Şimdi Ara

ASUS A6JC YARDIM!!!!

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
4
Cevap
0
Favori
359
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • arkadaşlar 3 gün önce asus un bu modelini aldım...ekran kartı geforce go 7300 128 mbyte yazıyodu...paylaşımdan alarak 256 mbyte a kadar çıkabileceği yazıyo fakat şu anda ekran kartı özelliklerine batığımda 512 mbyte görüyorum...benim sorum bu paylaşım özelliğini kendimiz manual olarak kontrol edemiyomuyuz? yani istediğimiz zaman ram'den kullanmasına izin verip istediğim zaman kapatabilmem gerekmiyomu?
    2. sorum ise winamp ta yada media player da müzik dinlerken winamp yada media player ekranını tam ekran yaptığımda ses bir anda cızırdıyo 5 saniye sonra düzeliyo...bunun sebebi neden olabilir?2 gündür uğraşıyom kafayı yicem artık....yardım ederseniz sevinirim...

• dostum bende asus a6vm kullanıyorum. söylemiş olduğun ses oalyına önce değinmek isterim. Ses kartının güncel driverını yükleyerek bu sorunu aşabileceğin düşüncesindeyim. Diğer konuyada şöyle diyeyim. a6vm benimki almadan önce çok araştırdım 256 mb paylaşımlı diyolardı ancak aldığımda dahili bir ekran kartı kullandığını öğrendim. Seninkide paylaşımsız olabilir. Önce paylaşımlı bir ekran kartı kullanıp kullanmadığını öğrenebilirsin. Sonra yine konuyu bir araştırmanı öneririm.
  • ekran kartı paylaşımsız 128 mbyte geforce go 7300 .....ama istersek 256 ya kadar çıkabileceği söyleniyo...fakat şu anda 512 mbyte gösteriyo nvidia consolundan baktığım zaman...yani olması imkansız bişe...ama bi türlü anlamadım....ayrıca paylaşımdan yiyeceği ram'i biz manual olarak bios tan yada başka bi yerden kontrol edemiyomuyuz?bunun bios u masaüstüne hiç benzemiyo...hiç bi ayarla oynamana yada müdahele etmene neredeyse hiç izin vermiyo....benim sorunum bunlar arkadaşım...benimle paylaşabileceğin bilgi varsa sevinirim...
  • bende asus a600m kullanıyorum ekran kartı aynı winanpta ki olayı çözmenin bi yolu yok şimdilik benimde çok canımı sıktı ama çözemedim neden olduğuna gelince görsel öğeyi full ekran yaptığında ekran kartı çözünürlük değiştiriyo bu esnada makine kilitleniyo ekran kartının driverini güncelledim olmadı beklemekten başka çare yok ayrıca ekran kartı paylaşımlı diil en azından bizim düşündüğümüz manada paylaşımlı diil eğer buna paylaşımlı dersek atinin x700 x300 gibi modellerinede paylaşımlı dememiz gerekir onlarında kendi üstünde 64 mb rem var ama nedense bu konu gf 7300 le gündeme geldi ..saygılar
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Asus tp200sa upgrade yardım
    7 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.