Şimdi Ara

ASUS 23' MX239H (4. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
92
Cevap
6
Favori
15.651
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Oyun içinse eğer, benim önerdiğim bir model değildi MX239H. Hatta kendi konumda da "Önerdiğim bir model değil o. İlk sayfadaki önerilerime bak istersen." diye yazmışım dün; 3:47:59 tarihli mesajımda. Bi günah varsa da benim yok yani.
  • Rahat ol
  • Selamlar bu monitörde şöyle bir sorun geldi başıma bir bakabilir misiniz?

http://forum.donanimhaber.com/m_81279770/f_/key_mx239h//tm.htm#81279770
  • Arkadaşlar playstation hdmi bağlantısıyla deneyen varmı ? Ben genel anlamda ps için odama tv almak istiyordum açıkçası ama bu monitörde işimi görürmü sizce ?
  • Bugün şubeden almaya gittim,indirim sadece internette geçerliymiş,gerçi kredi kartı ile internetten almış gibi gösteriyorlar ama peşin parada işe yaramıyor.Artık yarına kadar araştırmaya devam.
  • Aldım dün akşam monitörü henüz kutudan bile çıkarmadım Oyun ağırlıklı kullanıcam inşallah iyidir

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Arkadaşlar bana bi yardım edin lütfen 23" ips panel full hd monitör arıyorum ps3 ve bilgisayarı bağlayıp ikisi arasında tek tuşla geçiş yapabileceğim monitör arıyorum input select die konu açmıştım ama yazan olmadı

• Bu olur

• merhaba arkadaşlar forumu bayağıdır takip etmeme rağmen yeni katıldım bugün gittim monitörü vatan da gördüm ve gerçekten çok güzel bişey 27 inç başta büyük görünüyor göze ama sonra alışıyorsunuz ve gözünüzde küçülmeye başlıyor hem olmuşken tam olsun demi çalışanlar dahil kime sorduysam sadece mx279 h yi önerdiler alıcaksan bunu al diyolar ki benimde gerçekten için gitti bu hafta almayı düşünüyorum birde izmirde vatan sormuştu arkadaşlar sanayide metrodan iniyorsun on metre sonra bi sokak var ordan gir zaten tabela falan koymuş vatan rahat bulunuyor yani

/kesinlikle tavsiyem monitörü almadan önce gidin bi göründerim)
  • bu monitorun renk canliligi cok iyi vatanda bu segmentteki diger ipslerle yan yana koymuslardi direk belli ediyor kendini 21.5 inchi olsa hemen alirdim

• 23 inc olanını geçen haftasonu aldım,sol alt köşede ışık sızması var,led monitörler için gerçi normal bir durum diye biliyorum.Sizlerde durum nasıl.Birde ekran ayarlarını nasıl kullanıyorsunuz,bende şuan standart ayarlar geçerli.
  • Arkadaşlar, bu monitörde ışık sızması oluyor çok dikkat edin alırken. Ekranı siyah yapın illa biyeri beyazlı oluyor.

Ben aldım 3 hafta önce hizlial.com dan arızalı çıktı asus a gönderdim ve değişim kararı çıktı ama hizlial.com da kalmadığı için para iadesi alıcam inşallah. Çok içimde kalmıştı güzel monitör ama nedense sorun oluyor hep.

• jacobias J kullanıcısına yanıt
    HDMI kablosunu çıkartıp da denedin mi?

Edit: Sonraki mesajlarda yanıtı bulmuşsun zaten.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Clia -- 26 Eylül 2013; 15:27:45 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: J.Maharaja

Arkadaşlar, bu monitörde ışık sızması oluyor çok dikkat edin alırken. Ekranı siyah yapın illa biyeri beyazlı oluyor.

Ben aldım 3 hafta önce hizlial.com dan arızalı çıktı asus a gönderdim ve değişim kararı çıktı ama hizlial.com da kalmadığı için para iadesi alıcam inşallah. Çok içimde kalmıştı güzel monitör ama nedense sorun oluyor hep.

Evet ışık sızmazı bendede sol tarafta var,ama önemli bir sorun değil diye biliyorum.Genel bir problem değil mi?
  • Evet, çoğunda var az da olsa.

• Arkadaşlar yardım lütfen.
    Monitörü yeni aldım HDMI dan bağladım çözünürlüğü 1920*1080 yaptım ama görüntü hem berbat hemde ortada kare şeklinde tam ekrana oturmuyor?
    Win8 x64 hd5570 ekran kartım var neden olabilir?
    Teşekkürler
  • 1680*1050 yapınca görüntü oturuyor?
    Normal mi?
    ekran kartını da mı değiştirmem gerekiyor?
  • quote:

Orijinalden alıntı: sarhosbulasikteli

1680*1050 yapınca görüntü oturuyor?
    Normal mi?
    ekran kartını da mı değiştirmem gerekiyor?

monitörü yeni bağladığında bi restart atmak lazım makinaya, sorun devam ediyorsa ekran kartı driverını güncellemek gerekiyor.
  • _HYPNOTIC_ kullanıcısına yanıt
    Teşekkürler cevap için hepsini yaptım ama olmadı.
    AMD cat. driverlarını yeniden yükledim yine olmadı
    sonra ölçekleme "0" yaptım ancak düzeldi. Ancak bunun varsayılan gelmemesi ilginç
    Şu anda sorunsuz kullanıyorum
  • quote:

Orijinalden alıntı: sarhosbulasikteli

Teşekkürler cevap için hepsini yaptım ama olmadı.
    AMD cat. driverlarını yeniden yükledim yine olmadı
    sonra ölçekleme "0" yaptım ancak düzeldi. Ancak bunun varsayılan gelmemesi ilginç
    Şu anda sorunsuz kullanıyorum

sorunun çözülmesine sevindim
  • 
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.