Şimdi Ara

Asus A9550ge/td tanıtamıyorum

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
4
Cevap
0
Favori
340
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Elimden kaç tane nvidia ekran kartı geçti ama hiçbirinde bu karttan çektiğimi çekmedim arkadaşlar. Saat 2 de almış olduğum ati radeon 9550ge/td modelini 6 saattir tanıtamadım. Acilen yardıma ve önerilere ihtiyacım var. Benim sorunum kartın driverini yüklemeye kalktığımda inf sürücüsü bulunamadı diye hata verip ikinci olarak gelen kutuda "ekran kartınızı standart vga olarak tanıtın" diyo. e öyle yapıyorum olmuyo. sonra el ile radeon 9550 olduğunu tanıtıyorum (inf dosyasını buldum) ama gene aynı gene aynı. Sonunda netten 55.1 mi öyle bi numaralı son sürüm driverini indirdim ama bu sefer control panel ve diğer bütün ati pencereleri çalışmıyor ve başlarken "ati panel başlama hatası" alıyorum. Elim kolum bağlandı ne yapacağımı bilemiyorum arkadaşlar. Bi el atarsanız sevinirim

• Arkadaşlar gözünüzün yağına iki yumurta kırayım yardım edin elim kolum bağlııııııııııııııııı
  • Control panel için microsoft.net frame works programını indirmen gerekiyor. Aynı siteden sadece işletim sistemin (?) için olan driverı indir.

Low speed dial up kısmında önce display driver, sonrada control panel driverlarını indir.
  • eski ekran kartı driverlarını sistemden silmen gerekiyor. ondan sonra ati driverlarını kur
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Asus Modemim Bozuldu
    2 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.