Şimdi Ara

Asus almaya gittim tipten gigabyte aldım iyi mi ? :)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
42
Cevap
0
Favori
1.144
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Asus z-97 progamer almaya gittim efendiler gigabyte z97x gaming 7 aldım cocukluktan beri gigabyte'a bi soğukluk var bilemiyorum neden ama aldım sizce iyi ettik mi ?:)

İşlemci : 4790k
    Soğutucu : corsair h110/sıvı
    Kasa : Corsair 780T/FT
    Ram : corsair vengeance pro 2400 mhz 8gb
    Güç Kaynağı : theramaltake 1000w toughpower / eski pcden kaldı.
    Ekran kartı : Zotac GTX980 AMP! Edition GDDR5 4GB 256Bit Nvidia GeForce DX12 Ekran Kartı

Sistem içinde birşeyler söylerseniz musmutlu olunur teşekkürler iyi forumlar.

• Bu arada Gigabyte kart gerçekten güzelmiş

Bence gayet iyi bir tercih yapmışsınız. Anakart konusunda Gigabyte'da son derece iyidir. Hatta ben bugün anakart olacak olsam Önce Gigabyte sonra MSI'a sonra Asrock'a bakarım
  • alperdia kullanıcısına yanıt
    Gigabyte kaliteli anakart uretir icin rahat olsun
    Sistem guzel hayırlı olsun

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • Teşekkürler beyler sagolun yorumlarınız içinn :)

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • ss olaydı iyiydi.
  • alperdia kullanıcısına yanıt
    Hayirli olsun dogru tercih

• Hocam ne kadar tuttu bu sistem?

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • Çok çok tesekkur ederim :) @canatila19

Bilgisayarı yarın toplayacağım SS leri paylaşırım tabikide. @beratad

sistem hocam 5600 TL tuttu cok da iyi oldu anasını satim eşek gibi çalışıyorum azcık da zevk yapalım @HakiCS

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi alperdia -- 3 Mayıs 2015; 0:53:25 >
  • Asusun servisinden bihabersin galiba,ucuz yırtmışın,bencede önce giga sonra msi anakartta özellikle.
  • Iyi yapmişsin kardes kendi zevkine harcadiğin para en iyi yatirimdir. Güle güle kullan guzel gunlerde.

• hayırlı olsun.

• Yani yıllarca x48 kullandım asus çok şükür hiç haberim olmadı servisinden ama başına gelen arkadaşım belli ki zorluk yaşamış ben de araştırdım geldiğimden beri iyi ki dedirtti herkese çok teşekkür ederim yarın SS leri paylasırım.
  • Gaming5 modeli bile pro gamerdan daha üst seviyedir.

• No Way Out kullanıcısına yanıt
  • quote:

Orijinalden alıntı: alperdia

Asus z-97 progamer almaya gittim efendiler gigabyte z97x gaming 7 aldım cocukluktan beri gigabyte'a bi soğukluk var bilemiyorum neden ama aldım sizce iyi ettik mi ?:)

İşlemci : 4790k
    Soğutucu : corsair h110/sıvı
    Kasa : Corsair 780T/FT
    Ram : corsair vengeance pro 2400 mhz 8gb
    Güç Kaynağı : theramaltake 1000w toughpower / eski pcden kaldı.
    Ekran kartı : Zotac GTX980 AMP! Edition GDDR5 4GB 256Bit Nvidia GeForce DX12 Ekran Kartı

Sistem içinde birşeyler söylerseniz musmutlu olunur teşekkürler iyi forumlar.

7 biraz fazla olmuş ama iyidir, hayırlı olsun.
  • i5'in yeteceğini bile bile aldım mühendis kardeşim hobi olunca elden bişi gelmiyor :)@mühendismurat
  • quote:

i5'in yeteceğini bile bile aldım mühendis kardeşim hobi olunca elden bişi gelmiyor :)@mühendismurat

Hiç sorma hocam :) bu işin ucu bucağı yok bilgisayar toplayalım abi kesin bu parçaları alacağım dersin, araştırmaya başladığın an bir parça atlarsın, en son alırken de olmuşken tam olsun dersin bir parça atlarsın işin sonu cebini yakar.
  • quote:

i5'in yeteceğini bile bile aldım mühendis kardeşim hobi olunca elden bişi gelmiyor :)@mühendismurat

Harika sistemin olmuş kardeşim güle güle kullan yarın ss leri bekliyoruz ayrıca
  • 3 büyüklerden birini almissin iste kardeş. Gönül rahatlığıyla kullanabilirsin.

• Kaç nesilde Gigabyte kullandım 3770K kullanırken Gigabyte anakartımda mini pci slotu bile vardı

2 sistemdir farklı kullanıyorum hiç beni üzmediler

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.