Şimdi Ara

Asus Bilgisayarımı Ateşle 2 Başlıyor! 2 muhteşem oyun bilgisayarı sizleri bekliyor (11. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
438
Cevap
13
Favori
21.154
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 910111213
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • merhaba 1.bilgisayar için olan yarışmada özel efekt felen kullanılmayacak sanırım sadece sahne geçişi ve seslendirme yapsak bozmaz değil mi ?
  • ReaperX3 kullanıcısına yanıt
    movie maker ın yapabildikleri ile sınırlı. yani yapabilirsin.
  • Bir filmden 10-15 saniyelik kesit kullandık diyelim bu yarışma kurallarına aykırı oluyor mu ? dublajı v.b benden olmak üzere
  • Arkadaşlar en ufak bile efek vermeden sadece movie maker ilemi yapcaz ayrıntılı bilgi verin lütfen
  • Thenough kullanıcısına yanıt
    kaç kere açıklandı ama?eğer efekt kısmında yarışmak istemiyorsanız sadece movie maker'ın yapabildikleri ile sınırlı olabilir videonuz. eğer 3d animasyon, özel efekt kullanmak istiyorsanız, diğer kategori de ele alınırsınız.
  • yasin.25 kullanıcısına yanıt
    Sadece movie maker olduğuna eminsin dimi. Şayet ufakta olsa başka programlarla efek katan biri kazanırsa beni büyük bir yanılgıya düşürmüş olursun...Ve bu bilgiyi nerden edindin cira etsem kaynak gösterebilirmisin..

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Thenough -- 3 Ocak 2014; 21:33:17 >
    evet eminim. defalarca söylendi zaten.https://www.facebook.com/mesutcevik/posts/416564451809254 ayrıca canlı yayında da söylemiş ve üzerinde durmuştu.
    Eyvallah hocam çok teşekkür ederim :)
    yardımcı olduysam ne mutlu.
    Hocam beni büyük bi hatadan kurtardınız valla :) Bir sorum daha olcak orda sorulmuş fakat yanıt gelmemiş..Videoya parça parça video eklemek veya üstüne sesler eklemek katogori dışına itermi videoyu..Sonuçta herşey yine movie maker ile yapılcak..
    hayır sorun olmaz. 3d efekt ve animasyon olayı farklı şeyler. örneğinhttp://www.youtube.com/watch?v=Cxrp0ZblUr0 videonun açıklamalarına bak görürsün.
  • mnbvb M kullanıcısına yanıt
    kullanabilirsin sorun olmaz. 3d efekt, animasyon, render ifadeleri sizde ne çağrıştırıyor merak etmeye başladım artık...
    Eyvallah hocam Allah razı olsun aklımdaki tüm soru işraretlerini sildiniz :)
  • @Thenough

@mnbvb o programla insanlar çok daha profesyonel efektler yapmak için kullanıyor. dediğin şeyleri movie maker lada yaparsın. daha kolay daha rahat dediğin program bu mu

• buda benim videom amatör bu kadar oluyo iyi seyirler.

not: başvuru gönderdim ilk hata verdi sonra tekrar gönderdim kaydınız alındı dedi burayada yazdımki belli olsun

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Birkhoff -- 3 Ocak 2014; 22:51:08 >
  • Bende yaparsam iMovie'yi kullanmayi dusunuyorum. Windows'taki Movie Maker in aynisi sayilir zaten sorun olcagini sanmiyorum

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: ikati51

katılım formunu doldurup gönderdim ama bir türlü emin olamadım ulaştığına....acaba nasıl öğrenebiliriz....:(((((

http://www.youtube.com/watch?v=Rdgf8tFGtz0

• "Movie Maker'ın yapabildikleri hariç her şey efekt sayılıyor." denilmiş.

Movie Maker ile neler yapılabilir;
    ** Videolar arasına geçiş efektleri-animasyonları konulabilir,
    ** Videonun altına başka bir ses,müzik vs. konulabilir,
    ** Video başına,üstüne,sonuna yazı-fotoğraf eklenebilir,
    ** Videoya görsel efekt eklenebilir,
    ** Videonun parlaklık derecesi vs. değiştirilebilir.

Yani bu işlemleri ben "imovie" ile yapmışım sen "Movie Maker" ile yapmışsın başkası "Sony Vegas" ile yapmış bir şey değişmemeli.
    Herkes bu tarz işlemleri kendi bildiği-sevdiği yazılım ile yapabilmeli.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi mystrious_man -- 4 Ocak 2014; 1:41:26 >
  • mesela SONY VEGAS olurmu .kesmek, birleştirmek ,ses eklemek için.

• Arkadaşlar ne çok abarttınız bu işi, adam garanti olsun, bir sınır çizelim diye herkesin kolayca ulaşabileceği movie maker ile sınırlamış olayı, istersen After effects ile kurgu yap bir şey fark etmeyecek, hepsi olur. Ben hala movie maker ile basitçe yapabileceğiniz biri işi neden daha karmaşık programlarla yapmak istiyorsunuz onu anlamıyorum ?

İlla ben istediğim programı kullanıcım diyorsanız;

Yazılara hareket vermemeye çalışın,
    İstediğiniz gibi böl parçala yani kurgu yapabilirsiniz,
    ses eklemesi yapabilirsiniz,
    Renk ayarı yapabilirsiniz,

Videolar arasına geçiş efektleri kullanmayın, çünkü baya gelişmiş geçiş efektleri var after effects, Sony Vegas ve Premiere gibi programlarda.
    İlla kullanacaksanız sadece geçiş efektlerini Movie Maker'da yapın.
  • 
Sayfa: önceki 910111213
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.