Şimdi Ara

ASUS 512MB EAX1650 EKRAN KARTI NASILL???

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
23
Cevap
0
Favori
1.821
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • ARKADAŞLAR EKRAN KARTI ALMAK İSTİORUM AMA PİŞMSN OLMAK İSTEMİORUM ONUN İÇİN İYİCE ARŞTIRMAK İSTEDİM KULLANNAN ARKADAŞLAR VARSAA PERFORMANS HAKKINDA BİLGİ VEREBİLERİMİ ACAB A

• ben gigabyte x1650pro kullanıyorum gayet memnunum aa ve af siz her oyunu full çalıştırdım. Colin mcrae ve flight simulator hariç
  • ARKADASIM BENDE1600PRO 512 MB ALDIM AMA KISMEN PİŞMAN OLDUM ZATEN 200 YTL CİVARINDA O KARTLAR AYRICA COK ISINIYOR ...O YÜZDEN 1950 LERDEN BİRİNİ AL KEYFİNE BAK BENİM GİBİ DERT OLMASIN ALDIGIN EKRAN KART KENDİNİ
  • quote:

Orjinalden alıntı: aXy - uGr

ben gigabyte x1650pro kullanıyorum gayet memnunum aa ve af siz her oyunu full çalıştırdım. Colin mcrae ve flight simulator hariç

aa ve af ne oluyor birde calin mcree kaç çalışmadıııı
  • quote:

Orjinalden alıntı: umit_ka

ARKADASIM BENDE1600PRO 512 MB ALDIM AMA KISMEN PİŞMAN OLDUM ZATEN 200 YTL CİVARINDA O KARTLAR AYRICA COK ISINIYOR ...O YÜZDEN 1950 LERDEN BİRİNİ AL KEYFİNE BAK BENİM GİBİ DERT OLMASIN ALDIGIN EKRAN KART KENDİNİ

evet biraz araştırdım bende çoğu kişi çok ısınmasından ve bazı dosyaları açarken şimdi aklıma gelmiyor ekran göz kırpıyomuş herkes bundna şikayetçi bana biri tavsiye etmişti etraflıca bi araştırayım ondan sonra alayımm dediimm ii yapmışıım

peki 1950 lilerin fiyatları ne kadar
  • x1650pro nun 512mb ını almanın hiçbi mantığı yok.

para durumunda göre x7600gt/1650xt-8600gt-x1950pro sıralaması şeklinde gidebilirsin.
    ve bunkar içinde de x1950pro haricinindekilerde 256mb dan fazlasının performansa bi etkisi yok.
  • quote:

Orjinalden alıntı: trulli

x1650pro nun 512mb ını almanın hiçbi mantığı yok.

para durumunda göre x7600gt/1650xt-8600gt-x1950pro sıralaması şeklinde gidebilirsin.
    ve bunkar içinde de x1950pro haricinindekilerde 256mb dan fazlasının performansa bi etkisi yok.

