Tirstim ulan askerlikten.Saten bana kimse vuramaz Dayim Allay komtani Abim yuzbasi Babam Savci
quote:
Orjinalden alıntı: mogola
Tirstim ulan askerlikten.Saten bana kimse vuramaz Dayim Allay komtani Abim yuzbasi Babam Savci
asıl seni döverler
Ben kısa dönem yaptım tam olrak arkadaşın dediğine katılıyorum binbaşı rütbesine gelene kadar tüm askerler sıfır tolerans var bir kasıntı ne oldum delisiler.Bize üstteğmen haraket ermişti bizde binbaşının yanına gittik hatta albaya kadar gidecektik binbaşı çıkmayın albayın tepkisi sert olur ama bu sefer de diğer üsteğmenler sizinle uğraşır dedi neyse gitmedik albaya.Ama o günden sonra o üstteğmen melek oldu çarşı iznimiş yokken bile çarşı vermeye başladı.
quote:
Orjinalden alıntı: єянαη
quote:
Orjinalden alıntı: mogola
asıl seni döverler
Nasil yani Koktum gitmcem askere ama zorla gonderirler zamanda sunete olmak istemiyordum zorla oldum
bunların çoğu kompleksli , ezik insanlar olmalı ki rütbelri var diye , kendi astlarını ezip hor görüyorlar.
quote:
Orjinalden alıntı: saidakkas
En sevmediğim askerler, astlarını böyle durduk yere, gereksiz olarak, saçma bi güç gösterisi içinde dövenler, hatta anasına, karısına, nişanlısına sövenlerdir, o astın buna karşılık veremeyeceğini bilerek. Kusura bakmayın ama bunun adı .... dır. Buraya bir çok küfür cuk diye oturur. Tenhada ya da sivilde kıstırırsam öyle üstü affetmem, pelte olana kadar döverim. Askere giden çok arkadaşımız var, ben daha gitmedim, neler anlatıyorlar, öyle sadist üstler varmış ki. Adam evli mi nişanlı mı soruyormuş, tahrik için nişanlısına sövüyormuş, ulan bu cinayet sebebidir be. Rütbesini böyle zulümde kullananın Allah iki yakasını bir araya getirmesin.
quote:
Orjinalden alıntı: diamondmonster
Oh olsun iyi olmuş. Sen kimsinde askere gelen adamlara dayak ile ceza veriyorsun.
İlla ceza vereceksen mekik çektir, şınav çektir,disipliln koğuşuna yolla.
Millet evladını oraya sen dayak atasın diye mi yolladı.
Vallahi öyle bir an geliyorki keşke dövsede diskoya göndermese diyorsunuz.Diğer dediklerine katılıyorum. Şınav mekik cezaları verilebilir. Eğer yapmazsa hiç olmazsa emre itaatsizlikten tutanağını yazma hakkın olur.
quote:
Orjinalden alıntı: Climanjaro
@tuvnera can çıkar huy çıkmaz diye una diyorlar sanırım
Bu olaydan 2 ay sonra bölük komutanı benimle beraber 5 poşeti daha bölükten kovmuştu "Görevlendirme" adıyla. Ben psikopatların bölüğü istihkam a düşmüştüm. En ağarıma giden de askerlik boyunca acemilik hariç hiç silah taşımamıştım, istihkama gider gitmez elime G3 tutuşturup zimmetlediler. Neyse ki askerliğimin bitmesine 20 gün kalmıştı. Fazla sorun olmadı.
Hey gidi askerlik. Ne güzel günlerdi. Bölük komutanı benle birlikte diğer poşetlere teskere konuşması yapmıştı:
"Asıl askerlik bundan sonra başlıyor"
demişti. Ne kadar haklıymış.
asker hatası varsa dövülür ok ama insanı askerlikten sogutmaya kimsenin hakkı yok
Bunun böyle olacağı zaten belliydi elbet biyerde patlak vercekti daha durun bu gibi davalar gitgide çoğalacak bu işin faturası tskya çıkacak bekleyin ve görün
yeni mesaja git
Yeni mesajları sizin için sürekli kontrol ediyoruz, bir mesaj yazılırsa otomatik yükleyeceğiz.Bir Daha Gösterme