Bildirim
Asura vs Hulk ve Süperman
Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
Giriş
-
Asuranın güçlerini bilmiyorum ama hulku geç. Asuranın featleri nedir hocam ? -
Spoiler olacak detaylı anlatım hocam ama kısaca evrenin yaratıcısını yeniyor diyelim. Gezegen ve yıldızları sadece tek bir saldırıyla yokedebiliyor(en güçlü formu değil)quote:
Orijinalden alıntı: Son_of_Asgard
Asuranın güçlerini bilmiyorum ama hulku geç. Asuranın featleri nedir hocam ?
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Gezegen ve yıldızları tek bir saldırıyla yok etmek Superman'ı öldürmek için yeterli değil ama evrenin yaratıcısını yenmek direk onu omniversal yapmaz mı ?quote:
Orijinalden alıntı: BeyondG
Spoiler olacak detaylı anlatım hocam ama kısaca evrenin yaratıcısını yeniyor diyelim. Gezegen ve yıldızları sadece tek bir saldırıyla yokedebiliyor(en güçlü formu değil)
Alıntıları Göster
Yoksa evrenin yaratıcısı oaa kadar felan güçlü değil mi ? -
Spoiler olacak detaylı anlatım hocam ama kısaca evrenin yaratıcısını yeniyor diyelim. Gezegen ve yıldızları sadece tek bir saldırıyla yokedebiliyor(en güçlü formu değil)quote:
Asuranın güçlerini bilmiyorum ama hulku geç. Asuranın featleri nedir hocam ?
Hayır bro tek bir evren yaratıyor sadece. Toaa ile alakası yok. 4d karakter ve universal+ yapıyor onu.quote:
Gezegen ve yıldızları tek bir saldırıyla yok etmek Superman'ı öldürmek için yeterli değil ama evrenin yaratıcısını yenmek direk onu omniversal yapmaz mı ?
Yoksa evrenin yaratıcısı oaa kadar felan güçlü değil mi ?
Alıntıları Göster
Hulk + Supo takım mı?
Evet ama karakter özellikleride var. Perfect Teammate değiller yani.quote:
Orijinalden alıntı: MichaelTownley
Hulk + Supo takım mı?
Universal+ ise hiç şansları yok hocam.quote:
Orijinalden alıntı: BeyondG
Hayır bro tek bir evren yaratıyor sadece. Toaa ile alakası yok. 4d karakter ve universal+ yapıyor onu.
Alıntıları Göster
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı > -
Asura tabi ki hayvan gibi gücü var
Sayfa:
1
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X