zaten 1650 den vazgeçtim artıkkk peki neden 512 almamı tavsiye etmiyosunn
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Ekran kartı-agp 8x
    16 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • çünkü 512mb olayı orta seviyede pazarlama taktiği ekstra performans vermiyo yani kartın yongası 512mb'ı işleyebilcek kapasitede değil üst seviye bi kartta 1950pro 7950gt gibi kartlarda 512mb'ın faydasını görürsün ancak.İlla orta seviye alcaksan 7600gt öneriyorum bende x1600pro var çok ısınıyo o/c olmuyo.x1650xt alsan bile(serinin en üst modelidir)memnun kalman zor.Hele Sapphirse uzak dur.Kullanan biri olarak sölüyorum.Durumun iyiyse MSİ X1950Pro tavsiye ediyorum.Gigatekte 170$+Kdv'ydi sanırım.Direct X10 olsun diyosan 8600GT serisine de bakabilirsin kardeş.
  • çok sağol durumum fazla ii değil bütçe ksıtlı zaten bende 8600gt düşünüyordumda sonradan aklımı çeldiler 8500gt oyunlarda çok ii değil diolardı 8600 nasıl acaba bide fiyatı nedir
  • Bu linke karti gorebilirsin kart fena degil oyunlardan cok fazla beklentin yoksa seni yari yolda birakmaz ama bunun altinda katlada rahat oyun oynanmaz bence ati kartlarini piyasaya tam olarak surdugunde biraz indirimde olur o zaman alabilirsin
    http://www.gigatek.com.tr/urun.php?id=1999
  • 512 mb alacaksan 256bit olmalı 128bit değil..yoksa performans vermez..
  • sağol fiyatını sordum 126$
  • hocam ben eax1650 asus kullanıyorum gayet güzel kim ne derse desin.bu ekran kartının bütün sorunları gözüldü bende de göz kırpıyodu verilen drıveri yukleme asusun sitesinde drıveri yukle sorun kalkıyo.bide gelelim ısınmasına.fansız bi ekran kartı(silent) sessiz yane.herkes ısınıyo diyo mantıklı olarak konuşalım ısınması gayet normal!!! çünkü fanı yok.bu ekran kartı ısınmadan dolayı taıwanda test edildi ve 120 c ya kadar çıkıyo.bende en fazla 70 c oldu.12 saat oyun oynadım.aralıklarka ama kapatmadım.hiç bi sorun yok cmr dirt ve quake 4 gibi oyunu donmadan oynuyosa bilki o ekran kartı güzeldir.sana tavsiye ediroum gerisi sana kalmış!
  • şekil olarak ta kimse asus ve atının eline su dökemez.shappire palit felan boş işler.gel sen tecrübeye kulak ver.
    İNTEL
    ASUS
    ATI
    WD
    LOGİTECH
    A4 TECH
    KINGSTON
    PHİLİPS....
  • Asus 2 katı paraya satılıyo palit sapphire falan ucuz ama sorunlar çıkabiliyo sorunlar daha çok ati tarafında bendede 1300 pro asus var o zamanlar 1300 prolarda sorun varken benimki takır takır çalışıyodu ama normalden 30 dolar fazla verdim yani pahalı fakat ati harbiden saçmaladı x1950 de vpu recover dan çektiler özellikle sapphirede tamam dedik olabilir bu kadar fire. 2600 2400 serisi çıktı çoğunda vpu recover var ne kadar sinir bozucu yav bide bazıları diyo ısınmadan psu dan falan filan ama nvidia da neden bu kadar şikayet yok o zaman bu gidişle ati bu bozuk pu larla kendi sonunu kendi getirecek.
  • asus x16xx serilerinde genelde 512mb ram koydumu bişeylerden kısıyo.
    512mb x1650 lerde de ddr2 kullanıyo örneğin,dolayısı ile stabndart bi x1650 perfomansı alamıyosun.yani x1650 tercih edilecekse 256mb lık olanları alınmalı. ama zaten bu satten sonra fiyatları iyice düşen 8600gt almak daha mantıklı olur.

yada maddi oalrak dha uygun bişey istiyosan hd 2600pro lara bakabilirsin.

marka fanatikliği yapmadan önce biraz gerçekleri görmes daha iyi olur...
  • quote:

Orjinalden alıntı: trulli
    marka fanatikliği yapmadan önce biraz gerçekleri görmes daha iyi olur...

kendi kartının markası ne ise hemen onun fanatiği olma eğiliminde bizim millet,
    512Mb olduğu için 1650Pro almaya devam edin, 8800GTS'den bile iyidir, ne de olsa biri 512MB diğeri 320MB

quote:

.shappire palit felan boş işler.gel sen tecrübeye kulak ver.

7600GT incelememi okuyunuz, zamanında Asus, palit'den 100$ daha pahalı satardı bu kartları ama palit daha başarılıydı ve sorunsuzdu
    ama demek ki, kazık yemek öyle birşeydir ki alışkanlık yapar....

EDİT: konunun hortladığından haberim var, maksat gençliği bilgilendirmek

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi TRQX -- 25 Ağustos 2007; 19:47:58 >

• 1 aylik konuyu hortlatmisiniz gunumuz gencligini aydinlatmanin bir yolu bulunmali herkezde 512 mb ekran karti takintisi almis basini gidiyor

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Versalid -- 25 Ağustos 2007; 17:44:48 >
  • quote:

Orjinalden alıntı: TRQX
    kazık yemek öyle birşeydir ki alışkanlık yapar....

• ben tam 7 senedir hep aynı markaları kullandım.ve bu markalarda size göre ne sorun çıkarsa çıksın ben ve benim gibiler (gerçeği anlayanlar) hep bu yolda devam edeceğiz...

İNTEL
    ASUS
    ATİ
    KİNGSTON
    WD
    LOGİTECH
    A4 TECH....

kazıkta yesem sorunsuz bi şekilde pc çalışıyo.en kral amd alıp bi gün açık kalıp yanmaktansa intel alırım günlerce oynarım...
  • 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.