Şimdi Ara

Asus Bilgisayarımı Ateşle 2 Başlıyor! 2 muhteşem oyun bilgisayarı sizleri bekliyor

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
438
Cevap
13
Favori
21.151
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Asus Bilgisayarımı Ateşle 2 Başlıyor! 2 muhteşem oyun bilgisayarı sizleri bekliyor

İlki yoğun ilgi gören  "Asus Bilgisayararımı Ateşle" yarışması, yepyeni ödülleri ve artan heyecanı ile geri döndü! Yeni nesil oyunları en yüksek çözünürlük ve kalite ayarlarında oynamayı, işletim sisteminin saniyeler içerisinde açılmasını ve tüm uygulamaların en yüksek performans ile çalışmasını arzulayıp, bunları yapabilecek "rüya PC" benim için ancak "rüyalarda kalır" diyorsan, bu yarışma tam sana göre!

Donanimhaber.com editörlerinin jüri koltuğunda oturacağı yeni yarışmada, sizlerden gelen görüş ve öneriler kapsamında, artık iki farklı kategoride iki birinci seçeceğiz ve iki büyük ödül vereceğiz. İlk yarışmamızda olduğu gibi kural oldukça basit. "Hazırlayacağın video ile Asus'un rüya bilgisayarını neden istediğini en iyi sen anlat, büyük ödülü evine sen götür!" 

Rüya sistemi kazanmak için özel efekt bilmene ya da kullanmana gerek yok. Bu kategori altında Donanimhaber.com jüri üyeleri tarafından konu, kurgu ve harcanan emek değerlendirilecek, bu üç kriteri yukarıda belirttiğimiz "mesaj" ile en iyi harmanlayan yarışmacı, rüya bilgisayarı evine götürecek.

Oyuncuların hayalini süsleyen Asus G50 Tytan yüksek performanslı masaüstü bilgisayarın verileceği diğer video kategorimizde ise özel efektler yarışacak. 3 boyutlu programlar, animasyon ve grafikler üzerine uzmansan ve Asus'un rüya bilgisayarını bu özel efektler ile en iyi ben anlatırım diyorsan eğer, haydi durma hemen bilgisayarın başına. Asus'un muhteşem tasarıma ve üst seviye donanımlara sahip oyuncu bilgiasyarı G50 Tytan'ı sen kazanabilirsin!

Asus Bilgisayarımı Ateşle yarışmasına katılmak, ödülleri görmek ve yarışma hakkında diğer bütün detayları görmek için yarışmanın resmi sayfasını ziyaret edebilirsin!

• Telefonumu Ateşle istiyoruz!!!

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Jim Carrey -- 10 Aralık 2013; 15:12:55 >
  • Tutar

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • Y u do dis asus

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 1 aydır oyun kodlarını göndermeyi beceremeyen asus pc verecek?
    hayatta inanmam kimse kusura bakmasın
  • Bakalım,buna katılacak mıyım acaba?
  • Monitör varsa katirilirim

• oha sisteme bak :)

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Muck the system
  • şimdiden kazananlara hayırlı olsun
  • Bu Sefer Rüya Sistem Bende

• Takipteyiz.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Özel Efektden video üzerine montaj yapmaktan hiç anlamam ama yinede başvurdum.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Ferrari -- 10 Aralık 2013; 16:14:42 >
  • let the PC yarışı begin
  • Geçen sefer kim kazanmıştı?
  • İstiyommm ama video çekemiyorum :( :(

• Rüyaya gerek yok zaten sistemim rüya gibi.En yeni oyunları yüksek kalitede oynuyor,saniyeler içinde sistem açılıyor.Darısı olmayanların başına

• sistemler çok iyi de şu video çekme işi bozuyor ya ,bide illa video çekmeden ekran kartı veya kutulu oyun falan dağıtsaınız kura çekerek falan yılbaşında güzel olurdu yinede katılacak arkadaşlara başarılar video çekme işi zor ve cesaret isteyen bir iş kolay gelsin video çekecek olan arkadaşlra

• valla kazanmak gibi bir iddaam yok ama bu sefer bende katılıcam, maksat macera olsun ;)

• 2 farklı kategori olması iyi olmuş. İyi olan kazansın.

• 
Sayfa: 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.