Şimdi Ara

Astsubay sınıf seçimi

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
6
Cevap
0
Favori
209
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Abilerim ablalarım nasip olursa bu sene kara astsubay yüksekokuluna gideceğim merak ettiğim bir husus var bu da sınıf seçimi açıkçası ben muharip sınıf istemiyorum ( piyade tank topçu) bakım sınıfı istiyorum bu sınıf seçiminde kendimiz mi seçiyoruz yoksa onlar mı seçiyor ve sınıf seçiminde tyt puanı kullanılıyormuş diye duydum benim tyt ham puanım 264 bu puana muharip dışı hangi sınıflar gelebilir şimdiden teşekkürler

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Seazaruff S kullanıcısına yanıt
    Harp okullarında kura ile diye biliyorum ama myo da nasıl olur bilemem yine aynı olur büyük ihtimalle bu arada tyt sıralaman ve fyt puanını yazar mısın lütfen bende kho istiyorum da

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • Kamikaze23 K kullanıcısına yanıt

fyt 78 tyt 767k

• Seazaruff S kullanıcısına yanıt
    Teşekkürler yazdığınız için

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • Dostum bende bu sene gireceğim inşallah kamyoya adp 5700 ham tyt puanım 275 benimde öğrendiğim kadar bölüm seçiminde ham tyt puanı önemli en iyi bölümler kara havacılık ve otomativ haliyle en yüksek tyt puanı da bunlar istiyor onun dışında elektronik haberleşme muhabere harita teknisyeni,mekatronik hava savunma tankçı topçu,işletme istihbarat gibi sınfları seçebiliyorsun bütün bölümlerde de piyade sınıfı var ek olarak bir yerde okulun yarısı piyade oluyor diye görmüştüm ne kadar doğru bilmiyorum

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.