Şimdi Ara

Asus 23.6' VN247H mi Samsung 23'' S23B550V mi? (3. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
102
Cevap
1
Favori
8.323
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: TEKLER

quote:

Orijinalden alıntı: _tas_

quote:

ASUS 23.6" VN247H GENİŞ EKRAN LED MONİTÖR Aynı Monitörü Ankara Söğütözü Mağzasına İlk Geldiği Gün Aldım ve Mükemmel Bir Monitör.Her Kullanım İçin Ayrı Formatları Var ( Örnek : Sinama , Oyun , Aksiyon Vs. Modları ) , Ses Düzeyi Çok İyi ( %50 Üstüne Çıkmadım ) , Ürün Mükemmel Tek Sorun HDMI Vs. Giriş Yerleri Çok Sıkıntı Biraz Daha Geniş Yapılabilirmiş.Aklında Sorun Varsa Ö.M Atabilirsiniz , Cevaplarım.

aynı anda hdmi olarak hem ps3 hemde pc bağlantısı yaptık diyelim.İkisi arasında geçiş yapabiliyor muyuz? yoksa hangisi çalışır durumda ise görüntü olarak onu mu veriyor?
    Mesela vatandaki elemanın dediğine göre aoc monitörde ekranı 2 ye bölebilirsin ve aynı anda hem pc hemde ps3 kullanabilirsin demişti.
    grişilerin bulunduğu alanda sıkıntıdan kasıt 2 tane hdmi girişini kullandık diyelim yapışıkmış gibi mi oluyor?

şimdiden teşekkürler...

Hocam Ana Menüden HDMI 1 HDM2 Olarak Seçebiliyorsunuz Yani 2 Tane HDMI Kablosu Bağlı Birisi Bilgisayara Birisi PS3'e Arasında Geçiş Yapabiliyoruz Ama Dediğiniz Gibi Çift Ekran Olarak Hiç Denemedim.Giriş Konusu Şu Şekilde Hocam , Giriş Bölümünün Bulunduğu Yer Çok Dar Yapılmış Şahsen Kendi Adıma Konuşuyorum İlk HDMI Kablolarını Takmak İçin Ekranı Ters Çevirip Taktım , Ama Buda Bir Sorun Değil Açıkcası 1 Kez Takıyorum Zaten Bir Daha İşim Olmuyor.

teşekkür ediyorum ve konu şahsım adına %80 kapanmıştır.Haftasonu bir aksilik olmaz ise almaya gidiyorum :D

• quote:

quote:

quote:

quote:

ASUS 23.6" VN247H GENİŞ EKRAN LED MONİTÖR Aynı Monitörü Ankara Söğütözü Mağzasına İlk Geldiği Gün Aldım ve Mükemmel Bir Monitör.Her Kullanım İçin Ayrı Formatları Var ( Örnek : Sinama , Oyun , Aksiyon Vs. Modları ) , Ses Düzeyi Çok İyi ( %50 Üstüne Çıkmadım ) , Ürün Mükemmel Tek Sorun HDMI Vs. Giriş Yerleri Çok Sıkıntı Biraz Daha Geniş Yapılabilirmiş.Aklında Sorun Varsa Ö.M Atabilirsiniz , Cevaplarım.

aynı anda hdmi olarak hem ps3 hemde pc bağlantısı yaptık diyelim.İkisi arasında geçiş yapabiliyor muyuz? yoksa hangisi çalışır durumda ise görüntü olarak onu mu veriyor?
    Mesela vatandaki elemanın dediğine göre aoc monitörde ekranı 2 ye bölebilirsin ve aynı anda hem pc hemde ps3 kullanabilirsin demişti.
    grişilerin bulunduğu alanda sıkıntıdan kasıt 2 tane hdmi girişini kullandık diyelim yapışıkmış gibi mi oluyor?

şimdiden teşekkürler...

Hocam Ana Menüden HDMI 1 HDM2 Olarak Seçebiliyorsunuz Yani 2 Tane HDMI Kablosu Bağlı Birisi Bilgisayara Birisi PS3'e Arasında Geçiş Yapabiliyoruz Ama Dediğiniz Gibi Çift Ekran Olarak Hiç Denemedim.Giriş Konusu Şu Şekilde Hocam , Giriş Bölümünün Bulunduğu Yer Çok Dar Yapılmış Şahsen Kendi Adıma Konuşuyorum İlk HDMI Kablolarını Takmak İçin Ekranı Ters Çevirip Taktım , Ama Buda Bir Sorun Değil Açıkcası 1 Kez Takıyorum Zaten Bir Daha İşim Olmuyor.

teşekkür ediyorum ve konu şahsım adına %80 kapanmıştır.Haftasonu bir aksilik olmaz ise almaya gidiyorum :D

VN247H mi karar kıldın hocam ?

