Bu mesaj bilgilendirme amaçlıdır, Asus Notebooklarınıza bakılır onarımı yapılır.
ArbiL Bilgisayar Bilişim Hizmetleri Notebook Tamir ve Onarım Merkezi Cihazlarınızın Tamiri & Onarımı Garantili Şehir Dışından göndereceğiniz Makinalarınız için Kargo adresimiz; Abay Kunanbay Caddesi No:36-B(8) kÜÇÜKESAT-ANKARA Hertürlü Danışma için;Tel: 0505 635 14 94 - 0312 466 6001
Başka bir yerden fiyat alınız ve bize gelip birde bizden alınız.
< Bu mesaj bir yönetici tarafından değiştirilmiştir >
elimde asus A6j modeli var ,ekrana görüntü çok silik geliyor,arka planda calışır gibi,cok zor görüyorum,sorun nerededir,ekran lcd kablosu olabilirmi,bende ankaradayım ,getirebilirim,eger elinde bu kablodan varsa?
quote:
Orijinalden alıntı: fagokmen
elimde asus A6j modeli var ,ekrana görüntü çok silik geliyor,arka planda calışır gibi,cok zor görüyorum,sorun nerededir,ekran lcd kablosu olabilirmi,bende ankaradayım ,getirebilirim,eger elinde bu kablodan varsa?
Bu bahsettiğiniz kablo değil de Inverter sorunu gibi görünüyor elimizde mwvcut vardır getirebilirseniz bakalım.
invertörü deiştim yine düzelmedi ,ekranda bir kızmızılık var,deneme amaclı lcd paneli degiştirdi tamircinin biri,görüntü geldi,ama 175 tl istiyo degmez.