi olmayıp çekinen ama aradığı
    ürün sadece yurt dışında bulan yada daha uygun fiyata bulunan ürünler için linkteki organizasyonu kullanabilirsiniz.

ingilteredensatinal.com
    İngiltere'den Satın Al
    http://ingilteredensatinal.com/index.html

bilenler vardır amerikadaniste.com un bir benzeri, servis ücreti olarak 50 TL belirlemişler.
    Sayfayı yapan ingiltere de yaşayan iki Türk arkadaş, fikir sahibi arkadaşlardan biri aynı zamanda çalıştığım şirketin londra ofisinde çalışıyor,
    dolayısı ile işin başında bilindik birisinin olması avantaj.

Kendileri ile ticari bir ilişkim yoktur. Sadece arkadaşımızın girişimini desteklemek ve de gerçekten ihtiyacı olanların işine yarayabileceğini
    düşündüğüm için paylaşmak istedim. 3.şahıslara duyurulur :)

• 
Sayfa: önceki 130131132133134
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.