Şimdi Ara

ASUS A6QOOVM mi Packard Bell 9755 mi?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
7
Cevap
0
Favori
378
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaşlar notebook ta önce pbell vs. monster şimdi de pbell asus arasında kaldım makinelerin özellikleri şu:

ASUS A6QOOVM Kdv dahil : 2.176,69 YTL
    İşlemci : Intel Pentium M 750 1.86 GHz/2MB/533 (Sonoma)
    Ekran : 15.4" WIDESCREEN WXGA TFT Parlak / 1.3 Mega Pixel WEB KAMERALI
    RAM : 1024 MB DDR-2 533 Mhz RAM (Max 2 G)

HDD : 80 GB 5400rpm Harddisk
    Ekran Kartı : 256 MB Ge_Force 7300 Ekran kartı
    Genişleme Yuvaları : 1 x IEEE1394 ,4x USB 2.0, 1xParalel, PCMCIA 2.1,IRDA ,

802.11g WiFi Kablosuz Arabirim, LAN ,Bluetooth ,Card Raeder 4+1.

Optik Sürücü : 8 X DVD Dual RW +- (DVD Yazıcı)
    Audio : AC97 S/W, Audio DJ
    İşletim Sistemi : Microsoft Windows XP Home TR
    Ebatlar : 354x 284 x 35.2 mm
    Pil ve Pil Ömrü : Li-Ion 8 cell 3.5 saat
    Klavye : Q Turkçe 85 Tuş
    Hediye : Taşıma Çantası ,Asus Optik Mouse
    Ağırlık : 2,85 Kg

Packard Bell 9755 Kdv dahil : 1.963,77 YTL
    Intel Centirino Sonoma
    İşlemci: Intel Pentium M750 (Dothan) (2 MB L2 Cache, 533 MHz FSB, 1.86 Ghz)
    Kablosuz Erişim: Entegre 802.11 b-g Intel Pro Wireless 2200BG
    Chipset: Intel 915PM Chipset
    İşletim Sistemi: Microsoft Windows XP Home İşletim Sistemi
    Bellek: 1024 MB DDR 533Mhz (Max. 2GB)
    Sabit Disk: 80 GB 4200rpm
    Optik Sürücü: DVD+-RW +R9 Dual Layer (9.5 GBKadar Yazabilme)
    Ekran: 15.4 WXGA (1200x800) TFT LCD
    Ekran Özelliği: Diamond View Glare Ultra Parlak Ekran
    Grafik İşlemci: 256 MB Nvidia GeForce Go 6200
    USB 2.0: 3 Adet
    FireWire (IEEE 1394) Girişi: Var
    UZAKTAN KUMANDA ALICISI: Var+ Uzaktan Kumanda
    PCMCIA Girişi: Var (1 Adet Type 2)
    TV-OUT: Var (S-Video)
    VGA Out: Var
    Ses: Realtek ALC260 HD Audio System
    Kart Okuyucu: 4-1 Kart Okuyucu(SD, MMC, MS, MS Pro)
    Fax-Modem: 56 K V92 (Billionton)
    Ethernet: 10-100 Realtek RTL8100CL Ethernet Kartı
    Ağırlık: 2.8 Kg
    Garanti: 2 Yıl
    Pil: 6 Cell Li-İon (2.5-3 Saat Stand-By)

Fiyatı göz önüne almadan bakarsanız.
    Pil
    Ekran kartı
    Marka
    sabit disk
    Bluetooth yönünden Asus

Ekran
    Kumanda
    yönünden pbell
    Tavsiyelerinizi bekliyorum
    Bi de Asusun Ekranı pbell kadar iyi midir?

• AcElE Yardım sadece ekranları karşılaştırsanız yeter Hangisinin ekranı iyi ve görüntü kalitesinde çok fark olur mu?
  • dostum ne tesadüftürki aynı sorunu günlerdir bende yasiyorum dertlerimiz aynı yani. a6q ve 9755. ama şahsen benim gözümde a6q daha ağır basıyoru. ekran kartının paylaşımsız olması (sitede bakma paylaşımlı yazıyor ama ben sağlam bi kaynaktan duydum paylaşımsız temiz yani) bluetooth, camera, mikrofon olmasi. ayrı bi yetkili servisinin olması ve sağlam bi marka olması asus u ön plana çıkartıyor. ama gel görki packardbelli de bikere görme ve inceleme fırsatım oldu ekran tek kelimeyle 10 numara gerçekten çok iyi. bunun yanındna kumanda dedigin gibi artı bi hava katıyor. ekran kartı 64+192 bunlarda paylaşımsız zannetme sakın koyuncudan aldım yine bu bilgiyi.
    hakikaten bende ikisi arasındayım ama şahsen benim seçimimim a6q olacak gibi. bide bi sorum var. a6q yu pcdepo.com dan başka bi yerde bulabildinmi acaba??
    bide tabi hani ne için kullanacaksın makinayı bence hangisi ihtiyaçlarına daha iyi cevap verebilecekse onu seçmen.

