Şimdi Ara

Asus A7N8X Deluxe ses çıkışı vermiyor.

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
6
Cevap
0
Favori
443
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
    Asus A7N8X Deluxe rev2.0 anakartımı WinXP OS ve Asus'un All-in-one sürücüleri ile yükledim. Bios'tan ses çıkışını Auto seçerek aktif hale getirdim, 2 hoparlörümü line out a bağladım. Ama hiç bir ses çıkışı elde edemedim. Diğer çıkışları da denedim, ancak sonuç aynı.
    Yardımcı olursanız sevinirim.

• Önerim başta çok saçma sapan gelebilir ama bence nvidia ses programına girip hoparlör ayarlarına bak. Kimi zaman default olarak 5.1 düzene göre ayarlı gelebiliyor. Ayarlarından eminsenwww.asusturk.com/forum kesin yardımcı olur. Orada genellikle çizgi elektronikten ümit bey yardımcı oluyor...
    Burdanda hayır gelmezse ve ing. biliyorsan asusboards.com'a gir orası kesin çözer...
    Kolay gelsin!
  • Dediklerini deneyeceğim, teşekkürler. Ancak yurtdışındaki forumlarda da çok kişi aynı dertten muzdarip! Türkiye'de Asus A7N8X Deluxe kullanan herkesin ses çıkışı düzgün çalışıyor mu, doğrusu hayretler içindeyim :-P
  • bende bi sorun yok. ama senin sorununu da tam anlamis degilim.
    ama aklima soyle sebepler geliyor. nforce driverlarini kurduktan sonra biostan auto yapip actiysan sesin gelmemesi normal zaten. bir de audio control panelinden kontrol et sadece analog cikisin olmasi lazim(2 hoparlor oldugunu dusunuyorum)
  • Arkadaşlar,
    yardımlarınıza teşekkürler. Sorunu çözdüm. Anakart üzerinde jumper konulması gereken bir konnektör var, ilgili jumper'ları yerleştirince sorun ortadan kalktı.
    Aynı sorunu yaşayan arkadaş olursa bana yazabilir.

vbolat@eka.com.tr
  • kardeş aynı dert bendede var bu jumperı nereye takıyorsun ben denemekten bıktuım arrık yawww online isen bana yaz bekliyorum
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.