Şimdi Ara

Asus Bilgisayarımı Ateşle 2 Başlıyor! 2 muhteşem oyun bilgisayarı sizleri bekliyor (6. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
438
Cevap
13
Favori
21.153
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 45678
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

• quote:

Orijinalden alıntı: AliKoklu0

Katılacak arkadaşlara başarılar.Bende bir şansımı deneyeyim geçen yarışmada gönlümüzün birincisi demişlerdi bu sefer yarışma birincisi olurum inş. :D

Videonu bir atar mısın çok merak ettim

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Bayraktar42

quote:

Orijinalden alıntı: DH Misafiri

valla,
    ben sahsen almanyada Electronic arts bir grafik elemani oldugum icin digerlerine haksizlik yapmis olurum.nedense suan kullandigim bilgisayar asus un g50 sinden bile daha yüksek.katilirsam da o sistemi yakinimda en cok ihtiyaci olan yegenime hediye ederim.bir de diger sorun var.ben almanyada yasadigim halde bu sistem türkiyeden buraya gelir mi gelmez mi onu da bilmiyorum,....

ea da calisiyom diyon cok ihtiyaci olan yegenime veririm diyon alamiyonmu bi bilgisayar yegenine

.d

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: ilker_xxx

Bu yarışmayı kazanmak için aranan nitelikler;

1-) En az orta derecede Photoshop kullanabilmek

2-) En az orta derecede Adobe After Effects kullanabilmek

3-) En az orta derecede Adobe Premiere veya Sony Vegas kullanabilmek

4-) Her ne kadar DH olarak zorunlu tutmasak da yukarıda ki programların dışında Maya, Cinema 4D, 3ds Max kullanabiliyorsanız, %90 kazandınız demek

Not: Dileyen; paint, powerpoint ve movimaker da kullanarak bir şeyler hazırlayabilir ama o zaman kazanacağınızı garanti edemeyiz.

Bir önceki yarışmacının kazanmasını sağlayan video dan anladıklarımız bunlar

+15000000
  • quote:

Orijinalden alıntı: _bluescream_

quote:

4-) Her ne kadar DH olarak zorunlu tutmasak da yukarıda ki programların dışında Maya, Cinema 4D, 3ds Max kullanabiliyorsanız, %90 kazandınız demek

Not: Dileyen; paint, powerpoint ve movimaker da kullanarak bir şeyler hazırlayabilir ama o zaman kazanacağınızı garanti edemeyiz.

+15000000

Ben 3 ds max dusuk-orta after efect dusuk cryengine map tasarimi orta yuksek seviye biliyorum ama 1. pc ye katilacam ve bunlar dusuk kullanacam. guzel bir senaryom vsr gercek disi ama mesaji cok iyi veren bir senaryom var.

• quote:

Orijinalden alıntı: NİİNOVA

quote:

Orijinalden alıntı: _bluescream_

quote:

+15000000

Ben 3 ds max dusuk-orta after efect dusuk cryengine map tasarimi orta yuksek seviye biliyorum ama 1. pc ye katilacam ve bunlar dusuk kullanacam. guzel bir senaryom vsr gercek disi ama mesaji cok iyi veren bir senaryom var.

kolay gelsin. ben yine takılmış olmak eğlenme amaçlı başak geçen bir video hazırlıyacağım. ama umarım, umarım bu sefer hak eden kazanır. geçen seferki yarısmadan bir ders çıkarıldığı belli ama yinede bazı şeyler asla değişmez

• Bir kardesim var adi serdar rençber kendisi hitman,sleeping dogs ve en son ryse kaplamalarini yapti konusunda baya iyidir,bende ona yaptirayim bari çaktirmayin sakin yoksa baska turlu kazanamayiz

• quote:

Orijinalden alıntı: sendomi

Bir kardesim var adi serdar rençber kendisi hitman,sleeping dogs ve en son ryse kaplamalarini yapti konusunda baya iyidir,bende ona yaptirayim bari çaktirmayin sakin yoksa baska turlu kazanamayiz

• quote:

Orijinalden alıntı: 0peth

quote:

Bir kardesim var adi serdar rençber kendisi hitman,sleeping dogs ve en son ryse kaplamalarini yapti konusunda baya iyidir,bende ona yaptirayim bari çaktirmayin sakin yoksa baska turlu kazanamayiz

bu gülmeden anlamam gereken nedir??

• güzel videolar gelir umarım, katılan arkadaşlara başarılar sistem güzel ama gtx690 yerine gtx780 koysalar daha iyiydi
  • quote:

quote:

Orijinalden alıntı: 0peth

quote:

bu gülmeden anlamam gereken nedir??

haklısınız olumlu manada hocam

başka türlü kazanılmıyor

• Darısı başımızza
  • Diyelimki kazandık. Geldiler o kasa veya monitör sığmassa ne olacak. Kasa zaten full tower yüksekliği 70cm falan.
  • Anlamadigim bir nokta var, simdi eger kazanirsak yeni bilgisayari getirip kurduklarinda önceki bilgisayari da alip gidiyorlar mi ? Benim 2008 model laptopum var mesela, oyun oynayamiyorum agir programlarda zorlaniyor falan ama seviyorum yani vermek istemiyorum. Vermezsek olmuyor mu ?
  • cwr kullanıcısına yanıt
    öyle bir şey yok yamesut abi canlı yayında ona bayağı güldü zaten öyle şey olur mu diye
  • quote:

Orijinalden alıntı: yasin.25

öyle bir şey yok yamesut abi canlı yayında ona bayağı güldü zaten öyle şey olur mu diye

Bende zannetmezdim ama bir iki kisi yazmis onceki konuda ondan kafami kurcaladi hocam, tesekkur ederim cevabiniz icin
  • quote:

Orijinalden alıntı: yasin.25

Benimde asıl merak ettiğim geldiler kasa ve monitör sığmadı ozaman ne olacak. Eğer ben kazanırsam sığmayabilirde. Biraz uğraşırsak sığar ama.
  • kardeş kasayı kazanan adam sığıp sığmayacağını mı düşünürbir yer bulur ona dert değil o. önemli olan kazanmak
  • Bu yarışma iyi oldu bakın şimdi . Yarışmadan daha iyi olan şey adalet sisteminin getirilmiş olması . Tabiyki herşeyden iyi olanda asusun verdiği sistemler :) .
    Böyle aktivitelerin olamsı güzel , insan hoş vakit geçiriyor bu yarışmalara emek harcarken.
    Tüm katılımcılara başarılar .
    İyi olan kazansın .

• Kurguların %90 ı. Adam oyunu açıyor PC mavi ekran veriyor uyuyor rüya görüyor asus asus diyor bu kadar

Öbür yandan arkadaşların da dediği gibi 20 bin liralık sistem yerine 3 bin - 7 bin - 10 bin liralık sistem gibi parçalama olsa daha güzel olur gibi. Veya 1. Ye 15 binlik bir bilgisayar geriye kalan paraya da sevdiğiniz videolar için kulaklık mouse klavye gibi teselli ödülleri dagıtilabilir.

• 
Sayfa: önceki 45678
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.