Şimdi Ara

asus 9550 kartla 1152*648 ve 1152-864ile ilgili soru...

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
10
Cevap
0
Favori
354
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • ya arkadaşlar kusura bakmayın bişi soracağım bende asus 9550ge/td var ben bu ekran kartıyla monitör çözünürlüğünü 1152*648 yada 1152*864 de çıkardığım zaman mesela saati yada başlat menusunu göremiyorum onları görmek için mause ile sağa veya sola kaydırınca görebiliyorum ne denediysem yapamadım monitörle o kadar uğraşmama rağmen bi çözüm bulamadım kafayı sıyırıcam bu arada monitörüm acerview 76ie nasıl istediğim çözünürlüğe getireceğim bana yardımcı olun 1024*768 de görmekten bıktım çok büyük geliyor :((( cevaplarınız için şimdiden tşkler...

• ya arkadaşlar yardımcı olacak kimse yokmu lütfen yardım edin...
  • Monitörün 1024x768 üzerini desteklemiyor gibi geldi bana.
  • yok arkadaşım destekliyor önceki geforce mx400 ekrn kartımla 1024x768 ve üzerini görebiliyordum
  • ya arkadaşlar şu derdime bi çare bulacak biri yokmu delirmek üzereyim :(((
  • arkadasım o cozunurlukte olabilir oyle yamulmalar 1280 ne 1024 yapman lazim ozaman tam oturur her sey
  • arkadaşım yamulma gibi değil ekran kocaman oluyor heryeri göremiyorum görmek için mause ile etrafı gezdirmem gerekiyo 1280*1024de yaptım şimdi aynı sorun devam ediyor ve ekran ufalmıyor yine 1024 gibi büyük of offff :((
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • tamam arkadasım senin sorununu anladım ati nin oyle bir ozelligi vardi sen onunla oynamissin
    sag ozellikler oradan atinin ayarlarını resetlemeyi dene(uste kırmızı olanların hepsini) veya ayarlarıyla oyna yine olmadı driveri sil yeniden yukle
  • Merhaba.
    Gelişmiş ayarlar altında ekranlar bölümü var. Orada monitör ve Tv ayarları var. Monitörü 1. ekran Tv'yi 2. ekran olarak seç. Muhtemelen sorunun çözülecektir.
    Kolay gelsin.
  • dostum bak monitörün önünde düğmeler var onlarla gör işini.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.