Arkadaşlar acil yardımınıza ihtiyacım var. Arkadaşın Asus bilgisayarında windows vista home premium yüklüydü, daha önceden yetkili servis dışında bir yere format attırmış, adamlar recovery üzerinden format atmışlar, 2 - 3 yıl kadar olmuş. Dün recovery üzerinden biz format atamadık ve elimde bulunan casper dvd si üzerinden hard format attım sonucu vahim oldu. Bilgisayar açılıyor, windows geliyor. ama recovery dosyasını sildiğimiz için birde casper ın verdiği vista ile format attığımız için bilgisayarı etkinleştiremiyoruz. bu recovery i biz nasıl oluşturabiliriz? yada ne yaparsam bunu tekrardan kurabilirim? Şimdiden herkese teşekkürler...
hangi dvd ile kurulum yaptığın çok önemli değil eğer senin kurulum yatığın dvd ile sisteminin lisansı ile aynı sürümse etkinleştirebilirsin veya internetten bi wista home preminyum sürümü çek korsan olarak elindeki lisans ile etkinleştir yine orjinal olur
Driverları kaldırıp, asus driverlarını kurmanız gerekiyor. Casper cihaza toshiba dvdsiyle format attım, driverları kurdum hala kullanıyorum sorun yok.
Casper ın vistası ile kurduktan sonra makina açıldı sonra bilgisayar üzrinde sağ tıklayıp özelliklere bakınca 28 gün içerisinde etkinleştiriniz yazıyor. casper dvd si içerisinde driver gelmedi driver dvd si ayrı. Oem bir dvd bulup kurmak lazım dediğiniz gibi. başka türlü olmayacak... boot olayı varmış bir program ile bunu yapmışlar sonra 4 dvd vasıtası ile bu işi tamamen halletmişler ama ben o işlemi yapamadım sanırım bi yeri atlıyoruz....
yeni mesaja git
Yeni mesajları sizin için sürekli kontrol ediyoruz, bir mesaj yazılırsa otomatik yükleyeceğiz.Bir Daha Gösterme