Bildirim
ASUS A8N5X VENICE 3000 O/C YARDIM
Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
Giriş
-
ddr333 bölende işlemcinizin hiç olmazsa 2200 mhz e çıkablmesi lazım
ramlerinizin ve işlemcinizin voltajını yazabilirisiniz
ve ramlerinizin timingleri nedir
2.5-3-3-8 olması lazım
öncelikle işlemcinizin birebirde ne kadar gidebileceğini öğrenmek gerekiyor. Yani ram bölenini ddr 400 e alıp raminizin kaç mhz e kadar çıkabileceğini test etmelisiniz
büyük ihtimalle cadt olan ramleriniz 230-235 mhz civarında takılacaktır. Ancak bazı cadtlerde şansa bağlı olarak 260 a çıkabiliyor.
her neyse ram sınırınızı tespit ettikten sonra ddr333 bölende işlemci ve rama az miktarda voltaj vererek deneyin
olmazsa ram bölenini ddr266 ya çekin
ancak hala sorun devam ederse anakartınızın biosunu güncellemenizden başka aklıma bişey gelmiyor -
ram timingleri dedidiginiz gibi 266 olarakda denedim ramlere ve işlemciye arttirarak voltaj veriyorum ama takılma devaM ediyor anakarttan olabilir diye düşünüyorum
Sayfa:
1
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X