Arkadaşlar benim Asus/ddr2 uyumlu anakartım var.Önceden hiç karşılaşmadığım bir sorunla karşılaştım Bu sabah bilgisayarı açtım ve sese dair hiç birşey elde edemedim.Defalarca driveri silip yükledim soketleri defalarca kontrol ettim ama hala bir sonuç yok.Ses ayarları tamam video/mp3 playerlar dosyaları çalıştırmakta lakin ses yok işte.Kulaklıkları mikrofonları başka aletlerde de denedim lakin gel gelelim bilgisayarda hala tık yok.
Harici bir ses kartı almak ve yeniden windows yüklemekten başka yapabileceğim bişey var mı acaba?
Belki lazım olur diye anakart bilgileriyle ses kartı driverinin adını bildireyim ; Anakart Özellikleri: Ürün:M2N Sürüm:Rev 1.xx Seri Numarası:MB-1234567890 Ses kartı Driver'ı : SoundMAX ADI 6-ch Audio Driver Yüklü olan Windows : Windows XP Professional Edition Service Pack 3
Yardımlarınız benim için çok süper olacak.Teşekkürlerimi sunarım
ses kartı driveri yamasını kurdun mu ?
Yok kurmadım.Nasıl elde edebilirim ki anakartın driver cdsinde böyle bişey yoktu yani
quote:
Orijinalden alıntı: Maschinengewehr
Yok kurmadım.Nasıl elde edebilirim ki anakartın driver cdsinde böyle bişey yoktu yani
Download Microsoft KB888111 Patch for Intel Sound Driver bu yamayı Türkçe olarak microsoft sitesinden bul
Bunu da uyguladım fakat yanıt yok.Eğer harici bir ses kartı alsam çalışır mı acaba? Anakartta slot var yani sorun olmaz diye düşündüm ama yine de bi sorayım dedim.Şöyle 10$lık idare edecek türden bişey olsa olur diye düşünmekteyim