Satışta: Bu ürün şu anda teklif verilmeye ve satın alınmaya uygun, satıcı ile iletişime geçebilirsiniz. Satın Al Bu başlık altında yer alan tüm ilanlar; 1 Asus 23" MX239H Full HD IPS Satın Al 8 Temmuz 2023 00:09 1 1 Asus 23" MX239H Full HD IPS Merhabalar, yıllardır çok temiz kullandığım monitörümü laptopa geçtiğim için satıyorum. Model, Asusun MX239H modelidir. Zamanında aynısını Pewdiepie kullandığı için almıştım. 23", 60Hz, Görüntü kalitesi çok güzel araştırabilirsiniz, renkler çok doğal gerçi farklı modları var. Fotoğraflarda görüldüğü üzere hiçbir ölü piksel gibi bir problemi bulunmamaktadır. Kutu içeriği tamdır hatta sanırım fazladan bir HDMI kablosu koydum içine, ama emin değilim. O kadar çok teknolojik alet var ki kafası karışıyor insanın. Ankarada Kızılayda oturuyorum, Ankara içi elden verebilirim ama başka türlüsünü de tartışabiliriz. Buraya çok sık bakamıyorum, ilgilenen özel mesaj atarsa 1-2 gün içinde geri dönüp telefon numaramı veririm konuşuruz. Sistem Notu : Bu ilan her türlü yoruma açıktır. Fiyat : 2200 TL Miktar : 1 Sıfır Ürün : Hayır Garantisi Var : Hayır Satıldığı Şehir : Ankara Kargo Ücreti : Alıcı Öder Kargo Şirketi : Diğer İlan Durum : Satışa Açık ______________________________ Bu kullanıcının dükkanına eklenen son 4 ürün Asus 23" MX239H Full HD IPS [SATILDI] SATILIK Dead Island 2, Epic Games [SATILDI] SATILDI Callisto Protocol