Şimdi Ara

ASUS 22' VW222S İncelemesi (7. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
196
Cevap
0
Favori
15.996
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 56789
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Arkadaşlar Asus 22 inç monitörde Crysis oynayamıyorum tutukluk yapıyor.En uyğun çözünürlük Hangisinde Oynayabilirim.tavsiyelerinizi bekliyorum teşükürler.
  • quote:

Orjinalden alıntı: cenbir

Arkadaşlar Asus 22 inç monitörde Crysis oynayamıyorum tutukluk yapıyor.En uyğun çözünürlük Hangisinde Oynayabilirim.tavsiyelerinizi bekliyorum teşükürler.

Ekran kartın ne acaba?

1280*1024 iyidir
  • Bende bu monitörü almaya niyetliyim ama dvi olmaması soğutuyor...Ayrıca oyunlardaki performansı nasıl...Hareketli sahnelerde filan problem olurmu?...
  • ekran kartı biostar 780G chipset HD 3200 512 MB paylaşımlı ekran kartı iş yerimde P4 3.0 işlemci 1 gb RAM ati 1x550 ekran kartında sorunsuz çalışıyor ekran kartında sorun yok sanırım sizce neden olabilir
  • quote:

ekran kartı biostar 780G chipset HD 3200 512 MB paylaşımlı ekran kartı iş yerimde P4 3.0 işlemci 1 gb RAM ati 1x550 ekran kartında sorunsuz çalışıyor ekran kartında sorun yok sanırım sizce neden olabilir

Arkadaşım o ekran kartı ve o işlemci ile Crysis'ı anca 1440*900 ayarlarda oynayabilirsin. Ondada medium ayarlarda açmak şartı ile. Ama çok performans bekleme. Yada sistemdeki ram miktarını arttırın.
  • quote:

ekran kartı biostar 780G chipset HD 3200 512 MB paylaşımlı ekran kartı iş yerimde P4 3.0 işlemci 1 gb RAM ati 1x550 ekran kartında sorunsuz çalışıyor ekran kartında sorun yok sanırım sizce neden olabilir

Paylaşımlı ekran kartıyla crysis oynanmaz!! oynansada mario kalitesinde olur!

crysis ten tat alarak oynamak için üst düzey 8800gt gibi ekran kartı lazım
  • quote:

Orjinalden alıntı: ekorender

quote:

Arkadaşım o ekran kartı ve o işlemci ile Crysis'ı anca 1440*900 ayarlarda oynayabilirsin. Ondada medium ayarlarda açmak şartı ile. Ama çok performans bekleme. Yada sistemdeki ram miktarını arttırın.

Çok iyimser bir yaklaşım olmuş.

Bu arada monitör için kendi yaptığım bazı ayarları paylaşmak isterim. Birkaç farklı kalibrasyon yöntemiyle elde ettim.

Brightness:78
    Contrast:92
    Sharpness:53
    Saturation:50
    Focus- Phase:78, Clock:50
    Colour temp-User mode : R,G,B Hepsi 81 de

Bu ayarları vistayla yaptım. Ekran kartına ve işletim sistemine göre değişiklik gösterebilir. Özellikle Focus ayarları ekran kartının çıkışı ile alakalı. Ama çok büyük farklar olacağını sanmam. Bütün ayarları naturel renkler ve görüntü için yaptım.

• DVI çıkışı(girişi) tam olarak ne işe yarıyor?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi SH4K3R -- 4 Haziran 2008; 23:01:59 >
  • İşyerimdeki P4 3,0 1 GB X550 Crysisi Normal oynatıyorda benim kullandığım AMD 5600+ 2GB kingston DDR2 800 mhz Ram HD 3200 DX10 ekran kartı ile mi oynatmayacak buyrunuz sistem burda nasıl oynatıyor buyrunuz bilginize http://forum.donanimhaber.com/m_22220358/mpage_1/key_mucizesi//tm.htm#23238215 birde 22" monitörün 1440*900 çözünürlüğü yok tşk ederim tekrardan

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi cenbir -- 5 Haziran 2008; 0:18:01 >
  • hayırlı olsun umarım memnun kalırsın
  • quote:

İşyerimdeki P4 3,0 1 GB X550 Crysisi Normal oynatıyorda benim kullandığım AMD 5600+ 2GB kingston DDR2 800 mhz Ram HD 3200 DX10 ekran kartı ile mi oynatmayacak buyrunuz sistem burda nasıl oynatıyor buyrunuz bilginize http://forum.donanimhaber.com/m_22220358/mpage_1/key_mucizesi//tm.htm#23238215 birde 22" monitörün 1440*900 çözünürlüğü yok tşk ederim tekrardan

Arkadaş size 1440x900 de medium oynarsınız demiş. Ben ona dedim iyimser diye. Siz oynayabildiğinizi söylüyorsunuz ama verdiğiniz linkte 800x600 de oynadığınız görülüyor. 1440x900 nere, 800x600 nere. O çözünürlükte oynarsınız tabi. Ama 22'' söz konusu olunca 1680x1050 oynamalısınızki renkler düzgün olsun. O da elinizdeki kartla mümkün değil. Amacım sisteminizi aşağılamak falan değil, yardımcı olmaya çalışıyorum.

