Şimdi Ara

Asun N53SV-Sx365r ---- GTA 4

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
7
Cevap
0
Favori
539
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Asun n53sv - sx365r aldım.Gta 4 episodes from liberty city yükledim oyunu bütün ayarlar "high" da oynuyorum görüntü süper kasılma yok.
    AMA kafama takılan ısınma. Cpu ısı ölceri açıyorum 70 derece gösteriyor.En son kaç dereceye kadar zorlatabilirim.
    VEYA fazla ısınırsa notebook yanar mı?

ISI konusunda beni bilen bi arkadaş bilgilendirirse sevinirim...

• 70 güzel ekran kartı için 80 vurur fazla olursa takılmalar başlar ve en sonunda reset atar oynayamazsın.ne kadar zamanda 70 e ulaşıyorsun.örneğin 1 saatse bu normal belli seviyeye kadar ısısnır donanımsal bi problem yoksa en fazla 75-80 olabilir sorun yok
  • quote:

Orijinalden alıntı: vercenik53

70 güzel ekran kartı için 80 vurur fazla olursa takılmalar başlar ve en sonunda reset atar oynayamazsın.ne kadar zamanda 70 e ulaşıyorsun.örneğin 1 saatse bu normal belli seviyeye kadar ısısnır donanımsal bi problem yoksa en fazla 75-80 olabilir sorun yok

35 dk ya 88 dereceye fırlıyor. Anlamış değilim.
  • Off umarım monster yada lenovo bu kadar hızlı ısınmıyordur. Bunların soğutucuları yok mu ?
  • quote:

Orijinalden alıntı: bigmentr

Off umarım monster yada lenovo bu kadar hızlı ısınmıyordur. Bunların soğutucuları yok mu ?

sadece gta 4 episodes from liberty city de .... Crysis 2 full high ... ısınma en çok 70 ...
  • GTA IV, GPU'dan çok CPU yoran bir oyun
    88 derece normal sayılır
  • Tamam o zaman ama ben asusdan vazgeçmiştim zaten. Monster'e yöneldim şu an =)

İmkan olsa bunu alırdım
    http://www.dell.com/us/p/alienware-m18x/pd.aspx
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.