Şimdi Ara

Astro Bot [PS5 ANA KONU] - TÜRKÇE (21. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
453
Cevap
22
Favori
17.134
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
8 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1920212223
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
    Hadi canim o kadar mi, gelsin bakalim

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • Sonunda %100 bitirdim. Platin için gerekli challengeları yapmadan tam kalitesi anlaşılmaz bence. İlmek ilmek işlenmiş boru gibi bir son bölüm yapmışlar. Çıldırtsa da çok keyifle oynattı. Platin kasılacaksa oyunlarda böyle kaliteli yerler olmalı. Onu geçtim adamlar credits ekranını bile keyif alacağınız şekilde ayarlamışlar, Bg3'ten beri böyle keyifli oyun oynamamıştım.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi aksungur_ -- 17 Eylül 2024; 10:40:6 >
  • Bu oyun yılın oyunu olmalı net. Son zamanlarda çıkmış en kaliteli iş.

• Mesai bitse de astro oynasam akşam canım çekti Astro Bot [PS5 ANA KONU] - TÜRKÇE 

• Astro Bot - Behind The Scenes Series EP4: Overflowing Charm | PS5 Games

Astro Bot [PS5 ANA KONU] - TÜRKÇEPlayStationyoutube
    We focus on the fun features of ASTRO BOT, from graphics to animation and all other charming touches. Available now on PS5®. Learn More: https://www.playstation.com/games/astro-bot/ #ps5 #ps5games #astrobot
    https://www.youtube.com/watch?v=UyM16UZyb40
  • Milan Liverpool maçında Astro Bot reklamı gördüm reklam panolarında.

Astro Bot [PS5 ANA KONU] - TÜRKÇE

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Valla is olmasa sabaha kadar oynarim o derece keyifli ama uyku vakti 😩

• Astro Bot - Behind The Scenes Series EP5: Being an Asobi | PS5 Games

Astro Bot [PS5 ANA KONU] - TÜRKÇEPlayStationyoutube
    An insider's look at what it means to be working at Team ASOBI and features some of the young talents from the studio. Available now on PS5®. Learn More: https://www.playstation.com/games/astro-bot/ #ps5 #ps5games #astrobot
    https://www.youtube.com/watch?v=xsyLCFmHS-8

• Concord tutmayınca Kotaku'ya bir haller olmuş

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Net yilin oyununa aday, dualsensei bu kadar etkili kilan baska oyun yoktur herhalde 9/10 🥳

• Oyunu yeni bitirdim, açık ara en sevdiğim platform oyunu oldu. Adamlar çok güzel oyun yapmış cidden.

Normalde böyle şirin oyunları pek oynamak istemem, nintendoda marioları zar zor bitiriyordum veya yarıda bırakıyordum ama bu oyun çok eğlenceli geldi.

• Su son master challenge nedir oyle ya; formula 1 arasi verdim, sakinlesip son kupayi almaya calisacagim tekrar. 😬

< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
  • Az indirim yapsa trde satış patlatır. aslında indirimde degil normal fiyatlara inse

• Sonunda aranıza katıldım

< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >

• < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Böyle çok kış oyunu hissi veriyor. O bahaneyle kış indirimlerinde fiyatı da düşer belki diye kendimi beklemeye aldım ama avuç içlerim de kaşınıyor ufaktan.Astro Bot [PS5 ANA KONU] - TÜRKÇE 2.500 lira çok abi ya. Hani 40-50 saati olsa acımam ama ben bu oyunu platin de kasmayacağım için en fazla 8-10 saatte bitiririm gibi duruyor. Neyse Astro's Playroom oynayayım.Astro Bot [PS5 ANA KONU] - TÜRKÇE 

• Zebercet kullanıcısına yanıt

1650 liraya alınıyor hint psnden. Tr psnde kış indirimi olsada bu fiyata düşmeyebilir ilk seferde. süre olarakta platin kasmasan bile en az 15-20 saat oynanır

• Oyunu eşim oğlum bitirdi ben daha bitiremedim platin kupa kasıyorlar benden önce alacaklar gibi. LOCO bölümdeki müzik çok iyi ya evde devamlı çalıdırıyoruz. Astro Bot [PS5 ANA KONU] - TÜRKÇE  Şu platform türü neden nintendoya sabitlendi kızıyorum, ps altında dolu 3d platform oyunları vardı tek tek hepsini remake yapsalar harika olur. Kafa patlatacağımız, bulmacalı ama 2d olmayan oyunlar çoğalsa ve tabi şirinde olacak en önemli nokta. Astro Bot [PS5 ANA KONU] - TÜRKÇE 

• Astro Bot [PS5 ANA KONU] - TÜRKÇE

Çok güzel yapmışlar, kızıma hediye olarak aldım, bayıldı resmen 😀

• Inferioress kullanıcısına yanıt

Oğlumda sorup duruyor bunun yerine lego alırımAstro Bot [PS5 ANA KONU] - TÜRKÇE güle güle kullansın.

• 
Sayfa: önceki 1920212223
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.