Uzun süredir memnuniyetle kullandığım Asus A6JC notebook umun ram lerini yardımlarınızla upgrade etmek istiyorum. Cihaz maximum 2 Gb RAM destekliyor ve 2 slotu mevcut ancak hangi tip ram aymalıyım bunu bilmiyorum. En iyi performansı en uygun fiyat ile nasıl sağlayabilirim. 667 MHz ramlerri taksam sakıncası varmı? zira aynı tip ram sanırım piyasada yok yada çok pahalı. Son olarak nerden alabilirim? Yardımlarınıza şimdiden teşekkürler.
yardım edebilecek kimse yokmu?
arkadaşım bende de asus a6jc var ben kingston 533 mhzlik ram taktım hiçbir sorun çıkmadı.hangi markayı tercih edersin bilemem ama ram lerin 533 mhz olması lazım.ben ucuz olduğu için kingston almıştım.saygılar...
quote:
Orjinalden alıntı: seyyan
arkadaşım bende de asus a6jc var ben kingston 533 mhzlik ram taktım hiçbir sorun çıkmadı.hangi markayı tercih edersin bilemem ama ram lerin 533 mhz olması lazım.ben ucuz olduğu için kingston almıştım.saygılar...
teşekkürler. 2x1Gb mı kullandın? nereden ve nekadara almıştın? herhangi bir sorunla karşılaştınmı? tekrar teşekkürler.
evet 2x1 gb şeklinde almıştım. senenin başında vatan comp den yaklaşık 75 ytl gbi bi fiyata almıştım.şu ana kadar hiç sorun çıkarmadı. ama dediğim gibi ben ucuz olduğu için kingston almıştım. saygılar...
çok teşekkürler yardımların için. makinamdan çok memnunun o yüzden ram upgrade ile daha da iyi olacağı görüşündeyim. saygılar...
a6jc üzerinde dd2 533mhz ram ile geliyor. fakat 667mhz destekliyor diye biliyorum.