Şimdi Ara

Asus 1215N Vs Asus 1215B vs Sony VPCYB1S1E/S CEU Hangisi ?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
1
Cevap
0
Favori
935
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Herkese Tekrardan Selamlar :) Şu netbook işini hala halledemedim.Fikrimi değiştirdim ve farklı modellere yöneldim.Açıkcası bugünlerde kafam karışık.3 Model arasında gidip geliyorum

Asus 1215N (999 TL TR'de)

İşlemci : İntel Atom D525
    Ekran kartı : Nvidia Ion II (GT218) ekran kartı + Optimus Teknolojisi (Çift Ekran Kartı)
    USB 3.0 Ve Bluetooth 3.0 : VAR

Bu leptopu türkiyede temin edebilirim.Hem Türkçe Q klavye olur ne güzel :) Ama işlemcisi yeterli değil diyorlar.Ebay'da fiyatları gezerken gözüme çarptı en ucuz fiyati 528$ idi.

SONY VPCYB1S1E/S CEU ( 1055 TL TR'de )

İşlemci : AMD Dual-Core E-350
    Ekran kartı : AMD Radeon HD 6310
    USB 3.0 Ve Bluetooth 3.0 : YOK

Türkiyede stok mevcut.Açıkcası markası sony olması bi yandan beni çekiyor.Arkasındaki Vaio yazısıda ayrı bi hava katıyor.Ama sadece gri renk olması,usb 3.0 vs. gibi eksiklikleri olması beni bu leptoptan soğuttu.

Asus 1215B(486 $ Ebay Fiyati + 25 $ Kargo = 511 $ )

İşlemci : AMD Dual-Core E-450
    Ekran kartı : AMD Radeon HD 6310
    USB 3.0 Ve Bluetooth 3.0 : VAR

Türkiye'de henüz yok.Yurtdışından getirtmeyi istiyorum.Aslında tam istediğim özellikleri kapsıyor hatta e450 işlemci olmasıyla fazlasını karşılıyor diyebilirim.Muhteşem birşey :)

1)Sizce Hangi netbooku tercih etmeliyim ?

2)Ebay'dan sipariş versem.Ödemeyi Türkiyeden kendi adıma yapsam.Adres ve alıcı kısmına Bulgaristandaki akrabalarımın adresini adını soyadını verme şansım var mı ?

3)Güven sorunu olur mu ? Yani adamların parayı alıp leptopu göndermemesi gibi bi durumla karşılaşırmıyım acaba ?

4)Farz edelimki siparişi verdim leptop akrabamın eline geçti.Türkiyeye gelirken getirse gümrükte vergi sorunu yaşanır mı ?

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    msi ge70 mi acer v3 772g mi
    10 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.