Arkadaşlar sonunda Zotac bakmaktan sıkıldım zaten piyasada kart yok. Asus buldum direk sipariş verdim. 60YTL kapora bıraktım. 5'den öce gitsem yarın elimde oluyordu. Artık perşembeye kaldı. Üründe 3 tane varmış. Bu arada iki ayrı bilgisayarcıda sordum ikisi de 3 tane var dedi. Heralde aynı distribitörden baktılar. 410YTL fiyatı.
Yalnız sormam gereken bişey var. Ürünün distribitör sitesindeki resmi 8800gts'in resmiydi. Ürün ASUS EN8800GT-HTDP 512MB 256Bit TVOUT DVI 16X olarak geçiyor. Resmi yanlış koymuşlardır diye tahmin ettik ama bilmiyorum. Elinde Asus 8800gt 512mb 256bit ekran kartı olan varsa bana ürün kodunu söyleyebilir mi? Üzerinde Company of Heroes resmi var diye biliyorum. Tek slotluk bir kart. Acaba Asus'un aynı model iki kartı olma ihtimali var mıdır?
sordun mu 8800 gt diye sorduysan sorun olmaz 8800 gts se yandın işini sağlama alsaydın keşke
Sordum tabi canım hatta distribitor sitesinde bilgilerine baktım. Herşeyi tutuyo hatta yanında oyun olarak CoH da veriyo bi tek resim değişik. Bildiğim kadarı ile 512MB 256bitlik gts falan yok.
bende perşembe günü alıcam aynı kartı.gelince bende bikaç yorumda bulunurum.