Şimdi Ara

Asus 6750 G5 ve AX85GT hakkında 2 sorum olacak

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
5
Cevap
0
Favori
590
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • 1-Kendi kullandığım pcde Asus EAH6750 GDDR5 var öncesinde Saphirre 6750 DDR3 vardı ve hiçbir sorun yoktu. Asus'tan sonra PSU aşırı ısınır oldu nerdeyse yanacak
    PSU Wento kasa ile gelen 400W. Bunu değiştirmeli miyim ve en az kaç W olmalı? (500 yeter deyin:)

2-Axle 8500 GT 1G/D2 var bu kart paylaşımlı mı? Bunu pcye takmadan nasıl öğrenebilirim?

Edit: Eğer psu yükselt derseniz ki bana öyle geliyor (:
    EVEREST EPS-1690A 500W 106 TL
    THERMALTAKE LITEPOWER 600W 135 TL
    XIGMATEK NRP-VC SERİSİ 600W 156 TL

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi CyberL0RD -- 28 Ağustos 2012; 0:12:33 >

• quote:

Orijinalden alıntı: CyberL0RD

1-Kendi kullandığım pcde Asus EAH6750 GDDR5 var öncesinde Saphirre 6750 DDR3 vardı ve hiçbir sorun yoktu. Asus'tan sonra PSU aşırı ısınır oldu nerdeyse yanacak
    PSU Wento kasa ile gelen 400W. Bunu değiştirmeli miyim ve en az kaç W olmalı? (500 yeter deyin:)

2-Axle 8500 GT 1G/D2 var bu kart paylaşımlı mı? Bunu pcye takmadan nasıl öğrenebilirim?

Edit: Eğer psu yükselt derseniz ki bana öyle geliyor (:
    EVEREST EPS-1690A 500W 106 TL
    THERMALTAKE LITEPOWER 600W 135 TL
    XIGMATEK NRP-VC SERİSİ 600W 156 TL

Neden 6750 ddr3 ten ddr5 e geçtiniz? Asus ekran kartını nasıl temin ettiniz? Aldığınız kartta sorun olma ihtimali var.

Dediğiniz kart paylaşımsız ama o kart ile oyun oynanmaz.

• quote:

Orijinalden alıntı: RevengeCommander

Neden 6750 ddr3 ten ddr5 e geçtiniz? Asus ekran kartını nasıl temin ettiniz? Aldığınız kartta sorun olma ihtimali var.

Ddr3'ü arkadaşıma verdim Asus ddr5 görünce onu aldım özel bir sebebi yok.(Bayiden) Sadece %10-15 civarı bir performans artışı bekledim.

Söylemeyi unuttum kusura bakmayın. Oyun ortalarında psu aşırı ısınmaya başlıyor.

Assasins Creed Revelations
    NFS The Run vs.

Herhangi kapanma donma vs yok. Ek olarak 2 adet 12 cm fan taktım. Birisi direk psu fanına üflüyor.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi CyberL0RD -- 28 Ağustos 2012; 0:46:48 >
  • quote:

quote:

Ddr3'ü arkadaşıma verdim Asus ddr5 görünce onu aldım özel bir sebebi yok. Sadece %10-15 civarı bir performans artışı bekledim.

Söylemeyi unuttum kusura bakmayın. Oyun ortalarında psu aşırı ısınmaya başlıyor.

NFS The Run vs.

Herhangi kapanma donma vs yok. Ek olarak 2 adet 12 cm fan taktım. Birisi direk psu fanına üflüyor.

asus daha cok güç çekiyor olabilir. psu büyük ihtimal +80 de değildir yani normal.

• quote:

quote:

quote:

Ddr3'ü arkadaşıma verdim Asus ddr5 görünce onu aldım özel bir sebebi yok. Sadece %10-15 civarı bir performans artışı bekledim.

NFS The Run vs.

asus daha cok güç çekiyor olabilir. psu büyük ihtimal +80 de değildir yani normal.

Alıntıları Göster
    Sanırım öyle. Fakat bu 2 marka ve ddr farkından bu kadar beklemiyordum açıkçası. Saphire ile buz gibi psu Asus ile yanıyor.

Cevaplar için teşekkür ederim.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi CyberL0RD -- 28 Ağustos 2012; 1:06:01 >

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.