Şimdi Ara

Asus M2A-VM O/B x1250 Vga Problemi

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
3
Cevap
0
Favori
224
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
    kısa bir süre önce sistem yetersizliğinden dolayı komple bir sistem değişikliği yapmıştım. şuanki sistemimden gayet memnunum ama herşey tam anlamıyla sorunsuz çalışsın istiyorum :)

kendi ekran kartımı söküp anakartımdaki onboard x1250 ekran kartını denemek istedim, sonuç tam bir hayal kırıklığı oldu. masaüstünde x1250 sorunsuz harika çalışıyor gibi görünüyor ama 3D uygulamalarda neredeyse sıfır performans veriyor diyebilirim.

everets ile x1250'nin özelliklerine baktığımdaysa gpu saati:57 , bellek saati:401 gibi saçma değerler görünüyor.
    ------------------------------------

------------------------------------

bu durum atitool'dada aynı.
    benim anladığım kadarıyla masaüstü uygulamalarda çekirdek hızını minimum olarak kullanıyor, fakat 3boyutlu uygulamalarda çıkması gereken 400mhz değerine çıkmıyor gibi geldi bana. 3dmark2005 testinden 800 gibi komik bir sonuç aldım.

3D uygulamalara girip çıkmam çekirdek hızında en ufak bir değişiklik yaratmıyor.
    -------------------------------------

-------------------------------------

bu noktada ne yapılması gerektiğini bilen birisi varmı :)

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi girdap7 -- 31 Ekim 2007; 23:10:01 >

• O kart ile hiç bir güncel oyunu oynayamazsın onda bi sorun yok ama.Saat hızları hakkında bi fikrim yok,eğer yanlış göstermiyo ise baya düşük
  • bir yerde yanlış donanımın programlar tarafından (atitool gibi) algılandıgını ve bundan dolayı bu garip degerlerin okundugunu okumustum. Atitoolda ayarlarda donanımı degiştirmek gerekiyormuş. hatta 500Mhzin ustune overclock edilebiliyormuş. Ben denemedim.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Q6600 ve Asus P5K-SE ile overclock
    17 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.