bu DVD yazıcımı alalı 5 ay oldu ama beş kere servise gitti,ya okumuyor ya yazmıyor yada yazdıklarını yakıyor hiç bir şekilde çalışmıyor bıktım,servise gide gele paradan olduk yenisi alsaydık daha iyiydi,
ASUS 20X L1T sakın bu ürünü almayın hiç sevmeme ragmen LG aldım şıkır şıkır çalışıyor 3 senelik phlıps de canavar ama bu ASUS rezili beni 2 kere mahçup etti
Hocam ben geçen perşembe komple sistem alırkende senin model dvd yazıcıdan almıştım. Şu ana kadar bir tersliğini görmedim. Sorunsuz okuyorda yazıyorda....
quote:
Orjinalden alıntı: chatixx
Hocam ben geçen perşembe komple sistem alırkende senin model dvd yazıcıdan almıştım. Şu ana kadar bir tersliğini görmedim. Sorunsuz okuyorda yazıyorda....
ilk aldıgımdada bende sorun yoktu ama 3 ay sonra saçmalamaya başladı,3 sene öncede arkadaşa almıştım ASUS marka oda cd seçiyor insanı çileden çıkarıyordu,hemde ben vertabim kullanıyorum,
asusa
Neyse bakalım 3 ay sonra görüşürüz... Ayrıca senin kullandığın Cd/Dvd markası ile sürücünün bozulup bozulmaması arasında nasıl bir bağlantı var anlamadım???????
quote:
Orjinalden alıntı: chatixx
Neyse bakalım 3 ay sonra görüşürüz... Ayrıca senin kullandığın Cd/Dvd markası ile sürücünün bozulup bozulmaması arasında nasıl bir bağlantı var anlamadım???????
cd seçiyor dedigim için bazı arkadaşlar bana adi cd kullanıyorsundur dedide ondan marka adı verdim,ayrıca sizinki 3 ay sonra bozlulacakda demiyorum,belkide hiç sizinki bozulmaz,amam ben asus asla bir daha almam
valla bir yıldır asus'un dvd writerını kullanıyorum bugüne kadar ne 1 cd yaktı ne de 1 dvd, şans işi bu sanırım
yaw seninki arızalı çıkmış böle genelleme yapmaya gerek yok. her üründe olabilir,seninde başına gelmiş geçmiş olsun.
bende 3 senedir asus 16xdvd-rw kullanıyorum çok memnunum hiç bi sorunu yok çok güzel okuyo ve yazıyo.
Evet gerçekten şans işi galiba...
5 kere servise gitti derken lafın gelişi mi dedin?
asuslar genelde 1.5 yılı cıkaramıyor tecrübe sabit 52x max cd rom u , 52-24 cdrw si ve 16ilk cıkan dvdrw sini kullandım bidaha asus cihaz almam bende, zaten cdfreaks de asus kullanıcı hit leri cok düşük aynı philipsde öğle kötü işaretledim
Dün gibi hatırlarım zamanında creative firmasıda cd sürücü üretirdi ilk bilgisayarımızda 2 defa cd sürücü aldık. İlk aldıkdan 2.5 sene sonra sürücü bozuldu sonra yeni bir tane aldık oda 2.5 sene sonra bozuldu. Herkez şansızlık demişdi o zamanlar. Ne tesadüf bizim İkinci sürücü bozuldukdan 2 sene sonra creative cd sürücü üretiminden tamami ile çekilde ve cd sürücü üretmemeye başladı.
Umarım asus firmasının o alandaki kaderi creative benzemez
asus dwdrw vardı bende 1 ay sonra bozuldu
quote:
Orjinalden alıntı: suslu76
5 kere servise gitti derken lafın gelişi mi dedin?
yo gerçekten bozuldu,3 sefer servis baktı yok ya bir şey dedi 2 seferde istanbul merkeze gönderdiler,neresiyse bu merkez,ama bu sefer degişim yada para iadesi isteyecegim.
Bana da zamanında herkes ASUS al Samsung alma demişlerdi ben gene de kendi bildiğimi yaptım ve Samsung aldım. Alalı 10 gün oluyo ve şimdilik memnunum umarım sorun olmaz. Aslında bana göre bu optik cihazlar tamamen şans. Bazılarının 5 yıllık CD okuyucuları hala canavar gibi çalışıyo. Geçende bi arkadaş istedi Windows kuralım bana diye. Gittim baktım bilgisayar baya eski. (Benim 2000'de aldığım ilk bilgisayarla dek Celeron 600, 128SD Ram, 32 TNT ekran kartı...) Arkadaşa senin bu CD rom okur mu bunu dedim benim CD az çizik gibi bak dedim. Okur o sorun yapmaz dedi. İlkinde kurarken okumada sorun oldu bi kere ama sonra gene de kurabildik. Yani bende onun aldığı zamanda aldım bilgisayarı, fakat ben şimdiye kadar herhalde 4 ya da 5 tane optik sürücü aldım.
bendede asus var allah herkesi kurtarsın,bıktım canımdan bezdim,artık çöpe atıyorum
asusa
yeni mesaja git
Yeni mesajları sizin için sürekli kontrol ediyoruz, bir mesaj yazılırsa otomatik yükleyeceğiz.Bir Daha Gösterme