Ekran kartı ile rami değiştirmek istiyorum. Bütçem 500 Tl ekran kartı olarak Asus GTX550 Ti ekran kartı ve 8 gb ram ekleyeceğim. Sizce anakartım sorun çıkarır mı? Ve Battlefield 3, Crysis 2 gibi oyunları High ayarlarda 30 FPS üstü çalıştırabilir miyim?
Anakarttan yana sıkıntı yok hocam. Fakat ekran kartında fazla uçmamanızı öneririm işlemci sorun çıkarabilir.
Psu da önemli tabi. 400w falansa yeterli gelecektir. Hd7770 almanızı öneririm bu arada
quote:
Orijinalden alıntı: yagmurteam
Anakarttan yana sıkıntı yok hocam. Fakat ekran kartında fazla uçmamanızı öneririm işlemci sorun çıkarabilir.
Psu da önemli tabi. 400w falansa yeterli gelecektir. Hd7770 almanızı öneririm bu arada
PSU 550W onda sıkıntı olacağını sanmıyorum, ekran kartı GTX550 Ti daha uygun geldi fiyat olarak ama ileriye dönük olması için HD7770 daha iyi olabilir. Teşekkür ederim
uyumlu anakarta ve işlemciyede. hazır casper pc ıcındeki power suplay yani güç kaynağı yeterli olmaz bu sectıgınız ekran kartına. yeni bir güç kaynağı almanızda gerekicek.
uyumlu anakarta ve işlemciyede. hazır casper pc ıcındeki power suplay yani güç kaynağı yeterli olmaz bu sectıgınız ekran kartına. yeni bir güç kaynağı almanızda gerekicek.
vatandan link verebilirmisin güç kaynağı hakkında birde ordaki görevlilere ekran kartı taktırma işini felen yaptırırsam sorun çıkarmı ?
vatandan link verebilirmisin güç kaynağı hakkında birde ordaki görevlilere ekran kartı taktırma işini felen yaptırırsam sorun çıkarmı ?
yani şimdi bu bilgisayarı alıp ekran kartını ve güç kaynağını orda taktırırsam güvenlik sıkıntısı olmaz dimi bide garanti bozulurmu
sanmıyorum bısey olucagını.
quote:
Orijinalden alıntı: SaLVaToRe
peki bu bilgisayar iyimi ekran kartıyla felen taktıracağım birde ekran kartını taktırıp eve getirince bilgisayarı bi tek drıver güncellemem gerekiyor nvidia nın sitesinden değilmi
quote:
Orijinalden alıntı: FIFAPRO
quote:
Orijinalden alıntı: SaLVaToRe
peki bu bilgisayar iyimi ekran kartıyla felen taktıracağım birde ekran kartını taktırıp eve getirince bilgisayarı bi tek drıver güncellemem gerekiyor nvidia nın sitesinden değilmi