802.11g WiFi Kablosuz Arabirim, LAN ,Bluetooth ,Card Raeder 4+1.
Optik Sürücü : 8 X DVD Dual RW +- (DVD Yazıcı) Audio : AC97 S/W, Audio DJ İşletim Sistemi : Microsoft Windows XP Home TR Ebatlar : 354x 284 x 35.2 mm Pil ve Pil Ömrü : Li-Ion 8 cell 3.5 saat Klavye : Q Turkçe 85 Tuş Hediye : Taşıma Çantası ,Asus Optik Mouse Ağırlık : 2,85 Kg
Packard Bell 9755 Kdv dahil : 1.963,77 YTL Intel Centirino Sonoma İşlemci: Intel Pentium M750 (Dothan) (2 MB L2 Cache, 533 MHz FSB, 1.86 Ghz) Kablosuz Erişim: Entegre 802.11 b-g Intel Pro Wireless 2200BG Chipset: Intel 915PM Chipset İşletim Sistemi: Microsoft Windows XP Home İşletim Sistemi Bellek: 1024 MB DDR 533Mhz (Max. 2GB) Sabit Disk: 80 GB 4200rpm Optik Sürücü: DVD+-RW +R9 Dual Layer (9.5 GBKadar Yazabilme) Ekran: 15.4 WXGA (1200x800) TFT LCD Ekran Özelliği: Diamond View Glare Ultra Parlak Ekran Grafik İşlemci: 256 MB Nvidia GeForce Go 6200 USB 2.0: 3 Adet FireWire (IEEE 1394) Girişi: Var UZAKTAN KUMANDA ALICISI: Var+ Uzaktan Kumanda PCMCIA Girişi: Var (1 Adet Type 2) TV-OUT: Var (S-Video) VGA Out: Var Ses: Realtek ALC260 HD Audio System Kart Okuyucu: 4-1 Kart Okuyucu(SD, MMC, MS, MS Pro) Fax-Modem: 56 K V92 (Billionton) Ethernet: 10-100 Realtek RTL8100CL Ethernet Kartı Ağırlık: 2.8 Kg Garanti: 2 Yıl Pil: 6 Cell Li-İon (2.5-3 Saat Stand-By)
Fiyatı göz önüne almadan bakarsanız. Pil Ekran kartı Marka sabit disk Bluetooth yönünden Asus
Ekran Kumanda yönünden pbell Tavsiyelerinizi bekliyorum Bi de Asusun Ekranı pbell kadar iyi midir?
AcElE Yardım sadece ekranları karşılaştırsanız yeter Hangisinin ekranı iyi ve görüntü kalitesinde çok fark olur mu?
dostum ne tesadüftürki aynı sorunu günlerdir bende yasiyorum dertlerimiz aynı yani. a6q ve 9755. ama şahsen benim gözümde a6q daha ağır basıyoru. ekran kartının paylaşımsız olması (sitede bakma paylaşımlı yazıyor ama ben sağlam bi kaynaktan duydum paylaşımsız temiz yani) bluetooth, camera, mikrofon olmasi. ayrı bi yetkili servisinin olması ve sağlam bi marka olması asus u ön plana çıkartıyor. ama gel görki packardbelli de bikere görme ve inceleme fırsatım oldu ekran tek kelimeyle 10 numara gerçekten çok iyi. bunun yanındna kumanda dedigin gibi artı bi hava katıyor. ekran kartı 64+192 bunlarda paylaşımsız zannetme sakın koyuncudan aldım yine bu bilgiyi. hakikaten bende ikisi arasındayım ama şahsen benim seçimimim a6q olacak gibi. bide bi sorum var. a6q yu pcdepo.com dan başka bi yerde bulabildinmi acaba?? bide tabi hani ne için kullanacaksın makinayı bence hangisi ihtiyaçlarına daha iyi cevap verebilecekse onu seçmen.
bildiğim kadarıyla asusun sahip olduğu ekran kartı daha iyi
quote:
Orjinalden alıntı: #anarşist#
bildiğim kadarıyla asusun sahip olduğu ekran kartı daha iyi
arkadasa katılıyorum...
Önce Ekran kartı için cevap vereyim birçok site geforce7300 ün paylaşım lı olduğunu söylüyor.(64 paylaşımsız gerisi ramden). 7300 le 6200 ün farkı ise 7300 ge force ın 6200 ün yerine çıkardıgı bir ekran kartı performans degerlendirmelerine göre %10-15 performans farkı var. Daha az ısınıyor ve pcı exp. Yalnız Asusun bazı modelleri 128paylaşımsız-128paylaşımlı ama pcdepodaki öyle mi bilmiyorum. 256 paylaşımsız olmasını 128paylaşımsız-128paylaşımlı imiş(başka bir forum da duydum) bile olsa direk asusu alırım.
Önce Ekran kartı için cevap vereyim birçok site geforce7300 ün paylaşım lı olduğunu söylüyor.(64 paylaşımsız gerisi ramden). 7300 le 6200 ün farkı ise 7300 ge force ın 6200 ün yerine çıkardıgı bir ekran kartı performans degerlendirmelerine göre %10-15 performans farkı var. Daha az ısınıyor ve pcı exp. Yalnız Asusun bazı modelleri 128paylaşımsız-128paylaşımlı ama pcdepodaki öyle mi bilmiyorum. 256 paylaşımsız olmasını 128paylaşımsız-128paylaşımlı imiş(başka bir forum da duydum) bile olsa direk asusu alırım.
7300 ün 6200 den daha iyi olduğunu evet biliyorum. dediğin gibi bazı modellerde 128+128 diye geçiyor. mesela a6j core soloda kesin öyleymiş. yalnız vatan bilgisayardaydım geçen gün ve sordum bu a6vm klasik 1.86 model için. onun ekran kartı için bile mesela paylaşımzı demişti yalnız forumlarda ve başka yerlerde habire paylaşımlı deyip duruyor. 128+128 e bende razıyım. grafik için kullanıcağım için benim için zaten en az 128 olmalı. ekran kalitesi gerçekten asusun iyi. o konuda bi sıkıntın olmasın. tamam packard da çok net ve parlak ama ben hp pavilion la asusu yan yana gördüm ve asus çok farklıydı ondan bile hesap et yani. ekran konusunda fazla bi şüphen olmasın derim. gelelim esas konuya dediğin gibi. pcdepo ya açtım geçenlerde konuştum. depoları dudulludaymış ödemeyi ister mail order, ister orda nakit kredi kartı vs. yapabiliyosun. ben dedimki notebook ciddi bi olay bi görsek almadan önce bi baksak incelesek. tabi dediler gelip bakabilirsiniz. şahsen bana güven verdi istersen aç birde sen konuş. bide bu model a6q olarak geçtiğine eminsin değilmi. mesela verdiğin linkte kocpada a600 geçiyor. ayrıyeten asusun resmi web sitesinde de böyle bi modeli göremedim. yani bu a6q klasik a6vm nin gelişmiş hali desek yanlış mı söylemiş oluruz. son sözüm benim esas kafamı a6j kurcalıyor. bilirsin core solo. nedir değildir. bi bilgin varmı sen düşünüyomusun?