Şimdi Ara

ASUS A7JB ALDIM..YORUMLARIMI PAYLAŞIYORUM

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
9
Cevap
0
Favori
587
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
    Intel Core Duo Processor 1.83 GHz (T2400)
    Ekran : 17.1" WIDESCREEN WXGA TFT--- GLARE EKRAN-- KAMERA -- BLUETOOTH -- TV TUNER
    RAM : 1 GB 667 DDR2 RAM 2X512 dual
    HDD : 100 GB 5400 RPM SATA
    Ekran Kartı : ATI Mobility Radeon X1600 256MB GDDR3
    Genişleme Yuvaları : 1 x IEEE1394, 5x USB 2.0, 1 x Hoparlör çıkışı & SPDIFcombo jack, 1 x mikrofon girişi,1x TV-Out, 1x PCMCI 2.1 ,4-1 Kart okuyucu, Intel Pro/wireless 3945ABG (802.11a/b/g)
    Optik Sürücü : 8x DVD - SUPER MULTI
    Audio : Bütünleşik Intel High Definition audio compliant audio chip, 3D efektler & full duplex Bütünleşik 4 yollu stereo hoparlör
    İşletim Sistemi : Microsoft Windows XP PRO TR
    Ebatlar : 405 x 314 x 38 cm
    Pil ve Pil Ömrü : Li-Ion 8 cell 5 saat
    Klavye : Q Turkçe 83 Tuş
    Bonus : Taşıma Çantası ,Asus USB Mouse, Uzaktan kumanda
    Ağırlık : 4 Kg.

Ben aynı zamana bir Asus A6vc kullanıcısıyım. Asus A7jb ekran kalitesi, malzeme, klavye tuşları gibi ayrıntılarla çok daha kaliteli bir notebook. Ekranı özellikle görüntü netliği ve canlılığı açısından a6'ya fark atıyor. 4 yollu hoparlörler bir notebook için muhteşem ses veriyor. Harici notebook hoparlörlerine hiç gerek yok. Sesini duyan hoparlör arıyor nerede bağlı diye. Dolby Surround Sound destekli. Tv tuner Aver media, radyolu. Asus Mobile Theather diye bir arayüzle kullanılıyor ki böylece XP media center gibi abuk bir işletim sistemine gerek kalmıyor. Performanstan ise bahsetmeye gerek yok. Tek kelime ile hayranlık uyandırıyor. Tek dezavantajı, ki zaten mobilitie isteyen biri tercih etmemeli, 4 kg ağırlık. Çanta adaptör vs derken taşıması zorunlu haller dışında güç. Haftada 1 ya da iki kez taşınabilir ama sabah akşam götür getir yapmak için kaslı olmak lazım. Sorularınız olursa cevaplamaya hazırım.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi catasthrope -- 27 Temmuz 2006; 10:45:28 >

• hayırlı olsun arkadaşım güzel makina gerçekten. test sonuçlarını paylaşırsan seviniriz. ne kadara mal oldu bu arada?
  • quote:

Orjinalden alıntı: bitmap

hayırlı olsun arkadaşım güzel makina gerçekten. test sonuçlarını paylaşırsan seviniriz. ne kadara mal oldu bu arada?

