Satışta: Bu ürün şu anda teklif verilmeye ve satın alınmaya uygun, satıcı ile iletişime geçebilirsiniz. Satın Al Bu başlık altında yer alan tüm ilanlar; 1 Asus 28" PB287Q 4K 1 MS Monitör / 1650 TL Satın Al 24 Ekim 2018 17:34 1 1 Asus 28" PB287Q 4K 1 MS Monitör / 1650 TL Merhaba arkadaşlar, bebeğim olacağı için istemeyerekte olsa üzülerekte olsa 4K Monitörümü satıyorum. Ölü pikseli yoktur. Kutusu, kablosu vs her şeyi tamdır. Faturası yok ancak garantisi Faturasız garantiye giriyor diye biliyorum. Alacak arkadaş bu konuyu araştırabilir. Alan arkadaş tertemiz bir ürün alacak. Alana şimdiden hayırlı olsun.Fiyat: 1650 TLPazarlık payı abartılmayacak derecede vardır.Takas maalesef düşünmüyorum.GET İLANDAN ALMAK İÇİN:https://www.sahibinden.com/ilan/ikinci-el-ve-sifir-alisveris-bilgisayar-monitor-asus-28-pb287q-4k-1-ms-monitor-616322861/detay/Not: İstanbul Avrupa içi elden, Anadolu yakası ve diğer illere önce ücret sonra kargo şeklinde gönderebilirim. Kargo ücreti alıcıya ait. Sistem Notu : Bu ilan her türlü yoruma açıktır. Fiyat : 1650 TL Miktar : 1 Sıfır Ürün : Hayır Garantisi Var : Hayır Satıldığı Şehir : İstanbul, Eyüp Kargo Ücreti : Alıcı Öder Kargo Şirketi : MNG Kargo İlan Durum : Satışa Açık ______________________________ Bu kullanıcının dükkanına eklenen son 4 ürün Samsung Galaxy S8+ (Plus) 64 GB Faturalı Asus 28" PB287Q 4K 1 MS Monitör / 1650 TL CORSAIR RM SERİSİ 80PLUS GOLD 750W FULL MODÜLER GÜÇ KAYNAĞI Plaket - Madalya - Masa İsimliği - Kupa | İmalat Satış