Bu kullanıcının dükkanına eklenen son 4 ürün
[SATILDI] Asus 1050Ti 4GB SATILIK
![](/static/forum/img/downicon.png)
![](/static/forum/img/upicon.png)
![](/static/forum/img/close.png)
-
Satıldı! Bu ürün DH Forum üzerinden satılmıştır.
-
2 adet içinmi fiyat, tek kartmı?
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
en son 1650 yapabilirim hocam
Hocam yayın pc'si için hem ekrana görüntü vermelik hem de obs studio ve diğer arka plan işleri için yeterli olacak bir kart bakıyorum düşük güç tüketmesi tercih sebebi 1030 2gb gddr5 yeter sanırım forumda 950 tl 'ye var ama o kadar etmez diye düşünüyorum veya 1650 4gb gddr6 (güç girişsiz) de olabilir bu olursa yayını nvidia turing shaders üzerinden verebilirim işlemciye ek yük binmemiş olur bu iki kart için max ne kadar verilir veya önereceğiniz farklı bir ilan var mı?
-
alıcı değilim,bu forumda 1300 liradan fazla vermezler.
-
Buna da yazmış :) Bu arkadaş fiyatları beğenmez. Allahtan alıcı değil. Yoksa bedavayı da beğenmez. Üstüne para ister :))))))
-
Adam haklı. 1300TL'ye çok rahat bir şekilde bulunuyor. İlanda yazılan fiyatlara GTX 1650 GDDR6 bulunuyor.
O zaman alacak olan onu gidip alsın. Almayacakların bu tarz satışların altına boş boş mesaj yazması benim eleştirdiğim konu. Ki bu arkadaşın çoğu mesajı böyle. Bu forumda çoğu kişi teknolojiyi iyi kullanan kişiler. Araştırarak alıyorlar zaten. Boş boş mesaj yazmaya gerek yok.
-
Burası da sarı site gibi çöplüğe dönsün o zaman.
Moderatör değilsen, sana düşmez hangi mesaj boş hangisi dolu.
Ama iki kişi tartışırken 3. olarak araya girmek sana düşüyor öyle mi? Git işine...
-
Burası herkese açık bir forum. İki kişi tartışmak istiyorsan git dm at.
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X