Chip Seti Intel İşlemci 350M İşlemci Cache 3 MB L2 cache İşlemci Hızı 2.26 Ghz 2.26 GHz İşlemci Platformu Intel Core i3 Ekran Özelliği 15.6 " / 1366 x 768 WXGA Ekran Kartı Paylaşımlı Ekran Kartı Hafızası Paylaşımlı Max Ekran Çözünürlüğü 1366 x 768 Ram Tipi DDR3 Sistem Belleği 3 GB 1066MHz Sabit Disk Kapasitesi 250GB 5400RPM 8MB Optik Sürücü DVD Dual Yazıcı Klavye TR/Q Kablosuz İletişim Wireless 802.11b/g/n Bluetooth Özelliği Var USB (Adet) ? 3 FireWire Yok 10/100 Ethernet Var Paket İçeriği Notebook İşletim Sistemi MS Windows 7 Home Basic HDMI Var E-Sata Yok Webcam Var Parmak İzi Okuyucu Yok Yüz Tanıma Yok Kart Okuyucu 4-in-1 (RS-MMC/MMC/Mini) SD/MS/MS PRO Ağırlık 2.7 Pil 6 Hücreli
Notebook'un özellikleri yukarıdaki gibi. Bu bilgisayarı alırsam şu alanda kullanacağım ADOBE Dreamweaver - Flash - Fireworks - Illustator gibi Programlar kullanacağım. Oyun amaçlı kesinlikle almıyorum. Yanlız nette biraz araştırdım. 1-2 yorumda i3 işlemcili bir makina alana kadar T serisi Core 2 işlemcili bir notebook alırım tarzında yorumlar var bana yardımcı olursanız bu bilgisayar hakkında sevinirim.
bu laptop şu anda migros'ta 1.090 tl nasıl acaba? kullanan var mı arkadaşlar?
bence biraz pahalı 900 lira falan eder ekran kartı yok gibi harddiski çok ufak bi tek işlemci idare eder
peki bu fiyata ne önerirsiniz ki? madem bu iyi değil max 1200 civarı
bu asus diğerlerine nazaran daha iyi geldi gözüme özellik bakımından. düşünüyorum. aslında aklımda dell vardı ama asus'un servisi ve sağlamlığı nasıldır arkadaşlar? daha önce kullanmadım hiç?
yeni mesaja git
Yeni mesajları sizin için sürekli kontrol ediyoruz, bir mesaj yazılırsa otomatik yükleyeceğiz.Bir Daha Gösterme