Şimdi Ara

Asus Bilgisayarımı Ateşle 2 Başlıyor! 2 muhteşem oyun bilgisayarı sizleri bekliyor (5. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
438
Cevap
13
Favori
21.151
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 34567
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
    neyse her halükarda bize çıkmayacağına göre katılmayada gerek yok.
  • Ekrana asus duvar kağıdı koydum ekranı çektim geçmişten bir kaç birşey söyledim.Son derece basit sade video oldu.Amacım gelecek ile geçmiş ilişkisini anlatmaktı.İlk ve çok basit bir video ama 20 defa sildim çektim belkide.Kazanamayacağım kesin olurda yanlışlıkla kazanırsam bilgisayarı Mesut Çevik'e hediye edeceğim.Çünkü oyun oynamadan video işlemekten anlamam.En azından bilen biri kullansın.
  • Gercekten rüya sistem olmus bu sefer. Aklıma fikir gelirse video cekmeyi dusunuyorum

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Bence yeni bir format bulunmalı, bu şekilde sinema öğrencileri kapar hediyeleri. Zaten ilk yarışmadada benzeri oldu.

• quote:

Orijinalden alıntı: Frobisher

kazanan ülkenin en doğusundaysa oraya gidebilecek mi DH ekibi?

quote:

Orijinalden alıntı: Chris Brown

Daha öncede yazmıştım yine yazıyorum :) Rüya sistemi vermeyin. Bu rüya sisteminden en az 3-4 tane sistem çıkar ondan verin çok kişi nasiplensin. Dediğim oyuncu bilgisayarı için geçeri zira gördüğüm kadarıyla ekran kartı GTX760 zaten. 1.seviye , 2.seviye , 3.seviye gibi 3 ayrı oyun bilgisayarı hazırlansa , kasa 900D değilde 200R 550W / 300R 600W / 400R 750W olsa , anakartlar daha düşük tutulup ekran kartları GTX760/GTX770/GTX780 gibi seçilse, monitörde bunun yerine 22-24-27 ve daha hesaplı monitörler seçilse çok daha fazla kişi faydalanır. Yarışma şartlarına tam göz gezdirmedim yalnız 15 yaşında evinde c2d sistem ve 19 kare lcd kullanan bir arkadaşa rüya sistemi verilirse de hiç alakam olmamasına karşın içim acır galiba Tabiki bunlar düşünülüyordur mutlaka detaylarını biz kullanıcılar bilemeyiz.

Profesyoneller için belirlenen ödül ise kesinlikle biçilmiş kaftan. Herşeyiyle.

Şimdiden herkese başarılar diliyorum , ne düşünürsek düşünelim bu etkinlikleri kesinlikle destekliyorum.Elinize sağlık

"Frobisher"

büyük ihtimal ile istanbul' a ulaşımı kolay bir yerdeki arkadaşı seçeceklerdir

"Chris Brown"

hocam fikrine katılmamak elde değil "Mesut Çevik" bey; büyük hediye "fiyatı 20 bine yakın bir pc" diye yorumladı: söylediğin gibi 3 kategoride yapılabilir bu hediye sistemi ayrıca şeffaf olunup kendi aralarında beğendikleri dereceye giren videoları anket olarak oylamaya sunabilirler + kendi aralarında seçtikleri dereceye girmiş videolar arasından hiç bir hediye kazanamamış olan arkadaşlara da teselli olarak küçük çapta fare klavye vs.. teselli hediyeleri de verilebilir, amaç bir organizasyon yapmaksa bu şekilde daha bir raabet görür ve kimsenin aklında soru işareti kalmaz

• umut.avi
  • valla,
    ben sahsen almanyada Electronic arts bir grafik elemani oldugum icin digerlerine haksizlik yapmis olurum.nedense suan kullandigim bilgisayar asus un g50 sinden bile daha yüksek.katilirsam da o sistemi yakinimda en cok ihtiyaci olan yegenime hediye ederim.bir de diger sorun var.ben almanyada yasadigim halde bu sistem türkiyeden buraya gelir mi gelmez mi onu da bilmiyorum,....

• quote:

Orijinalden alıntı: DH Misafiri

valla,
    ben sahsen almanyada Electronic arts bir grafik elemani oldugum icin digerlerine haksizlik yapmis olurum.nedense suan kullandigim bilgisayar asus un g50 sinden bile daha yüksek.katilirsam da o sistemi yakinimda en cok ihtiyaci olan yegenime hediye ederim.bir de diger sorun var.ben almanyada yasadigim halde bu sistem türkiyeden buraya gelir mi gelmez mi onu da bilmiyorum,....

