Şimdi Ara

Asus B450m-k mi yoksa S2H mı?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
6
Cevap
0
Favori
272
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Herkes S2H kullanıyor bende bunun nedenini merak ettim ve google da bakarben Asus B450m-k daha donanımlı bi anakart olduğunu gördüm sizce hangisi daha iyidir. Birde hangi S2H ise hangş markanın S2H ı daha iyidir.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Opedation_Barbar0ssa -- 7 Kasım 2020; 19:0:39 >

• Merhaba nedenlerden bazıları fiyat vrm soğutucu olması bahsettiğiniz kartta hiçbir blokta soğutucu yok marka olarak gigabyte korkmayın.Ama alabilirseniz https://www.hepsiburada.com/asrock-b450m-hdv-r4-0-amd-b450-3200-mhz-oc-ddr4-socket-am4-atx-anakart-asrb450m-hdvr4-pm-HB00000HLXL0

Bu kartıda tavsiye ederim asrock kaliteli firmadır.Bu kartlardan hangisini alırsanız alın overclock unutun en fazla 3000 serisinde 3900x kadar yeni bios yazılımla ise tam belli olmasada varsayım olarak 5900x kadar destek olabilir bu 5000 serisi net değil 3000 serisi net kullanabilirsiniz saygılar.

• overlokçu değilseniz fark etmez(benim için gereksiz)

msi 450m-a pro max kullanıyorum, çok ilginçtir ki hani çok bahsedilen gigabyte b450 s2h nin yanında yerin dibine batırılan anakart:) ama şimdiye kadar çok şükür zerre sorun çıkarmadı. Madem berbat anakart neden daha pahalı, o da ilginç :)

3000-4000 tl civarında fiyata işlemci alsam zaten üst düzey anakart alırdım.

Bence 500-600 tl civarına olan anakartların birbirinden farkı yok.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi yksln -- 7 Kasım 2020; 21:0:31 >
  • No Asus No Cry  

• Bende şansımı gigabyte dan yana kullandım. Hiç sorunsuz tıkır tıkır çalışan anakart. Aradaki farka gidip başka şeyler alın.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.