Arkadaşlar benim ASUS 1814BLT dvd-writer kullanan arkadaşlara bir sorum olacak.
Dün cihaz elime ulaştı hemen bağlantısını yaptım.Fakat garip bir durum oldu.
Kapağı açıp kapatırken butona bastığınızda Dvd-writer ilk çok yavaş hareket ediyor sonra normal bir hızda(hızlı değil) kapanıyor veya açılıyor.Bu modellerde böylemi yoksa benimkinde bir sorun mu var anlayamadım?Daha önce LG kullanıyordum onda böyle birşey olmuyordu.
Bu bir sorunmudur?Sizde aynı şekilde oluyor mu?
Cevaplar için teşekkürler.
Sanırım bşr tek ben kullanıyorum.Elinde aynı dvd-writer olan yok mu arkadaşlar?
aynı şey benimki içinde geçerli...cart fiye açılmıyor tray,önce yavaş sonra hızlı..Kapanırkende aynı durum var ...
Bende yok öyle bir durum, gayet stabil açılıp kapanıyor.
Bende size bir soru sorayım. Kutu içerisinden lightscribe özellikli boş DVD çıktı mı acaba?
Cevap için teşekkürler aced içim rahatladı.Demekki bu modellerde böyle
quote:
Orjinalden alıntı: MrRain
Bende yok öyle bir durum, gayet stabil açılıp kapanıyor.
Bende size bir soru sorayım. Kutu içerisinden lightscribe özellikli boş DVD çıktı mı acaba?
Normalde DH'in incelemesinde kutu içeriğinde CD çantası falan var diyordu ama bende de çıkmadı. Sanırım sende de yok bunların hiçbirisi.
bendede çıkmadı ,sanırım içinden çıkarıp ayrıca satıyolar
Valla çantada gözüm yoktu bana bir tane lightscribe medya lazım oldu, özel bir DVD hazırlayacaktım. Kutu içinden çıkmayınca deli oldum Çantadan da haberim yoktu tekrar izleyim incelemeyi.
Nero CoverDesigner programı benim DRW-1814BLT'nin LightScribe özellğini görmüyor sizde durum nasıl?
Bende de ne çanta ne cd çıktı...
quote:
Orjinalden alıntı: aced
Bende de ne çanta ne cd çıktı...
+1
BL olan modeli var cd kapağı yavaş açılıyor . kutulu almıştım ne cd çıktı ne de çanta kablo dahi çıkmadı. 4 vida, nero cdsi, bir de yazıcı(kitapçık ve kullanma kılavuzu standart).
yeni mesaja git
Yeni mesajları sizin için sürekli kontrol ediyoruz, bir mesaj yazılırsa otomatik yükleyeceğiz.Bir Daha Gösterme