bu ne?= bot dile mi geldi yoksa?
  • Merhaba,
    Oncelikle yarisma duzenlediginiz icin ve standart bir forum sitesi olmadiginiz icin tebrik ederim. Yalniz şu video ile olan yarisma formatini artik bir degistirin bence. İlk aklima gelen bilgi yarismasi tarzi bir sey yapabilirsiniz mesela. Bu benim aklima ilk gelen fikirdi. Daha farkli formatlar da bulabilirsiniz. Bir de buyuk 2 ödül yerine ufak ufak bir cok ödül dagitilabilir mesela. Oyun kodlari olabilir oyuncu kulakligi, ssd gibi seyler verilebilir. 2 kisiyi mutlu etmek yerine ufak odullerle bir cok kisi mutlu olabilir. Mesela ufak hediyelerin oldugu yarismanin yapilmasi icin tam zamani bence. Kac senedir her gun takip ettigim forumdan ufak bir hediye kazansam (DH logolu kupa bile olabilir) beni mutlu etmeye yeter acikcasi. Bir cok forum uyesi arkadasin da benim gibi dusundugunu tahmin ediyorum. Saygilarimla.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi emrys3535 -- 11 Aralık 2013; 13:10:40 >
  • Yetenek bunu şans işi olmaktan çıkarıyor.

• yine mi?

• quote:

Orijinalden alıntı: mur88

Eksileyenlere soruyorum imzamdaki sistemden çok mu iyi sistemleriniz?Tutar,tutmaz diye yorum yazsaydım daha iyi olurdu değil mi?Eksileyene kadar alıntı yada haberdar edip yorumunuzu yazında bilelim.Sizlere giderse bu ödül çok üzülürüm gerçekten.

Şişen egonu indirirsen adam gibi yazarlardı zaten.

• quote:

Orijinalden alıntı: emrys3535

Merhaba,
    Oncelikle yarisma duzenlediginiz icin ve standart bir forum sitesi olmadiginiz icin tebrik ederim. Yalniz şu video ile olan yarisma formatini artik bir degistirin bence. İlk aklima gelen bilgi yarismasi tarzi bir sey yapabilirsiniz mesela. Bu benim aklima ilk gelen fikirdi. Daha farkli formatlar da bulabilirsiniz. Bir de buyuk 2 ödül yerine ufak ufak bir cok ödül dagitilabilir mesela. Oyun kodlari olabilir oyuncu kulakligi, ssd gibi seyler verilebilir. 2 kisiyi mutlu etmek yerine ufak odullerle bir cok kisi mutlu olabilir. Mesela ufak hediyelerin oldugu yarismanin yapilmasi icin tam zamani bence. Kac senedir her gun takip ettigim forumdan ufak bir hediye kazansam (DH logolu kupa bile olabilir) beni mutlu etmeye yeter acikcasi. Bir cok forum uyesi arkadasin da benim gibi dusundugunu tahmin ediyorum. Saygilarimla.

son kelimesine kadar katılıyorum

• Video cekme isi olmadan olmuyor mu acaba?

• pcwolf28 P kullanıcısına yanıt
    Kusura bakmada sen kimsin kardeşim ne şişmesi ne egosundan bahsediyorsun?Ben bir yazı göremedim belki sen adam gibi yazarsın?
  • quote:

Orijinalden alıntı: mur88

Kusura bakmada sen kimsin kardeşim ne şişmesi ne egosundan bahsediyorsun?Ben bir yazı göremedim belki sen adam gibi yazarsın?

Bazılarına göre rüya olan sistemi, siz bende zaten var felan deyip, eksiyi yiyince de hanginizde var böyle sistem demeniz ego değil de ne oluyor?

Ben forumun üyesiyim de siz kimsiniz de hava atıyorsunuz?

Neyse katılacak arkadaşlara başarılar, önceki sistem güzeldi.

• İlk yarismada kazanan videoyu merak ettim link varsa atarmisinizarkadaslar

• quote:

Orijinalden alıntı: DH Misafiri

valla,

ea da calisiyom diyon cok ihtiyaci olan yegenime veririm diyon alamiyonmu bi bilgisayar yegenine

• 144hz monitorde gerçekten akıcı oyun deneyimi için min 144fps almanız lazım oyunlardan , yoksa 7 bin tl lik sistem pek bir şey ifade etmeyecek ve Asus Marslar 2GB diye biliyorum , buda 2k çöz. zaman zaman sorun yaratır , yani piyasadaki en pahalı parçaları aldım en akıcı oyun deneyimini yaşayacam değil bu işler bence
  • Bu yarışmayı kazanmak için aranan nitelikler;

1-) En az orta derecede Photoshop kullanabilmek

2-) En az orta derecede Adobe After Effects kullanabilmek

3-) En az orta derecede Adobe Premiere veya Sony Vegas kullanabilmek

4-) Her ne kadar DH olarak zorunlu tutmasak da yukarıda ki programların dışında Maya, Cinema 4D, 3ds Max kullanabiliyorsanız, %90 kazandınız demek

Not: Dileyen; paint, powerpoint ve movimaker da kullanarak bir şeyler hazırlayabilir ama o zaman kazanacağınızı garanti edemeyiz.

Bir önceki yarışmacının kazanmasını sağlayan video dan anladıklarımız bunlar
  • 
Sayfa: önceki 34567
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.