Şimdi Ara

Asus, 18.4-inç ekranlı dizüstü bilgisayarı K93SM'i Avrupa'ya sunmaya hazırlanıyor

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
19
Cevap
0
Favori
3.524
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş

•  

Dünyanın önde gelen dizüstü bilgisayar üreticilerinden Asus, K93SM serisi dizüstü bilgisayarlarını Avrupa'daki teknoloji severlerle buluşturmaya hazırlanıyor. 18.4-inç boyutunda ve 1920 x 1080 piksel (Full HD) çözünürlüğündeki LED arka aydınlatmalı LCD ekranıyla ön plana çıkan K93SM, Intel Core i5-2450M / Core i7-2670QM işlemciden, 8 GB'a kadar RAM'den ve 1 GB Nvidia GeForce GT 630M ekran kartından güç alıyor.

500 GB / 1 TB kapasiteli sabit disk, 8x DVD yazıcı / 6x Blu-ray sürücü, gigabit ethernet bağlantısı, Wi-Fi 802.11 b/g/n, kart okuyucu, chiclet tipi klavye, USB 3.0 portu ve 6 hücreli bataryaya (5200 mAh) sahip olan K93SM, Windows 7 Home Premium 64 bit işletim sistemiyle geliyor. K93SM serisinin fiyatı seçilen konfigürasyona göre 849 Euro ile 1.149 Euro arasında değişecek. 

• ve masaüstü bilgisayarların kıyımı başlıyor.Artık 19" yakın laptopları.Birkaç seviyede şekillenmiş olarak evlere gireceğini düşünmek gerek.Masaüstünün gereksiz yer kaplaması ve taşınabilir olmadığını düşünenler için.Giriş seviyesi bu derece büyüklükteki laptop larıda göreceğiz.
  • Makinamın aynısı sadece ekran büyük ve bazı detayları düşük kalıyor yine. Kısacası büyük bir yapım değil bence :/
  • Her şey güzel de, işlemciler ve ekran kartı(ismi yeni, kendi eski) neden eski onu anlamadım ben.

Ya bir de daha 17 inçlik dizüstü bilgisayarları olan K73SV, N73SN ve N75SF bile Türkiye'ye gelmezken bu modelin gelmesini ihtimaller içinde görmüyorum. Umarım yanılırım.
  • Klavyesini hiç beyenmedim.
  • En azından, gece eve giren hırsız bunu çalamaz
  • Çok pahalı ama yani bir yandanda hakkını veriyor ürünün..
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • Tasarim cok siradan. Ekran karti fhd'de zorlanacak. Niye fhd'e gt 540m koyarlar aklim almiyor

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Hotel California

Tasarim cok siradan. Ekran karti fhd'de zorlanacak. Niye fhd'e gt 540m koyarlar aklim almiyor

Hocam sanırım bu K serileri oyun oynayabilme amacından çok gündelik kullanım ihtiyaçlarını karşılamak için tasarlanmış. Ben de başka türlü bu eski işlemci ve ekran kartına anlam veremedim.
  • quote:

Orijinalden alıntı: acbold

ve masaüstü bilgisayarların kıyımı başlıyor.Artık 19" yakın laptopları.Birkaç seviyede şekillenmiş olarak evlere gireceğini düşünmek gerek.Masaüstünün gereksiz yer kaplaması ve taşınabilir olmadığını düşünenler için.Giriş seviyesi bu derece büyüklükteki laptop larıda göreceğiz.

Pavilion HDX serisinden haberin var mı? Yıllar öncesinin 7 kiloluk taşınabilir yaratığı. 20" monitörü var.

Asus, 18.4-inç ekranlı dizüstü bilgisayarı K93SM'i Avrupa'ya sunmaya hazırlanıyor

Bunlar bile masaüstü bilgisayarlara kıyamadılar çünkü masaüstü bilgisayar masaüstü bilgisayardır. İhtiyacı olan gider yine masaüstü alır.

• K serisi,N serisine göre tasarımı 2. planda bırakılan bir seri.yine de sade ve hoş bir tasarımı var.
  • Tasarım özelliklerinin yanında çok sönük kalmış,asus'un ucuz modellerinden farklı görünmüyor.özellikle touchpad kalitesiz etiketi yapıştırmak için elinden geleni yapmış gibi..
  • ivy bridge geliyor 2 ay içinde, halen eski model işlemciyle yeni mi giriyor piyasaya?
  • fazla fiyat olmuş.
  • Masaustu pcleri bitiren bir devrim olur bu...
  • bu ürünü satın aldım gerçekten manyak bir alet herkese öneririm türkiye de garantili olan ürünler arasında en hızlı en iyi ürün.ssd seçeneği var zaten.tek kötü yanı bulmanın çok zor olduğu bir ürün türkiyeye 6 tane getirilmiş.
  • quote:

Orijinalden alıntı: DH Misafiri

bu ürünü satın aldım gerçekten manyak bir alet herkese öneririm türkiye de garantili olan ürünler arasında en hızlı en iyi ürün.ssd seçeneği var zaten.tek kötü yanı bulmanın çok zor olduğu bir ürün türkiyeye 6 tane getirilmiş.

Peki siz nereden aldınız?

Bu arada notebookcheck.com incelemesini yapmış bile. Buyrun bu da linki:

http://www.notebookcheck.com/Test-Asus-K93SM-YZ085V-Notebook.72615.0.html

Yalnız inceleme Almanca dilinde, Google Translate ile İngilizce'ye çevrilirse daha iyi anlaşılır. Türkçe'si gerçekten çok leş.

• bana göre (elimdekine göre karşılaştırırsak) manyak bir alet değildir. madem 18.4" bir laptop çıkartıyorsun şuna adam gibi bir ekran kartı koy. çok mu zor sanki!!!

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi rambetiko -- 12 Nisan 2012; 22:33:33 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: ramazanyurt

bana göre (elimdekine göre karşılaştırırsak) manyak bir alet değildir. madem 18.4" bir laptop çıkartıyorsun şuna adam gibi bir ekran kartı koy. çok mu zor sanki!!!

Haklısınız ; 18'' laptopu sadece ekran için çıkarıyor heralde , Gt630m var bir de övünür gibi bu makineyi piyasaya çıkarıyorlar
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.