• Asusu %30 indirimdeyken alırsan, Samsung'un %25 halindeki fiyata geliyor. Yaklaşık 30 TL karın olur ama %30 indirim ne zaman gelir hiç bir fikrim yok. :)
  • quote:

Orijinalden alıntı: Kartal_vatan

quote:

quote:

quote:

quote:

şimdiden teşekkürler...

evet ya en uygun o gözüküyor ve "TEKLER" bir kullanıcı olarak yorumları ve önerileri ile aydınlatmış oldu.

• quote:

quote:

Orijinalden alıntı: Kartal_vatan

quote:

quote:

quote:

quote:

şimdiden teşekkürler...

evet ya en uygun o gözüküyor ve "TEKLER" bir kullanıcı olarak yorumları ve önerileri ile aydınlatmış oldu.

eyvallah valla benimde kafamda 1.numara oldu bakalım artık

• bende uzun zamandır s23b550v modelinin stoklara girmesini bekliyordum ama yetti artık vatanı geçtim hiçbir yerde yok
    özellikle bu baslıktan yola çıkarak su an asus a bakıyorum
    böyle giderse de bu haftasonu alacağım inş. ürün sorunsuz olur.Çünkü samsung modelini uzun zaman araştırdım ve öyle karar verdim.
    Bakalım hayırlısı
    özellikle asus un aynı modeliyle ilgili sorun yaşayanlar varsa bilgilendirirse sevinirim
  • quote:

Orijinalden alıntı: onepear

bende uzun zamandır s23b550v modelinin stoklara girmesini bekliyordum ama yetti artık vatanı geçtim hiçbir yerde yok
    böyle giderse de bu haftasonu alacağım inş. ürün sorunsuz olur.Çünkü samsung modelini uzun zaman araştırdım ve öyle karar verdim.
    Bakalım hayırlısı
    özellikle asus un aynı modeliyle ilgili sorun yaşayanlar varsa bilgilendirirse sevinirim

geçtiğimiz hafta pazar günü vatandan aldım su anda memnunum hiç bir sıkıntısı yok keske 2 ay samsung u bekleyeceğime asus u alsaydım
  • quote:

quote:

bende uzun zamandır s23b550v modelinin stoklara girmesini bekliyordum ama yetti artık vatanı geçtim hiçbir yerde yok
    Bakalım hayırlısı

geçtiğimiz hafta pazar günü vatandan aldım su anda memnunum hiç bir sıkıntısı yok keske 2 ay samsung u bekleyeceğime asus u alsaydım

Hangi modelini aldın. Benim dediğim modeli mi?

ASUS 23.6" VN247H GENİŞ EKRAN LED MONİTÖR

• quote:

Orijinalden alıntı: youngeagle_3

quote:

quote:

Bakalım hayırlısı

Hangi modelini aldın. Benim dediğim modeli mi?

ASUS 23.6" VN247H GENİŞ EKRAN LED MONİTÖR

evet VN247H aldım

• Orijinalden alıntı: onepear

Hayırlı olsun. İnşallah sıkıntısız kullanırsın. Yine gözüne çarpan birşey olursa eksi veya artı yönleri, bizimle paylaşabilirsin bunları da.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Arslanbey_01 -- 28 Nisan 2013; 17:41:40 >
  • Orijinalden alıntı: youngeagle_3

evet VN247H aldım

Hayırlı olsun. İnşallah sıkıntısız kullanırsın. Yine gözüne çarpan birşey olursa eksi veya artı yönleri, bizimle paylaşabilirsin bunları da.

tsk. hocam sağolun şu anda bir sıkıntı yok sadece ekranı tam moda alamadım ama arastırmadımda
    sorun olarak görürmüsünüz bilmem ama eğer hoparlör olarak monitörü kullanma amacınız varsa bu ihtiyacınızı karşılamaz (benim için önemi yok kulaklık kullanıyorum zaten :D)

edit:İMLA

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi onepear -- 24 Nisan 2013; 20:09:38 >
  • quote:

tsk. hocam sağolun şu anda bir sıkıntı yok sadece ekranı tam moda alamadım ama arastırmadımda
    sorun olarak görürmüsünüz bilmem ama eğer hoparlör olarak monitörü kullanma amacınız varsa bu ihtiyacınızı karşılamaz (benim için önemi yok kulaklık kullanıyorum zaten :D)

