Arkadaşlar merhaba, cihazımı 2021 in mart ayında trendyoldan aldım. Üniversitede online derslerde kullanmak amacıyla aldım. Arada sunum ödev vs hazırlamakta kullandım. Bunun haricinde youtube dan video ve tarayıcıda gezinme amacıyla kullandım.
4gb Ram i vardır. Intel Celeron işlemcilidir. Windows 10 kuruludur. Faturası, kutusu vs herşeyi duruyor. Garantisi bu ay bitti. Bataryası geldiği ilk günki gibidir. Tam hesaplamadım fakat fişten çekince 5-6 saat dayanıyor. Parlaklığı düşükse daha fazla uzayabilir bu süre.
Kusurları: Sürekli üniversiteye götürürken sırt çantama koyup çıkarmaktan arka kısmındaki ASUS yazısındaki A nın bir çubuğu çıktı. Maalesef bulamadım. Ayrıca sürtünmeden iki köşeside hafif aşınmış durumda. Touch pad in sağ kısmındaki ufak bir yer de sürekli kablosuz mouse ı üzerinde kullanmam nedeniyle hafif aşınmış durumda. Bu kusurların hepsini fotoğraflarda detaylı bir şekilde çektim. Başka bir kusuru yoktur kesinlikle. Klavyede çalışmayan tuş, ölü piksel vs kesinlikle yoktur.
Cihazımı çok temiz kullandım. Daha üst seviye yeni bir cihaz almak için satıyorum.
Denizlide oturuyorum. İsteyen gelip cihazı görebilir, test edebilir. Tercihim Denizli içi elden satıştır. Ayrıca Antalyadada evim var, bayramda orada olacağım. İsterseniz oradanda elden teslim edebilirim.
Fiyatı 4.000 tl. Pazarlık yoktur.
Cihazımın sıfır fiyatı şuan 6.399 tl. İsteyenler için trendyol linki;
Sistem Notu : Bu ilan her türlü yoruma açıktır.