< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi kara6655 -- 4 Mart 2021; 4:16:11 > |
ASUS A15 - GeForce GTX 1660 Ti Gaming Laptop 8.560 tl
![](/static/forum/img/downicon.png)
![](/static/forum/img/upicon.png)
![](/static/forum/img/Forum-Mobil.gif)
![](/static/forum/img/close.png)
-
-
7500 e alicaktim yamyamlar stokta bitirdi 8100 e aldım -
Siteyi çok iyi bilmediğim için soruyorum. Özelliklerine göre piyasa fiyatları göz önüne alındığında değerlendirebilir duruyor. Site açısından bir problem yaşar mıyız, daha önce alışveriş yaptınız mı ?
-
alanarkadaşlar var ben yeni verdim siparişi
satıcı newegg olduğu sürece güvenle alabilirsiniz. son 30 içinde 5 ürün hakınız var . ve 1.500 avro üstü birşey almayın extra vergi cıkıyor gümrükte
-
quote:
Orijinalden alıntı: harunakyildizSiteyi çok iyi bilmediğim için soruyorum. Özelliklerine göre piyasa fiyatları göz önüne alındığında değerlendirebilir duruyor. Site açısından bir problem yaşar mıyız, daha önce alışveriş yaptınız mı ?
Site güvenilir 6 ay önce falan notebook aldım sorunsuz geldi.
-
Newegg vergileri dahil ediyor mu bilmiyorum ama vergi dahil değilse bence sıcak değil.
-
Herşey dahil 8560 lira
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Alacaklar 2 defa düşünsün. Her yönüyle elde kalıyor bu seri.
-
Teşekkürler. Newegg'den daha önce hiç alışveriş yapmadım. Newegg'in sattığı tüm ürünler aynı şekil mi oluyor?
Refurbished laptopları bizim ikinci el piyasasından kat kat ucuz. Birkaç şey kapabilirim doğrusu
-
Adamlar satamadığı malları (satamadığı fiyattan yani) bize itekliyor herhalde
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi DreamSs -- 4 Mart 2021; 12:49:51 > -
Amazon.com gibi güvenilir mi?quote:
Orijinalden alıntı: seytan-67
7500 e alicaktim yamyamlar stokta bitirdi 8100 e aldım
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı > -
Arkadaşlar bu PC alınır mı acaba ?
www.newegg.com
MSI GF65 THIN 9SD-1028 Gaming and Entertainment Laptop - Newegg.comhttps://www.newegg.com/global/tr-en/p/2WC-000C-03H77
Satıcı newegg değil ama alanlar olmuş ? Garanti felan durumu nasıl olur hiç bilemiyorum.
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
-
Satıcı newegg olmadığından ekstradan 300-400 tl gibi bir kargo ücreti çıkar. Onun dışında bir sıkıntı olmaz diye düşünüyorum, küçük bir satıcı değil pek çok ürünü var.
quote:
Orijinalden alıntı: cenk5885
Arkadaşlar bu PC alınır mı acaba ?
https://www.newegg.com/global/tr-en/p/2WC-000C-03H77
Satıcı newegg değil ama alanlar olmuş ? Garanti felan durumu nasıl olur hiç bilemiyorum.aynısını 2 ay önce aldım msi nın 1 yıl uluslararası garantisi var . satıcı da sıkıntı yok . benim de satıcım dealking ti
-
Teşekkür ederim hocam bilgi için.
A15 olsun işlemcim 10 derece daha sıcak çalışsın farketmez derseniz ki üstteki ürünü alabilirsiniz.
Amazon.co.uk üzerinden RTX 2060 modeli vergi dahil 9800tl ye satılıyordu.
-
Bu siteden değil teknosanin sitesindeydi 7500 e stokta kalmayınca gittim bayiden aldım 8100 e -
8200 olmuş
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X