Selamlar teşekkür ederim. Bir proje kapsamında alındığı için tam fiyatını bilemiyorum. Ama faturada 3,800 ytl gibi gördüm. Test programı ise kurar kurmaz sonuç yazarım elbette.
  • ekran kalitesi nasıl çünkü bir packerde bell veya nec lerdeki ekran kalitesini daha hiç bir notebook da görmedim bunda da yoktur ama en azından parlak mı? birde dvd yazdınmı veyacd okuma perfromansı değilde yazma performansı nasıl?
  • Ekran kalitesi gayet iyi. Benim diğer Asus'umdan çok daha iyi. Açıkçası bundan daha iyi bir ekran nasıl olabilir bilemem. Süper net bir görüntü, renkler canlı..Ayrıca kapalıyken tamamen simsiyah bir ekran, bazı parlak ekranlar gibi dalgalılıklar yok. Bimeks'de diğer parlak ekranlı notebooklara baktığımda gerçekten farkı görebildim. Ayrıca Video Suplendid diye bir olayı var, renk tonlarını ekrandaki renk yoğunluğunu ve parlaklığını normal ayarlarla oynamadan değiştirebiliyorsunuz. Normal mode, gamma correction, soft mode, theather mode gibi. DVD writer Matshita uj-841S..HErhangi bir problemi yok gibi görünüyor..Gayet sorunsuz yazıyor ve okuyor ama makine henüz çok yeni. O nedenle çok övüp de sizi yanlış yönlendirmek te istemiyorum.
  • Öncelikle hayırlı olsun kardeş...Notebook un gerçekten güzel özellikleri var..
    Ama 17 inch kullanmak nasıl bir duygu acaba

Benim ilk notebook'um 14.1 idi..Sonra yenisini alayım dedim ve notebookları araştırırken 15.4 leri gördüm ve gerçekten Ürktüm
    Yani 15.4 ler bile bana çok büyük gelmişti

Bu arada, Writer'ının markası güzelmiş..Mashita Panasonic'in sahibi olur...

En son olarakta ; Test sonuçlarını bekliyorus

• bende 17" bişey araştırıyorum ama bütçem yetmiyo bide http://www.notebookreview.com/default.asp?newsID=2864&Review=Lenovo+ThinkPad+T60p şurdan biraz araştırma yaparken
    http://www.notebookreview.com/assets/10870.jpg
    bu resim dikkatimi çekti. karşılaştırılan laptoplardan soldaki Dell D610,sağdaki ise ThinkPad T60p. bu resimden sonra ekran kalitesi ile ilgili daha çok araştırma yapmaya başladım. senin ekran kalitesi için ne söyleyebilrsin bu resime göre?

edit: resim hem büyük hemde bulanıktı linke çevirdim.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ugur_bek -- 27 Temmuz 2006; 13:20:09 >

• quote:

Orjinalden alıntı: Sipahi21

Öncelikle hayırlı olsun kardeş...Notebook un gerçekten güzel özellikleri var..
    Ama 17 inch kullanmak nasıl bir duygu acaba

Benim ilk notebook'um 14.1 idi..Sonra yenisini alayım dedim ve notebookları araştırırken 15.4 leri gördüm ve gerçekten Ürktüm
    Yani 15.4 ler bile bana çok büyük gelmişti

Bu arada, Writer'ının markası güzelmiş..Mashita Panasonic'in sahibi olur...

En son olarakta ; Test sonuçlarını bekliyorus

Testleri en kısa zamanda yapacağım. Benim de 15.4 notebook'um var..Bunun yanında oyuncak gibi kalıyor. Süper bi duygu ama taşınabilirlik yerlerde sürünüyor daha öncede dediğim gibi. 15.4 ağır derken bu külçe gibi. Hergün taşıması gereken arkdaşlara tavsiye etmem

• quote:

Orjinalden alıntı: ugur_bek

bende 17" bişey araştırıyorum ama bütçem yetmiyo bide http://www.notebookreview.com/default.asp?newsID=2864&Review=Lenovo+ThinkPad+T60p şurdan biraz araştırma yaparken
    http://www.notebookreview.com/assets/10870.jpg
    bu resim dikkatimi çekti. karşılaştırılan laptoplardan soldaki Dell D610,sağdaki ise ThinkPad T60p. bu resimden sonra ekran kalitesi ile ilgili daha çok araştırma yapmaya başladım. senin ekran kalitesi için ne söyleyebilrsin bu resime göre?

edit: resim hem büyük hemde bulanıktı linke çevirdim.

Valla bu asus en iyi fiyatı olanlardan birisi sanırım. Görüntü bunlara göre gayet iyi görünüyor. Valla açıkçası ekran gayet iyi no problem. Parlak, renkler canlı, ekran kartı da x1600 olunca hiç bir sorun yok. Cam gibi şerefsizim

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.