internette birçok yorumda aşırı sallanıyor diye yorumlar gördüm açıkçası bunu istemiyorum bir arkadaş özellikle sakın sakın almayın duvara asmayacaksanız yazmış. Oyunlarda yazılarda büyük sorun oluşturuyormuş. ? onun haricinde zaten herkes görüntüsünden kalitesinden çok memnun.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi MühendisMurat -- 30 Nisan 2013; 17:36:33 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: bjk__murat

quote:

internette birçok yorumda aşırı sallanıyor diye yorumlar gördüm açıkçası bunu istemiyorum bir arkadaş özellikle sakın sakın almayın duvara asmayacaksanız yazmış. Oyunlarda yazılarda büyük sorun oluşturuyormuş. ? onun haricinde zaten herkes görüntüsünden kalitesinden çok memnun.

Öncelikle Merhabalar Hocam , Ürünü Kullanalı Yaklaşık 1.5 2 Ay Oldu.Ürünün Büyüklüğüne Göre Masa Üstünde Tutan Eklentisi Biraz Küçük Yapılmış Fakat Bende Herhangi Bir Sarsıntı Doğrudan Söz Konusu Değil , Örneğin Masayı Sağa Sola Oynattığımda Aşırı Bir Sarsıntısı Yok , Sarsıntıyı Sadece Menülere Geçiş Yaparken Doğrudan Basarsanız Sarsıldığı Doğru Fakat Hafif Bir Şekilde Menü Tuşlarına Geldiğinizde Bir Sarsıntı Yok , Kısaca Kullanıcıdan Kullanıcıya Değişiyor.

• quote:

Öncelikle Merhabalar Hocam , Ürünü Kullanalı Yaklaşık 1.5 2 Ay Oldu.Ürünün Büyüklüğüne Göre Masa Üstünde Tutan Eklentisi Biraz Küçük Yapılmış Fakat Bende Herhangi Bir Sarsıntı Doğrudan Söz Konusu Değil , Örneğin Masayı Sağa Sola Oynattığımda Aşırı Bir Sarsıntısı Yok , Sarsıntıyı Sadece Menülere Geçiş Yaparken Doğrudan Basarsanız Sarsıldığı Doğru Fakat Hafif Bir Şekilde Menü Tuşlarına Geldiğinizde Bir Sarsıntı Yok , Kısaca Kullanıcıdan Kullanıcıya Değişiyor.

öteki yönlerden hep memnunsunuz değil mi ?

benim masa oynayacak cinsten değil. büyük bir masa . menülere basarken sallanırda normalde klavyede birşeyler yazarken veya oyun oynarken felan sallanırsa büyük dert.

• quote:

Orijinalden alıntı: bjk__murat

quote:

öteki yönlerden hep memnunsunuz değil mi ?

benim masa oynayacak cinsten değil. büyük bir masa . menülere basarken sallanırda normalde klavyede birşeyler yazarken veya oyun oynarken felan sallanırsa büyük dert.

Hocam Benimde Klavyem , Mause , Kasa , Ses Sistemi , Masanın üstünde Bir Sallantı Olmuyor , Diğer Yönden Monitörü Daha Önce Niye Almadım Diye Kendi Kendime Söylendim , Gerçek Anlamda Çok Verimli Bir Monitör.Gerek Oyun Modları , Gerek Led Olması Bitiriyor.Şunuda Belirtmek İsterim Daha Önce Şuanda Güncel Olan Samsun , Aoc Monitörlerinide Kullanma Şansım Oldum Dolaylı Yollardan Asus yine Farkını Koymuş.

• quote:

Hocam Benimde Klavyem , Mause , Kasa , Ses Sistemi , Masanın üstünde Bir Sallantı Olmuyor , Diğer Yönden Monitörü Daha Önce Niye Almadım Diye Kendi Kendime Söylendim , Gerçek Anlamda Çok Verimli Bir Monitör.Gerek Oyun Modları , Gerek Led Olması Bitiriyor.Şunuda Belirtmek İsterim Daha Önce Şuanda Güncel Olan Samsun , Aoc Monitörlerinide Kullanma Şansım Oldum Dolaylı Yollardan Asus yine Farkını Koymuş.

