Bildirim
Asus A8N-VM USB sorunu
Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
Giriş
-
bence sounun usb lerle ilgili değildir ama illa kapatmak istitorsan da setupta menüsü olamsı lazım -
Yok gelen hatanın usb kaynaklı oldugunu biliyorum Biosu da taradım ne yazik ki tecrübesizlikten heral bulamadım. Tecrubesi olan kimse yok mu ? Hatayı yazmayı unutmuşum usbehci diye yazıyor kurdan çıkılması lazım diyor
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi yalyet -- 22 Ocak 2006 12:40:27 > -
Up Up -
Kardeş Senin Xp Cdsinden KaynakLanan ßi sorun internetten Usb Driverini indirirsen Sorun Kalmayacağından eminim. -
sorunun biostan oldugunu dusunuyosan ve bios ta menuyu bulamadıysan default olarak ayarla olsun bitsin . "load bios default" -
@alwysleader
Dostum biraz daha açabilirmisin ? Daha velki bilgisayarıma yüklerken usb controlerları kapatarak çözüm bulmuştum ama bunda controlerları kapatamadım biraz daha anlat lütfen
@the me as i am
Default olarak usb controlers açık gelir benim onları kapatmam gerek -
biosa girip kapatman lazım. Orada integrated menüde usb controler var disable yapman yeterli. -
İnternette debelenirken cevabı buldum. Usbleri kapatamama durumunda yapılacak ile ilgili alıntı yaptım. Başkalarınada yarar diye.
quote:
Sanırım elinizdeki cd sp1 li bir cd. Problem genelde sp1 li cd lerde çıkıyor. SP1 içermeyen bir cd den kurulum yapıp daha sonra sp1 i yüklerseniz sorun düzelecektir. Ya da şu şekilde daha uzun bir çözümü de var(Microsoft tarafından verilen destek):
1) Windows XP CD'sinde yer alan I386 klasörünü harddiske kopyalayın.
2) Harddiske kopyaladığımız I386 klasörünün altında yer alan "Txtsetup.sif" dosyasını çift klikleyip gelen pencereden Notepad.exe ile açın.
3) [InputDevicesSupport] başlığını arayın. ( Üstteki menüde Düzen -- Bul )
4) Bu başığın altına
usbehci = "Enhanced Host Controller",files.usbehci,usbehci
satırını ekleyelim ve dosyayı kaydedin.
5) Kur'u çalıştın.
Toshiba Forum Administrator
Sayfa:
1
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X