Teşekkürler hocam, bizim ev lego dolu valla çocukken bu kadar oyuncaklarla oynamamışımdır = ) |
Astro Bot [PS5 ANA KONU] - TÜRKÇE (22. sayfa)
-
-
Astro Bot - Speedrun and Special Bots Add-On Trailer | PS5 Games
PlayStationyoutubehttps://store.playstation.com/en-us/concept/10002684 Available now on PS5®. Play Will Find A Way with ASTRO BOT. Gear up for a supersized space adventure with ASTRO BOT! Charge into a brand-new, supersized adventure with ASTRO across more than 50 exciting and diverse worlds. #ps5 #ps5games #astrobot #stateofplayhttps://www.youtube.com/watch?v=DCl5zKHy7ak -
Yeni speedrun seviyeleri öyle mi? Kalsın. Oyundakiler yeterince strese sokmuştu zaten -
Peki yeni Kupalar? Sana Profilinde açılmamış/kazanılmamış, mahzun mahzun bakacak Kupalar.. Ne kadar dayanabileceksin?
-
Benim mücadele platinleyene kadar %100 merakı yok neyse ki -
Speedrun dlc si kalsın, onları geçene kadar göbeğimiz çatladı şurada. Bir de keyfine mi oynayacağız yok ya, kanser hastası olmak isteyenler buyursun. -
-
Bebisi de var cok tatli -
-
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi saricoban38 -- 25 Eylül 2024; 19:46:57 > -
Bende arıyorum bulamadın cevabı -
4 bot da bir önceki oyun astro playroomdan geliyor. -
Oyun,bölüm tasarımlarıyla,müzikleriyle,oynanışıyla Ps5 teki platform oyunu eksikliğini gidermiş,emek verildiğinde,istendiğinde A kalite oyunlar yapılacağını ispatlayan bir oyun olmuş.
Oyunda bir sonraki bölümlere geçebilmek için küçük robotlar topluyoruz ve bunlar her bölümde epeyi sayıda var.
Bu sayede bölüm sonu bossunun kilidini açıp diğer bölümlere geçebiliyoruz.
Ben her bölümde bu küçük robotların tamamını toplayamıyorum,her yeri kontrol etmeme rağmen bazen 3-4 eksik robot kalabiliyor.
Acaba tüm robotları toplamadan oyunu bitirmem mümkün mü?Oyun bunu mecbur tutuyorsa pek oynamayı düşünmüyorum.Robotları bulmak keyifli olsa da tamamını toplama mecburiyeti,oyun keyfini kaçırır.
-
Mecburiyet yok hocam belli bir çıta var sadece kilitleri açmak için.
Yalnız şöyle bir tüyo vereyim haritayı bitirdikten sonra herhangi bir zaman tekrar girerseniz haritanın başında 200 coinle açılan bir kafes var içinden rehber kuş çıkıyor ve bot ve puzzle parçalarının bölgeden geçerken size konumunu gösteriyor pusula gibi ve öterek.
-
Playstationcılar neden bu oyuna bu kadar yükseldi. Çocuklara özel yapılmış bir oyun gibi geliyor bana
Oyunsuzluk falan mı var. Bu oyunun fiyatına bakmadım ama 2000 TL vardır. Gerçekten para verdiniz mi bu oyuna ?
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Skylined -- 28 Eylül 2024; 12:15:48 > -
-
Genelde oyun kültürü fakiri olan, oyun dünyası pubg, valorant, fortnite gibi oyunlardan oluşan, mario vb. oyunları sadece çocuklar oynar diye düşünen bomboş bir kitlenin düşüncesi böyle oluyor.
-
Abo sen de trollmüşsün. Tam bloklanacak tip.
-
Resident Evil 4 remake konusuna da korsan oynuyorum pc de yazmışsın. Tam olarak seni anlamaya çalışıyorum, amacınız nedir? Ne istiyorsunuz? İğnelemiyorum eleştirmiyorum, tamamen nazikçe soruyorum. Ne istiyorsunuz bu yaklaşımlarınızla konsol başlıklardaki oyunlardan ve oynayanlardan?
-
Oyun bir harika. Platformer sevmeyen bana bile challenge'ları oynattırıyor çünkü çok keyifli.
Genelde (nadiren) hype'a kapılıp aldığım oyunları biraz abartılmış bulurum ama bu oyun aldığı övgüyü hak ediyor. Mario Wonder'ı birkaç dünya sonra bıraktım ama Astro Bot'ta iki boss'un ardından şu an aynı heyecan ve istekle ilerliyorum. Sadece boss battle'ları aradan çıksın diye hızlıca oynayıp geçiyorum (boss sevmeyenler kulübü), onun dışında her şeyi sindirmeye zaman ayırıyorum. Ayrıntılar harika.
Hafta sonu yine platformer sevmeyen partnerimle birkaç saat oynadık ve gülmediğimiz bir dakika olmadı. Artı benden daha dikkatli olduğu için sağ olsun kaçırdığım botları buldu.
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X