Şimdi Ara

Astsubay ve Subay Adayları !

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
9
Cevap
0
Favori
262
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
    2016 dönem olarak bu sene astsubaylık ve subaylık mülakatlarına gireceğiz .Hepimiz heyecan içerisinde mülakat gününün gelmesini bekliyoruz.Yıllardır bu mesleğe ve o üniformaya olan aşkını mülakatlarda göstermek isteyen gençleriz bizler .Vatan ve millet duygusuyla bu yaşlara gelmiş genç arkadaşlarım ! Hedeflediğimiz bölüme o üniformanın şerefini taşımaya aylar kaldı. Aylar kalan bu zamanda spor ve sözlü mülakatı için elimizden geleni yapmalıyız .Bu süreçte birbirimize yardım ve dayanışma adına bir araya gelip ortak bir çalışma ile astsubay ve subay adayına yakışır bir vaziyet sergileyelim.
    Saygılarımla.

Not:2016 ygs ve lys den alan astsubay meslek yüksek okulları ve harp okulları içindir bu yazı.Konuşmalarımızı whatsapp uygulaması ile gerçekleşecektir .Katılmak isteyen arkadaşlar , özel mesaj atabilirler.

• Üniforma, disiplin, millet vb kelimeler duyunca beni sağır eden kelimelerdir
    Çoktandır yan yana görmemişim
    Neyse kolay gelsin size

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • Bende hava harp okuluna basvuru yaptim.Torpil olmayinca zor diyorlar

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • kaç tane arkadaşım girdi geçen sene , torpile falan gerek yok
  • quote:

Orijinalden alıntı: Imany

kaç tane arkadaşım girdi geçen sene , torpile falan gerek yok

Bende arastiriyorum hocam cok kisi basvuru yaptigi icin mulakattan vs eliyolar diye biliyorum

• deniz ve havayı unutun, allahın kusursuz yarattığı mükemmel insanlardan olmak zorundasınız, hele hava imkansız, hava harp okuluna girecek kadar donanımlı adam donanım forumda takılmaz. onbinlerce kişi arasından yüz küsür kişi. harp okullarında ygs lys puanıda çok önemli. en sonda yapılan sıralamda ygs lys puanıda katılıyor

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi .koter. -- 15 Mayıs 2016; 17:45:37 >
  • .koter. kullanıcısına yanıt
    Geçen sene hava harp kazanıp hem de üniversite tercihi yapan bir çocuk geri dönmüş senenin başında tekrar ünv. sınavına hazırlanıyor. ygs5 te 90 binde mi neydi obpsi de kırık kara kara ne yapacağını düşünüyo.Bu kadar büyütmeyin şu askeri okulları gören de cambridge üniversitesinde okumak gibi bir şey sanacak.
  • quote:

Orijinalden alıntı: .koter.

deniz ve havayı unutun, allahın kusursuz yarattığı mükemmel insanlardan olmak zorundasınız, hele hava imkansız, hava harp okuluna girecek kadar donanımlı adam donanım forumda takılmaz. onbinlerce kişi arasından yüz küsür kişi. harp okullarında ygs lys puanıda çok önemli. en sonda yapılan sıralamda ygs lys puanıda katılıyor

300 baraj puanı sanırsam.En yuksek basvurudan dusuge kadar siralama yapiyorlar as ve yedek diye.Saglikta hicbir sıkıntın olmamamsi gerekiyor.Mulakatta iyi degilsen tanıdık bulmak sart

• gözlukle alırasalar sporda derece yaparım
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.