Şimdi Ara

ASUS 22' VW222S İncelemesi (8. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
196
Cevap
0
Favori
15.996
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 678910
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orjinalden alıntı: ULYSES

Oyunlarda, filmlerde sorun olmaz. Ben fotoğraf işleme yaptığım için pek memnun kalmadım. Diğer uygulamalar için yeterli monitör.

Sağol o zaman ben bunu alıyım.
  • Valla bende bu monitörü almak istiyorum..

Arkadaş aldı 55 ekran TV gibi süper bişi
  • Bende kullanıyorum.Arkadaşlarında dediği gibi tek sorunu Analog çıkışlı olması."Prison Break" izlerken bi kaç resmi.Filmin içindeymişim gibi
     ASUS 22' VW222S İncelemesi

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi aksoy93 -- 8 Haziran 2008; 18:14:56 >

• arkadaslar bende bu ürünü cumartesi günü 350 ytl yee aldım 6 taksit.

gerçekten çok hoş ve şık duruyo amaa bi sorum olcak diğer asus kullanıcılarına.bende pes8 filan oynarken ekran yukardan aşşağıya doru şerit halinde bişi kayıyooo acaba ekran kartından olabilir mi yoksa monitörde bi bozukluk mu var anlayamadım.yardımcı olursanız sevinirim.Ekran kartım ati 9600 Pro.256Mb.
  • Ekran kartı marka modeli nedir?
  • Bu monitörü bir arkadaşıma almak için gittik ama görünce soğuduk media markt ta diğer monitörlerle karşılaştırınca biraz daha soluk görüntü verdiği anlaşılıyor kendisinin bir alt modeli olan asus 19" LCD bile daha iyi görüntü veriyor 300 YTL civarındaki bir çok 19" in görüntü kalitesi bundan iyi
  • arkadaşlar bu monitörü en uygun nereden alabiliriz?card finans ile 12 taksitle almayı düşünüyorum..

ayrıca myshop diye bi site var.en ucuz orada buldum ama site güvenilir mi acaba?daha önce bu siteden alışveriş yapan oldu mu?
  • quote:

Orjinalden alıntı: aksoy93

Ekran kartı marka modeli nedir?

Ati Readon 9600 Pro.
    256 Mb.
  • Arkadaslar cok yakın bı zamanda alıcam monıtoru kullanan arkdaslardan ıstegım monıtorun arka kısmının resımını cekıp buraya koyabılırlermı ? Duvar askı aparatı alıcam arkada montaj için ayarlanmıs yuvalar varmı ???? lütfen cok onemli bnm için
  •  ASUS 22' VW222S İncelemesi

Orta kısında 4 tane var ama delik değil.Köşelerdede var
  • quote:

Orjinalden alıntı: Akygn

arkadaslar bende bu ürünü cumartesi günü 350 ytl yee aldım 6 taksit.

gerçekten çok hoş ve şık duruyo amaa bi sorum olcak diğer asus kullanıcılarına.bende pes8 filan oynarken ekran yukardan aşşağıya doru şerit halinde bişi kayıyooo acaba ekran kartından olabilir mi yoksa monitörde bi bozukluk mu var anlayamadım.yardımcı olursanız sevinirim.Ekran kartım ati 9600 Pro.256Mb.

ati lerde bu problem olabiliyor. vertical synch ayarını on yapman lazım. bu problem monitör ile alakalı değil merak etme.
  • quote:

Çok teşekkür ederim alıcagım aparata uygun orta kısımdaki 4 yuvayı kullanarak duvara monte edicm
  • quote:

Orjinalden alıntı: justice_st

quote:

Çok teşekkür ederim alıcagım aparata uygun orta kısımdaki 4 yuvayı kullanarak duvara monte edicm

Önemli değil.Görevimiz

• quote:

Orjinalden alıntı: avor

quote:

Orjinalden alıntı: Akygn

arkadaslar bende bu ürünü cumartesi günü 350 ytl yee aldım 6 taksit.

ati lerde bu problem olabiliyor. vertical synch ayarını on yapman lazım. bu problem monitör ile alakalı değil merak etme.

sağolasın dostummm.

• myshop.com'dan 322 liraya aldığım monitör bugün geldi.gerçekten çok büyük.dev gibi.

ama beklediğim gibi çıkmadı.daha önce smart marka çin malı 19" lcd kullanmıştım.onun görüntüsü daha iyiydi sanki.özellikle counter strike oynarken inanılmaz iğrenç bir görüntü oluyor..ayrıca 10 dakikada gözlerimi ağrıttı.çin malı lcd'de bunlar olmuyordu.crt gibi görüntüsü vardı..ideal renk ayarları nedir bunun?standart yaptım çok aydınlık oldu.
  • counter oynarken çözünürlük neydi acaba? unutmayalım bu ekran 22'' dolayıysla 19'' ile doğrudan kıyaslamayalım. ekran büyüdükçe görüntü bozulur ve çözünürlüğü arttırmak gerekir. senin oyun ayarlarında problem var. ben gayet güzel kullanıyorum.
  • Metro'da
  • arkadaslar bnde aldım monıtoru medıa mrkt den 349 ytl ye suan için memnunum laptopa bagladım ole kullanıyorum kasayıda bı kaç ay içinde toplıcam inş. herkese ii forumlarr...
  • ben aldım bunu ama dalgalanma oluyor ekranda ekran kartım Geforce Go 6100 Laptop kartı.
  • Bende laptopa bağlayınca dalgalanıyor.Ekran kartından kaynaklanıyor olabilir.
  • 
Sayfa: önceki 678910
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.