Bu monitörü bir haftadır kullanıyorum. Ölü piksel yok. Görüntü kalitesi gerçekten çok güzel. İnsan ilk kullandığında alışmakta zorlanıyor büyük ekrana ancak alışınca bu sefer 19' ekranlar küçük gelmeye başlıyor.
karalık yukarı tarafları nasil 2000:1 constant crysis de parlıktan cok karanlık var modellemelerde yüz hatlarında
quote:
Orjinalden alıntı: meydey45
karalık yukarı tarafları nasil 2000:1 constant crysis de parlıktan cok karanlık var modellemelerde yüz hatlarında
kardeş bi resim yolada bakalım problem senin monitördeyse ona göre bişey söyleyelim
bu ürünün 700:1 kontrast 20.1 inç görülebilen alan versiyonu varmı bazı sitelerde bu şekilde açıklama varda kafam karıştı almak istiyorum bende bundan
birde bu monitörün en ve boy kasa ve ayağı ile birlikte kaç cm alan bir arkadaş zahmet olmazsa ölçüp yazabilirmi masama göre hesap yapacağım sığarmı sığmazmı diye
quote:
Orjinalden alıntı: Lord
bu ürünün 700:1 kontrast 20.1 inç görülebilen alan versiyonu varmı bazı sitelerde bu şekilde açıklama varda kafam karıştı almak istiyorum bende bundan
Böyle birşey olamaz nedeniyse zaten ürünkodu 22' olduğunu anlatıyor bize (vw222s). Ayrıca ASUS'un kendi global sitesine girerek bu monitörü görebilirsin. Bu kodlu ürün alacaksan başka birşey olması ihtimali yok.
Arkadaslar bende almayı dusunuyorum ılk olarak samsung 223bw alıcaktm fakat baktım aradakı fıyat farkının hakkını vermıyor samsung yanı bana oyle geldı soncta suan kullandıgım monıtor guzel bı monıtor deıl asus bana cok guzel gelıcek fakat aklıma bısey takıldı duvar askı aparatı alıp samsungu duvara asıcaktım ben asusuda bu aparat ıle duvara asabılırmıyım ?
boyutlarını buldum Dimensions (WxDxH) 51.3 cm x 21 cm x 40.5 cm
quote:
Orjinalden alıntı: justice_st
Arkadaslar bende almayı dusunuyorum ılk olarak samsung 223bw alıcaktm fakat baktım aradakı fıyat farkının hakkını vermıyor samsung yanı bana oyle geldı soncta suan kullandıgım monıtor guzel bı monıtor deıl asus bana cok guzel gelıcek fakat aklıma bısey takıldı duvar askı aparatı alıp samsungu duvara asıcaktım ben asusuda bu aparat ıle duvara asabılırmıyım ?
evet aparat ile asabilirsin
Bunun fiyatı şu an için çok uygun ben de alacağım.
Arkadaşlar yorumlarınız için teşekkürler. Benim en çok öğrenmek istediğim şey: Ekran öne doğru bükülebiliyor mu? Tam olarak ekranın karşısından değilde, biraz daha alçak bi seviyede nasıl izleyebilirim?
Valla ben de asusun siparişini taa geçen hafta salı verdim weblebiye...onlarda kampanya yapmışlar hala göndericekler.ürünün 12 taksitli fiyatı 350 ytl ye geldi bana.Bugün telefon açıp konuştuğumda ürüne aşırı yüklenme var tedarikçi firma ürün yetiştirmeye çalışıyor 2-3 içinde ürünü yollayacağız filan felan dediler...weblebiden daha alışveriş yapmam ben Şu ürünü yollasalarda artık Avrupa Şampiyonası başlamadan alışabilsem.
quote:
Orjinalden alıntı: Zamett
Arkadaşlar yorumlarınız için teşekkürler. Benim en çok öğrenmek istediğim şey: Ekran öne doğru bükülebiliyor mu? Tam olarak ekranın karşısından değilde, biraz daha alçak bi seviyede nasıl izleyebilirim?
Evet bükülebiliyor. Ama size yetermi yada ne kadar bekliyorsunuz bilemiyorum.
Teşekkürler ekorender. Bi sorum daha olacak =) Ben bu ekranı 1.cil ekran olarak kullanabilirim değil mi ? Notebook un ekranını kapattığım zaman bu ekranda işlem yapabilirim değil mi? Bi arkadaş öyle bi sorun yaşamış galiba. Forumda okumuştum..
quote:
Orjinalden alıntı: caggry
quote:
Orjinalden alıntı: avor
quote:
Orjinalden alıntı: caggry
bende bu haftasonu aynı monitörden alıcam yorumlara baktım güzel yorumlar yapılıyor.gerek burda olsun gerekde başka yerlerde ancak benim kafamda tek bir soru kalmış durumda asusa tamam ama ben ekran kartımın kaldırdığı tüm oyunları tam ekran oynayabilirmiyim çok merak ediyorum bu benim kafamı tamamen meşgul etmiş durumda ve bu konuda siz değerli arkadaşlarımdan cevap bekliyorum.sitede konuda açtım.ama aldığım cevaplar tam olarak kafamdaki soru işaretini çözmeye yetmedi.bu konulardan anlayan arkadaşlar eğer bu soruma cevap verirseniz çok sevinirim.
bak arkadaş bu ekranda böyle tam ekran olamama gibi bir sorun yok. bazı arkadaşlar bunları nerden çıkartıyorlar anlamıyorum. alırsın takarsın tam ekran oynarsın. hayır eskiden dvi mi vardı yani. adamlar 22'' monitör yapıolara ama oyunlar tam ekran oynanamayacak. ya yapmayın lütfen böyle saçma birşey olur mu! yani ekranın dvi girişi yok diye artık neredeyse göstermiyor diyecekler yani. sen git al tam ekran oynarsın.
bende oynayabilirim diyodum bi kaç tane bilgisayardan anlamayan yok olmaz falan filan dedi ekran kartın 8800 gt olacak filan dedi benimde kafam karıştı.açıklaman için saol
Onlar ekran kartın o çözünürlüğü kaldırmaz, akıcı oynayamazsın demek istemişlerdir. Yoksa tam ekran görürsün görüntüyü ama yavaş akar oyun. 8800gt bu gün için tüm oyunlarda 1680x1050 çözünürlükte akıcı oynamayı sağlıyor. Bizzat denenmiştir.