Arkadaşım bu asus u kullanıyorsun anlasılan. Sana bı kac sorum olacak. Senın gozunu yorma problemın oluyor mu? kac aydır kullanıyorsun. Saplamlaştırmak için bi takım girişimlerin olmadı mı? Ben alınca oraya bı destek falan bışeylerle ayarlayayım dıyorum. Olur mu?
  • quote:

Orijinalden alıntı: karahan_1900

quote:

Arkadaşım bu asus u kullanıyorsun anlasılan. Sana bı kac sorum olacak. Senın gozunu yorma problemın oluyor mu? kac aydır kullanıyorsun. Saplamlaştırmak için bi takım girişimlerin olmadı mı? Ben alınca oraya bı destek falan bışeylerle ayarlayayım dıyorum. Olur mu?

Hocam Yorma Konusu Şu Şekilde Oluyor , Oyun Oynarken Monitör'ü Game Mod'a Alırsanız , Görüntü Kalitesi Çok Sertleşiyor Renkler Yumuşuyor Parlaklık Artıyor Yani Kısaca Tam Oyun Moduna Geçiyor ve Gerçek Anlamda Oyunun Zevkine Varıyorsunuz Ama Dediğim Gibi Görüntü Çok Net ve Keskin Olduğu İçin İlk Sefer Biraz Gözümde Yorulma Oldu Fakat Parlaklık Değerini Biraz Düşürdüm Bir Sorun Olmadı , Eğer Ekran Kartınız Nvidia İse Cuda Desteği Varsa Birlikte Uyum İçinde Çalışacak Nadir Monitörlerden Biridir , Destek Konusuna Gelirsek Hocam , Monitör'e Destek Koyacak Şekilde Bir Çözüm Aramadım Çünkü İhtiyacım Olmadı , Forumda Birçok Kişi Sallanmadan Şikayetçi Ama Bu Durum Bende Geçerli Olmadı , Onuda Şu Şekilde Yorumluyorum.Monitör'ü Aldıktan Sonra Alttaki Destek Mekanizmasını Kendiniz Monte Ediyorsunuz , Ya Forumdaki Arkadaşlar Vidasını Çok Sıktı Masadaki Herhangi Bir Sallantıda Kemik Gibi Kesilip Sallanıyor Yada Az Sıktılar Sallantı Oluyor,Ben Aldığımda Özellikle Bu Yorumları Dikkate Alarak Vidasını Ne Fazla Sıktım Ne Boş Bıraktım ve Sallantı Söz Konusu Değil.Benim Tavsiyem Eğer Bilgisayar Masanız Üst Raflı Değil ve Duvara Düz Bakıyorsa , Aparatlar İle Evdeki Plazma TV'ler Gibi Duvara Monte Edin Derim , Bende 1 Ay'a kadar O Şekilde Yapmayı Planlıyorum.

• Benim masam yok alacam ama duvara monte isi bizde biraz yas. Ev cok kalabalik. Gelenimiz coluk cocuk fazla. Ev de oda duzeni vs degiskenlik gosteriyor. O yuzden sanmam. Ama yine de tekliflerinizi dikkate alacagim.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Ekran kartim nvidia gtx680 msi lightning modeli. Cuda destegi vardir yuzde 90. Ama emin degilim. Ben mat ekranlarda keskinligin fazlaligindan rahatsiz olan biriyim. Mesela laptobum da asus ve mat ful hd ben ekran parlakligini kismazsam gozlerim agriyor. Bi de gozum cok hassastir benim. Neyse alacagim ama bu monitoru kesin olarak. gene bi sorun olursa sana yazarim :) tesekkurler bilgilerin icin. Yeni bisey bulursan bu konudan yaz cubku cok kisi okuyor burdan ayrintilari

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: karahan_1900

Ekran kartim nvidia gtx680 msi lightning modeli. Cuda destegi vardir yuzde 90. Ama emin degilim. Ben mat ekranlarda keskinligin fazlaligindan rahatsiz olan biriyim. Mesela laptobum da asus ve mat ful hd ben ekran parlakligini kismazsam gozlerim agriyor. Bi de gozum cok hassastir benim. Neyse alacagim ama bu monitoru kesin olarak. gene bi sorun olursa sana yazarim :) tesekkurler bilgilerin icin. Yeni bisey bulursan bu konudan yaz cubku cok kisi okuyor burdan ayrintilari

Samsungu yakından inceledim ve öyle mat ekran falan yok. Gayet güzel bir görüntüsü var. Monitör için 23 günümüz için gerçekten güzel bir boyut. Daha fazlasını göz sağlığı için bende pek önermem. Madem sende de göz sorunu varmış buna dikkat et. Öyle 27 lere falan gözün kaymasın :)

Asus'un o modelini de en iyi kullananlar bilir. Deneyimlerini buradan paylaşırlarsa biz alacak olanlara da fikir vermiş olurlar. Samsung kullananlar için de geçerli.

• 
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.