Şimdi Ara

[SATILDI] SATILIK Dead Island 2, Epic Games

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
5
Cevap
0
Favori
174
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
Konunun Etiketleri
Şehir #Ankara İlan Türü #Satılık Key/Gift #Diğer Kondisyon #Sıfır
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Satıldı! Bu ürün DH Forum dışına satılmış ve ilan pasifleştirilmiştir.
    1
    1 SATILIK Dead Island 2, Epic Games

Merhabalar, AMD Ekran kartı ile hediye edilen Dead Island 2'yi satıyorum. AMD Rewards sitesi üyelik bilgilerini vereceğim ve siz oyunu kendi Epic games hesabınızda aktif edeceksiniz.

Fiyatı 220 Tl olarak güncelledim.

Sistem Notu : Bu ilan her türlü yoruma açıktır.

Fiyat : 150 TL Miktar : 1 Sıfır Ürün : Evet Garantisi Var : Hayır Satıldığı Şehir : Ankara Kargo Ücreti : Alıcı Öder Kargo Şirketi : Diğer İlan Durum : Satışa Açık

Bu kullanıcının dükkanına eklenen son 4 ürün

• Ya hocam yanlış anlamayın da 43 tl sanki çok indirim olmuş gibi yazmışsınız. Ek olarak epic herkese yüzde 25 indirim kuponu verdi. En kötü yeni hesap açıp tekrar kupon alınabilir. Yani oyun 257 tl ye denk geliyor . 120 tl falan yapsan ancak satılır .

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • carteryusuf kullanıcısına yanıt

Kardeşim haklı olduğun noktalar var. Ben geç gördüm mesajını da, fiyatı da 220 tl olarak güncelledim. Ama amacın nedir onu anlamadım. Alıcıysan özel mesajını atarsın durumu anlatırsın 120 tl teklif edersin bende oyunu hediye olarak veren ekran kartı alışverişimin 8500 tl olduğunu, ve aynı ekran kartının şuan 14bin tl olduğunu söylerim, 220 tl versen olur derim olur biter. Neden "yanlış anlama" içeren yorum yazdın? İnsanın yanlış anlayası geliyor.

Bu kullanıcının dükkanına eklenen son 4 ürün

• hocam yanlış anlama diye yazdım işte. baltalamak değil. satabilmen için yazdık. bilmediğin için yanlış anlama bu fiyata zaten satılıyor dedik.

senin ekran kartının kaç para olduğu önemli değil oyunu satarken.

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.