< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı > |
Astro Bot [PS5 ANA KONU] - TÜRKÇE | (*GOTY YILIN OYUNU*) (23. sayfa)
-
-
Deluxe almaya gerek var mı?
< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı > -
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Sp!deR -- 6 Ekim 2024; 22:10:19 > -
Şu an en uygun nerden temin edebilirim CD dahil?
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
sarı siteden hocam,ben 1850'ye aldım platinledim 1800'e geri sattım 1.5 hafta önce,o tarz bi hamle yapabilirsiniz 👍🏻
Bu kadar eğlendiğim ve oynarken keyif aldığım bir oyun olmamıştı uzun süredir. Yer yer kahkaha bile attırdı. Bir sonra ki oyunu iple çekiyorum.
-
Astro Bot Son 10 Yılın En İyi Platform Oyunlarından Biri Oldu
Sony tarafından konsol özel olarak piyasaya sürülen platform aksiyon macera oyunu Astro Bot, büyük başarılara imza atmaya devam ediyor. Şimdi ise ortaya çıkan yeni raporlarla beraber oyunun son 10 yıl içerisinde diğer platform oyunlarını geçtiğini aktarabiliyoruz.
Astro Bot en iyi çıkış yapan platform oyunlarından
ABD ve İngiltere'den gelen raporlar, Astro Bot'un satışlarda etkileyici bir başlangıç yaptığını açıkça ortaya koyuyor. Oyunun yayıncılığını üstlenen Sony, her ne kadar resmi olarak rakamları paylaşmasa da GamesIndustry'den Christopher Dring'in Twitter gönderisi çeşitli verileri içeriyor.
Gönderiye bakacak olursak Astro Bot'un Eylül ayındaki çıkışı ile beraber satışları Sonic Frontiers'ın elde ettiği satışlardan yüzde 34, Crash Bandicoot 4: It's About Time'dan ise yüzde 52 daha fazla.
Dring'e göre Astro Bot, Eylül sonu itibarıyla yalnızca Avrupa'da 200.000'den fazla sattı. Bu da onu Süper Mario serisinin dışında son 10 yılda piyasaya sürülen tüm 3D platform oyunlarını geçmesini sağladı.
Astro Bot şu anda PlayStation 5 konsolu için mevcut durumda. Ayrıca bu sonbaharda ücretsiz bir DLC almaya hazırlanıyor.
-
Harika haber Astro’nun satışları çok daha iyi olsun, başarısı daha da perçinlensin.
-
Oyunu bitirip satan var mı acaba?
Gelen güncelleme söylenen ücretsiz ek içerikler mi acaba? Kontrol eden var mı?
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
-
3 Kasım itibariyle 1.5 milyon satmış.
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı > -
Dedik kardeşim dedik :) Helal olsun!
ASTRO BOT GOTY!
-
GOTY : ASTRO BOT
-
@Venomstr hocam, Konu başlığına bir GOTY ibaresi eklemenizi rica ediceğim..
-
Vay be yılın oyunu oldu helal
-
Game of the Year 2024 Astro Bot :)
PrankDtimeyoutubeCreated because I wanted to listen to a longer version. Captions now available. Lyrics: Look at the light It falls just right My shadows they please Beneath the trees. But none of these things Happen for free Yeah all that you see Rendered by me. I synthesize and rasterize immaterial things That I fabricate for you. For you... Yes I tessellate and animate These dancing sprites And sun-lit skies for you. I do it for you. I'm your GPU. GPU. GPU. Tell me what to do And I'll do it for you. GPU. GPU. Tell me what to do And I'll do it for you. You've never wondered why I catch your eye It's coz you overlook All the choices I took. I spend all of my time Deceiving and misleading you I like to surprise With my virtual lies. I synthesize and rasterize immaterial things That I fabricate for you. For you... Yes I tessellate and animate These dancing sprites And sun-lit skies for you. I do it for you. I'm your GPU. Yeah, I'm your GPU. GPU. GPU. Tell me what to do and I'll do it for you. GPU. GPU. Tell me what to do. Yes I do it all for you.https://www.youtube.com/watch?v=R2Ekz-Q7Ww0 -
kesinlikle hak etti GOTY on numara beş yıldız bir oyundu. Respect
-
Çok mutlu oldum. Oyunu oynarken yüzümde gülümseme eksik olmamıştı. Sony de başarının Concord gibi oyunlardan gelmeyeceğini anlamıştır umarım.
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X