• @ulyses

katılıyorum

22'' ekranda 800x600 crysis oynamaktansa mario yu 1680*1050 oynamak daha zewkli olur
  • Merhabalar. Öss hediyesi pc setup istiyorum. şu anki makinamı yemek masasının üstünde kullanıyorum. 5 hoparlör, crt monitör, klavyesi derken buraya sığabildi. dahili hoparlörlü lcd ararken asusun 2 ürününü buldum (bir bu birde 1200 ytllik bir canavar. onu kafadan eledim zaten.)

KULLANAN ABİLER İÇİN bir iki sorum var. lütfedip cevaplarsanız kafamdaki tüm sorular kalkacak. çevirici olmadan analog kabloyla kullanacağım muhtemelen. monitörün doğal çözünürlüğü ne kadar? ve diyelim çözünürlükten düşük oynamak zorunda kaldık (crysis te kaplamalardan ödün vermek istemem). her seferinde ekrana oturtmak için ayar yapmak zorunda kalacak mıyız? biliyorum ekrana oturmuyor muhabbetlerinden illallah diyenleriniz var. oturduğuna eminim. ama oyuna girerken çözünürlük değiştiğinde de crt monitör kararlılığında mı? onu merak ediyorum. saygılar...

• Kararlılık yönünden sorunu yok. Ekrana bir kere ayar yapıldıktan sonra her çözünürlükte oturuyor. Doğal çözünürlük 1680x1050

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ULYSES -- 5 Haziran 2008; 15:54:50 >
  • quote:

Orjinalden alıntı: foreverkobe

DVI çıkışı(girişi) tam olarak ne işe yarıyor?

Cevap bekliyorum...
  • quote:

quote:

Cevap bekliyorum...

Daha keskin görüntüler ve doygun renkler almanızı sağlıyor kısaca özetlersek. Aradaki fiyat farkı önemli değilse kesinlikle Dvi girişli bir monitör alın. Ben biraz pişman oldum bile bu monitörü aldığım için ama gigatek kutusu açılmış ürünü iade almıyor (kutusunu açmadan bir insan neden iade yapar anlamak mümkün değil bu arada).

• Arkadaşlar ben de bu monitörden almayı düşünüyorum ama bunu TV olarak kullanabilmek mümkün mü??

Uydu alıcısına bağlayarak
  • quote:

Orjinalden alıntı: charismAslan

Arkadaşlar ben de bu monitörden almayı düşünüyorum ama bunu TV olarak kullanabilmek mümkün mü??

Uydu alıcısına bağlayarak

ben kullanıyorum. ancak araya avermedia live box alman lazım. bu alet ile istediğin şeyi monitöre bağlarsın. anten , uydu , kamera , video ....

ayrıca konunun ilk sayfanısın okursan cevabın orada olduğunu görürsün. forum demek sadece soru sormak değildir. biraz araştırma yapıp çözüm bulma yeridir. gereksiz mesaj kirliliğine

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi avor -- 6 Haziran 2008; 10:50:58 >
  • quote:

Orjinalden alıntı: ULYSES

quote:

quote:

Cevap bekliyorum...

Daha keskin görüntüler ve doygun renkler almanızı sağlıyor kısaca özetlersek. Aradaki fiyat farkı önemli değilse kesinlikle Dvi girişli bir monitör alın. Ben biraz pişman oldum bile bu monitörü aldığım için ama gigatek kutusu açılmış ürünü iade almıyor (kutusunu açmadan bir insan neden iade yapar anlamak mümkün değil bu arada).

Gigatek'in yaptığını ben de anlayamadım.

Bilgilendirdiğin için sağol ayrıca ben daha çok oyun oynayacağım oyunlarda güzel sonuçlar alabilir miyim?

• Oyunlarda, filmlerde sorun olmaz. Ben fotoğraf işleme yaptığım için pek memnun kalmadım. Diğer uygulamalar için yeterli monitör.
  • 
Sayfa: önceki 56789
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.