• bildiğim kadarıyla asusun sahip olduğu ekran kartı daha iyi
  • quote:

Orjinalden alıntı: #anarşist#

bildiğim kadarıyla asusun sahip olduğu ekran kartı daha iyi

arkadasa katılıyorum...
  • Önce Ekran kartı için cevap vereyim birçok site geforce7300 ün paylaşım lı olduğunu söylüyor.(64 paylaşımsız gerisi ramden). 7300 le 6200 ün farkı ise 7300 ge force ın 6200 ün yerine çıkardıgı bir ekran kartı performans degerlendirmelerine göre %10-15 performans farkı var. Daha az ısınıyor ve pcı exp.
    Yalnız Asusun bazı modelleri 128paylaşımsız-128paylaşımlı ama pcdepodaki öyle mi bilmiyorum. 256 paylaşımsız olmasını 128paylaşımsız-128paylaşımlı imiş(başka bir forum da duydum) bile olsa direk asusu alırım.

http://www.kocpa.com/asp/listgroup.asp?Group_ID=UN1
    http://www.bogazici.com.tr/detail.asp?Ref=AN-263-2
    http://www.ideefixe.com/Bilgisayar/tanim.asp?sid=Q8OIG7F3Q6154CRHPD92
    adreslerinde Asusu bulabilirsin fakat firmadan firmaya ram de fiyatta işlemcide değişiklik var.
    Benim asıl çekindiğim konular
    1 Ekran da hangisi kaliteli
    2 İki bu kadar fark için 200 YTL vermeye deger mi?(Fiyat biraz düşündürmeye başladı)
    Bana yine hesaplısı pc depo geldi.Yalnız Pcdeponun satış sonrası hizmeti nasıl bir bilgim yok onun için biraz çekiniyorum.
    Bilgisayarı esas olarak ders için alacagım ama sıkıldığımda da güzel oyunlar oynayabilmek isterim

• Önce Ekran kartı için cevap vereyim birçok site geforce7300 ün paylaşım lı olduğunu söylüyor.(64 paylaşımsız gerisi ramden). 7300 le 6200 ün farkı ise 7300 ge force ın 6200 ün yerine çıkardıgı bir ekran kartı performans degerlendirmelerine göre %10-15 performans farkı var. Daha az ısınıyor ve pcı exp.
    Yalnız Asusun bazı modelleri 128paylaşımsız-128paylaşımlı ama pcdepodaki öyle mi bilmiyorum. 256 paylaşımsız olmasını 128paylaşımsız-128paylaşımlı imiş(başka bir forum da duydum) bile olsa direk asusu alırım.

http://www.kocpa.com/asp/listgroup.asp?Group_ID=UN1
    http://www.bogazici.com.tr/detail.asp?Ref=AN-263-2
    http://www.ideefixe.com/Bilgisayar/tanim.asp?sid=Q8OIG7F3Q6154CRHPD92
    adreslerinde Asusu bulabilirsin fakat firmadan firmaya ram de fiyatta işlemcide değişiklik var.
    Benim asıl çekindiğim konular
    1 Ekran da hangisi kaliteli
    2 İki bu kadar fark için 200 YTL vermeye deger mi?(Fiyat biraz düşündürmeye başladı)
    Bana yine hesaplısı pc depo geldi.Yalnız Pcdeponun satış sonrası hizmeti nasıl bir bilgim yok onun için biraz çekiniyorum.
    Bilgisayarı esas olarak ders için alacagım ama sıkıldığımda da güzel oyunlar oynayabilmek isterim
    quote:

Orjinalden alıntı: patriotali

7300 ün 6200 den daha iyi olduğunu evet biliyorum. dediğin gibi bazı modellerde 128+128 diye geçiyor. mesela a6j core soloda kesin öyleymiş. yalnız vatan bilgisayardaydım geçen gün ve sordum bu a6vm klasik 1.86 model için. onun ekran kartı için bile mesela paylaşımzı demişti yalnız forumlarda ve başka yerlerde habire paylaşımlı deyip duruyor. 128+128 e bende razıyım. grafik için kullanıcağım için benim için zaten en az 128 olmalı. ekran kalitesi gerçekten asusun iyi. o konuda bi sıkıntın olmasın. tamam packard da çok net ve parlak ama ben hp pavilion la asusu yan yana gördüm ve asus çok farklıydı ondan bile hesap et yani. ekran konusunda fazla bi şüphen olmasın derim.
    gelelim esas konuya dediğin gibi. pcdepo ya açtım geçenlerde konuştum. depoları dudulludaymış ödemeyi ister mail order, ister orda nakit kredi kartı vs. yapabiliyosun. ben dedimki notebook ciddi bi olay bi görsek almadan önce bi baksak incelesek. tabi dediler gelip bakabilirsiniz. şahsen bana güven verdi istersen aç birde sen konuş. bide bu model a6q olarak geçtiğine eminsin değilmi. mesela verdiğin linkte kocpada a600 geçiyor. ayrıyeten asusun resmi web sitesinde de böyle bi modeli göremedim. yani bu a6q klasik a6vm nin gelişmiş hali desek yanlış mı söylemiş oluruz.
    son sözüm benim esas kafamı a6j kurcalıyor. bilirsin core solo. nedir değildir. bi bilgin varmı sen düşünüyomusun?

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Dell G15 mi Hp Victus mu?
    2 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.