Şimdi Ara

ASUS AC68U MODEM

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
2
Cevap
1
Favori
145
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
Konunun Etiketleri
Şehir #Denizli İlan Türü #Satılık Kondisyon #Kullanılmış
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Satıldı! Bu ürün DH Forum dışına satılmış ve ilan pasifleştirilmiştir.
    1
    1 ASUS AC68U MODEM

Çok memnun olarak kullandığım modemimi semtimde Türk Telekom alt yapısı yetersiz gelmeye başladığından ötürü, Kablonet e geçtiğim için satma kararı aldım. Garanti bitmiştir. Orjinal kutusu sağlam şekilde mevcuttur. Hiç bir arızası yoktur. Servise gitmedi. Bu gün bir yakınımın evinde tekrar kurulum yapıp kontrolleri sağladım, sorunsuzdur. Arka yüzünden bulunan usb ve arayüzünde bulundan torrent uygulaması sayesinde bilgisayarınız açık kalmadan sadece harici bir hdd ya da bellek bağlayarak torrent indirme yapabilirsiniz. Yani modem sadece kendi başına harici sürücüye indirmeyi yapacaktır. En çok beğendiğim özelliği olduğu için söylemek istedim. Arayüzü ayrıca çok kapsamlıdır. Fiyat 700 TL ve kargo alıcıya aittir. Cuzi de olsa pazarlık olabilir.

E-ticaret siteleri aracılığı ile satışım yoktur. Takas yoktur. Önce ödeme, sonrasında kargo şeklinde satıyorum. Her zaman elden satma haricinde bu şekilde sattım. Referanslarımın çoğu bu şekilde satıştır.

İletişim için öncelikle lütfen cep numaram 0535 053 55 55 i tercih ediniz, sonrasında PM. Whatsapp kullanıyorum.

ASUS AC68U MODEM

ASUS AC68U MODEM

Sistem Notu : Bu ilan her türlü yoruma açıktır.

Fiyat : 1 TL Miktar : 1 Sıfır Ürün : Hayır Garantisi Var : Hayır Satıldığı Şehir : Denizli Kargo Ücreti : Alıcı Öder Kargo Şirketi : Aras Kargo İlan Durum : Satışa Açık

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.